✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

"33 govis", jeb "Jūs smiesities. Šis ir ieraksts par TF2"

2003. gada 20. novembrī, 25 komentāri

Sakarā ar to, ka pats es Talantu Fabrikas 2 koncertus neskatos, man parekomendēja nočolēt Detlefa (ir tāds čoins zellis tur; atzīšos, ka pat pāris reizes par jamo nobalsoju pirmajā koncertā, ko noskatījos gan :P) performanci divos koncerots.

Un mana pārliecība, ka sava favorīta izvēlē neesmu maldījies, pieņēma vēl lielākus apmērus ;)

Sestajā koncertā viņš diezgan pesimistiski un necili izpildīja šausmīgi mīļu dziesmiņu par 33 govīm (ja nemaldos, Dunajevska mūzika un Oļeva vārdi; ekur arī mobilajiem telefoniem info). That was nice. Skatīties te (paskrollēt uz priekšu līdz apaļai stundai)

Savukārt otrā performance bija tiešām sweet. Dziesmu es gan nezinu, bet aizmirstie vārdi, dancis uz skatuves un beigu beigās izvilktais špikeris toč bija jauki :) Pat ja tas bija ieplānots. Skatīt te un tinam uz 41. minūti.

Un tagad lūgtum komentāros par to, kas rulz, kas sux, ka TF2 smird un tamlīdzīgi. Es labprāt to visu padzēsīšu :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar cyberspace

2003. gada 20. novembrī, plkst. 13:51

Taa peedeja uzstassanas bija laba:) Tam puisim ir talants;)

Gravatar ThA-B

2003. gada 20. novembrī, plkst. 14:15

Nezinu, kaa ikdienas TF2, bet koncertus gan var paveerot. Detlefs uztaisiija jautru teijaateri izdziedot: "Es aizmirsu vaardus". Man jau domaat, ka vieniigais kas tur ir talants, ir sneiks.

Gravatar jam

2003. gada 20. novembrī, plkst. 14:18

Detlefs un Snake ir talanti, mikuss arii. Bet TF smird enivei :)

Gravatar elfZ

2003. gada 20. novembrī, plkst. 14:44

Sneiks?!! Talants?!!! Kaadaa zinjaa??? Muldeeshanaa protams varbuut, bet dziedaaashana vinjam manupraat galiigi nav stipraa puse, peec koncertiem spriezhot.

Gravatar laacz

2003. gada 20. novembrī, plkst. 14:46

Pilnībā piekrītu elfZ'am. Vokāls Sneikam (neskatoties uz it kā vokālista statusu kaut kādā grupelē) ir graujošs...

Gravatar ThA-B

2003. gada 20. novembrī, plkst. 16:23

Es to driizaak uzskatu, kaa talantu fabriku, nevis DziedaataajuFabriku. Taadeelj, ja sneiks ir aktiivs, jautrs un incants ljoljiks, tad vinju var uzskatiit par lielaaku talantu un labaaku atradumu, nekaa jebkuru citu. Pat ja vinjsh neprot dziedaat. Ja taa buutu DziedaataajuFabrika, tad okei - nekam neder.

Gravatar hQuse

2003. gada 20. novembrī, plkst. 17:06

Sneiks izstaas peec alkasha

zhagojoties no ieprieksheejaas, skrien peec jaunas pudelju kastes

Gravatar skutje

2003. gada 20. novembrī, plkst. 18:58

tf2 - murgum liels, bet imo - sneiks, detlef rullez :p mikus..nu ja vinsh nebuutu tik "miixts", bet ko deelj love neizdariisi.. :))

Gravatar ManInBlack

2003. gada 20. novembrī, plkst. 19:29

/me te tiesi vakar savu saapi izteica - http://www.virieshi.lv/index.php?id=148 :)

Bet par Detlefu - visu cienju, freeks uz goda. Taa vinja deja nebija iestudeta un lasisana no lapinas ari. Bet sanaca grandiozi labi. Sis jau ari vienu dienu parrunaas izteicaas, ka citeeju "nafig man vinnet? negribu.. ko es pec tam medna studijaa pie sintezatora dziedasu kaut kadas stulbas dziesminas?". Un taisniba ari ir.. shajaa shovaa nav nu nekadas kaares uzvaret, jo tapat to tavu fuckino disku neviens nepirks.

Gravatar noot

2003. gada 20. novembrī, plkst. 20:04

nu nav briinums ka jums shams patiik :) dzeks ir datorikjiis. anketaa rakstiits, ka miljakas nodarbes ir PC un filmu uz CD kolekcioneshana :)

Gravatar Kā tu saucies?

2003. gada 20. novembrī, plkst. 20:10

mm... es pirms gadiem 5ciem uzkodeeju taadu viirusu "Trubo Fishka 2" (no mistype) un vinjsh pirms naaves agonijas raadija stuurii "TF2"... a tagad Tu njem un uzraxti TF2.. baa! kaadas atminjas!

Gravatar skutje

2003. gada 21. novembrī, plkst. 02:18

shovakar fonaa skaneeja TF2, izskataas arii Mia ir "ar savu domu gaajienu" :)

Gravatar Tigers

2003. gada 21. novembrī, plkst. 11:21

Viss jau būtu labi, ja tajā TF2 cilvēkus tiešām vērtētu pēc to dziedāt prasmes. Jo tādiem Sneikiem un meitenei MisJaz jau sen vajadzēja būt ārā. Var jau būt, ka sneiks ir interesants cilvēks, bet nu ne viņš var taisni nodziedāt, ne viņam balss ir. Tad jau es arī varētu iet uz to talantu fabriku :)

Gravatar Kaa saucos taa saucos :P:)

2003. gada 21. novembrī, plkst. 16:21

:DD Ir taa ka ir naacies redzeet paaris konchus no TF. Peec draugu komentaara, ka Snake esot solists grupaa, es veel joprojaam nevaru saprats - ko tad jamie izpilda?:DDD Paklausoties kaa vinsh dzied, es vai mirstu no zinjkaares dzirdeet kaadu gabalu taas grupas izpildiijumaa :DD

Gravatar cryx

2003. gada 24. novembrī, plkst. 13:05

smird smird smird tas paaasakums, piekritu ka detlef vismaz brizam ir originals

Gravatar peecha

2003. gada 24. novembrī, plkst. 13:21

kaukad shamie visi korii dziedaaja taadu leenu labu ja nemaldos letinju gabalu - es nefanoju bet shis bij baaaaiiiig labs - atziishos :P

Gravatar SimeGoofy

2003. gada 24. novembrī, plkst. 14:54

Da tajā miskastē nevienu pēc talantiem nevērtē, cik nu kuro reiz kuram sanāk sasūtīt punktus. Ta nesanāk ne tai TV, ne A.Mednim šito ideju īstenot; lai šie labāk dara ko citu, nevis māžojas ar šo pasākumu. Pie kam ir aizdomas, ka teiksim TV3 to ar saviem spēkiem paceltu pilnīgi savādāk un daudzreiž labāk... Hu - esmu runājis.

Gravatar ilziite

2003. gada 24. novembrī, plkst. 18:08

starp citu tas nebija nekaads teijaateriitis vish tieshaam aizmirsa vaardus un visu PA IISTAM saputroja. un manupraat tas ir stulbi uz koncertu ko skataas visa Latvija neiemaaciities dziesmas vaardus. un taa ir cienja pret skatiitaaju:)

Gravatar SomeGoofy

2003. gada 24. novembrī, plkst. 19:01

Kandidāti Talantu Fabrikai 3 : http://tf3.4t.com/

Gravatar SomeGoofy

2003. gada 25. novembrī, plkst. 10:40

M.Vilcāne sacīja aptuveni šāds, TF neinteresants un smieklīgs raidījums, nu rudenī tāds var būt ar noder; par talantiem bij piebilde apmēram tā - talants ir, nevis tas, kurš ātri uzrāpjas, bet kas ilgi spēlē uz skatuves. Un vēl: kādreiz bij balsis, kuras uzreiz pazīt varēja, tagad visas līdzīgas. (Zintniekā var precīzāk izlasīt) Piebildīšu, ka nevar pat sadzirdēt tās balstiņas, ja neiedod mikrofonu.

Gravatar euphoria

2004. gada 16. augustā, plkst. 11:28

Detlefa labaakais......bet mikuss...suck

Gravatar ZooStacijasBerns

2008. gada 12. oktobrī, plkst. 15:38

sodien klausijos ka vins dziedaja.

aprekties vareja.

bet tas bija labakais koncerts no visiem, jo dabuju bucu no vina :****

kad biju koncerta, tad nelikas tik traki.

bet tas ar sominu ari bija labs :D

Gravatar ZooStacijasBerns

2008. gada 12. oktobrī, plkst. 15:41

bet vel vinam skaneja Chilli aizmugure :D