✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Iz Dienas Biznesa

2003. gada 28. oktobrī, 12 komentāri

Šorīt tika noskaidrots, ka avīzes pastkastītē tiek iemestas tieši apaļos 6:30 (no rīta). Kā rezultātā mājās pie askētiskām brokastīm un stipras kafijas tika atkaliņās jau lasīts Dienas Bizness. Un pavej tik.

Izrādās, ka Forum Cinemas kinozāļu kaudze (Stockmann kompleksa otrā kārta) tikšot atklāta jau piektdien. Biļešu cenas būšot no 1 Ls (minējumi bija 5 un uz augšu). Oskaru un K-Suni likvidēšot. K-Sunī ievākšoties Kinogalerija. Daile kļūs par vairāk vai mazāk veco, taču aizvien populāro filmu placdarmu. Un Matrix Revolutions pie mums rādīs vienlaicīgi ar citām pasaules pirmizrādēm (tas gan nebija Dienas Biznesā).

Otrā ziņa bija par to, ka Microlink grupa veic sarunas ar trim potenciālajiem Delfi portālu (.lv, .ee un .ru) pircējiem. Minēta gan tikai viena potenciālā piedāvājuma cena - 100 miljoni SEK (apmēram 4,2 miljoni latu).

Ja iet runa par pārdošanu, nevis investīcijām, tad izskatās, ka tuvākajā laikā iekš DELFI nekas sevišķi nemainīsies. Ņemot vērā, ka Microlink jau labu laiku domājot par DELFI pārdošanu (tas ir redzams arī pēc acīmredzamā attīstības trūkuma), tad ir cerības tālākā nākotnē ieraudzīt jaunus "delfus", ibo iegāde nozīmē arī investīcijas. Apollo, savukārt, tuvākajā laikā atvērs savu jauno seju. TVNet* turpina forsēt sadarbību ar ziņu, autorrakstu un komerciālu materiālu provaideriem, ņemot uz masu un jau atpazīstamiem brendiem (LNT Ziņas, Panorāma, Nedēļa [gan LNT Nedēļa, gan žurnāls Nedēļa], u.t.t.). Gribētos jau nopietnas pārmaiņas tirgus sadalījumā. Lai interesantāk...

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar MHS

2003. gada 28. oktobrī, plkst. 07:55

Vai tik nav taa, ka pat 1 latinju laidiis "Dailee", kur buus nepaaraak jaunas filmas? DB gan nelsiiju.

Gravatar Burvitis

2003. gada 28. oktobrī, plkst. 08:35

Saki laacz, kad isti tas matrix revolutionz bus pie mums?

Gravatar Afs

2003. gada 28. oktobrī, plkst. 09:05

Matrix būs 5 novembrī 16:00 pirmizrāde. Jo tieši šai paša laikā tā tiek rādīta visā Pasaulē, kā jau rakstā tika minēts. Atklāšanas dienā rādīs vecas filmas(Džeimsu Bondu, Boniju un Klaidu, Žannu Darku, Šuriku u.c.)

Gravatar hvz

2003. gada 28. oktobrī, plkst. 10:14

Jautājums ir - vai ūberkūlajā Forum Cinemas būs garderobes? Ja nebūs, tad tāda liela smirdīga šaraška tā vien ir.

Gravatar Metalurgs

2003. gada 28. oktobrī, plkst. 11:09

to hvz: Vakar garderobju veel nebija, kaartiibaa bja tikai zaales, viss paareejais izskatiijaas kaa stroikaa. Za to tualetee pie pisuaara staavot laikam varees veerot 13. janvaara ielas mashiinu pluusmu.

Gravatar K

2003. gada 28. oktobrī, plkst. 12:50

laacim taagad buus jauna rubrika - 'shoriita preses apskats'? ljoti interesanti, par cig es aviizes dabonu rokjelees tik pa nedeeljas nogaleem.

Gravatar cc

2003. gada 28. oktobrī, plkst. 13:53

jeee, lappais :P a kur par NRA un Telegraf???

Gravatar Benvenuto

2003. gada 28. oktobrī, plkst. 18:26

Metalurgs: un ljaudis uz ielas varees sajuusminaati veerot tavu atkailinaato lejasdalju. abpuseeji izdeviigs dariijums.

Gravatar noot

2003. gada 28. oktobrī, plkst. 20:34

minējumi bija 5 un uz augšu

laacz, kaunies, ka tu vareji ko tadu domat. normali cilveki nekad nebutu likushi tur tadas cenas, kas nozimetu viniem naves spriedumu. ja vinji uubercoolo kino grib atri atpelniit, tad japiepilda zaales, ko savukart var izdarit ar labam filmam + zemam cenaam. marketings + strategija odnako :) malachi, es ta ari paredzeju ka bus no 1 ls :)

Gravatar mxz

2003. gada 29. oktobrī, plkst. 00:39

cena buus atkariga stipri no seansa laika un vietas zaalee - lasi, pirmaas rindas un riita seansi patieshaam buus leeti. briivdienu un vakaru seansi, peedeejaas rindas - daargi.

taa pat kaa eiropaa...

es arii kautkur dzirdeeju, ka buushot viena cena visai dienai - tb samaksaa naudinju un dziivojies pa kino visu dienu, filma peec filmas.

Gravatar DW

2003. gada 29. oktobrī, plkst. 09:22

Biju uz testa filmu :) +daudz vietas kaajaam ( DAUDZ REAALI , KAA EDIJAM) +silti +toletee obligaati jaaiziet 'uzlaist uz' Rīgu :D /feels reaali diivains/ +filma bija ok ( par piraatiem ) -njaa garderobes naff -njirb ekraans ( mosh tikai tagad )

Gravatar MHS

2003. gada 31. oktobrī, plkst. 09:21

Nu malachi kaa tagad juutaties. ar saviem mineejumiem par biljeshu cenaam no 1 Ls? Cenas ir aptuveni taadas pashas, ka bija pirms tam riigas kjiniishos, njemot veeraa darbdienu un diennakts laiku, un pat veel augstaakas, ja gadiijumaa straadaa darbdienaas, un ej briivdienaas uz kino. :(