✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar elfZ

2003. gada 24. novembrī, plkst. 10:25

Auč!!! Sāpīgi lasīt, kā MySQL klusiņām mēdz izdarīt to, ko no viņa nemaz neprasa :( Pie ne-pārāk-korektas vai pārprotamas sintakses nevis pieklājīgi raisot ekzepciju, bet klusi kaut ko safigačīt imho nemaz nav labi!!!

Gravatar Tigers

2003. gada 24. novembrī, plkst. 10:30

Kautkāds sviests :) Sataisījuši sūdus, un tagad saka, ka tas nav bugs. Kas par velti - tas par velti! Labi, ka es strādāju ar Oracli, nevis šito draņķi, vai M$Sql.

Gravatar endrju

2003. gada 24. novembrī, plkst. 11:02

Ar Oracle strādāt? Nu paldies, man ar PostgrSQL ir OK. Ar Oracle tikai tad, ja projekts ir mega-uber-kruts, kur vajag nenormālo peformanci vai arī ja citādi nevar. Tad jau Oracle uz Solaris arī jāgriež, ghii ;-)

Gravatar laacz

2003. gada 24. novembrī, plkst. 11:12

Lupus:

Nekas.

IMHO Oracle attaisnojas tikai //tiešām lielās// sistēmās (ir gan arī jaudīgākas DBVS, kas ir domātas //gigantiskām sistēmām//). Katram savs lauciņš. Oracle cena arī ir visnotaļ liels mīnuss.

PostgreSQL protams ir laba lieta, taču tās skaistās lietas ne visi izmanto. Benčmārki arī pierāda to, ka PostgreSQL uz lielāko daļu projektu (populārākie pielietojumi - webs) ir stipri lēnāks par MySQL.

Gravatar CooLynX

2003. gada 24. novembrī, plkst. 13:34

laacz: vari iedot linku uz kaadu svaigu aprakstu ar benčmārkiem par mysql un postgresql? savaadaak es tik 3 gadus vecus esmu redzeejis, bet interese ir...

Gravatar e-remit

2003. gada 24. novembrī, plkst. 19:45

ne velti Postgres visu ievieš lēnām un apdomīgi. Orecle ar mārketingu skrien, un kā likums jaunās versijas ir nelietojamas - jāpagaida kāds pus gadiņš, kamēr bugus salabo. MySQL kā likums optimizē visu webam, un tāpat, kā Oracle, mārketinga dēļ skrien, lai tikai ātri ieviestu jaunas fīčas, un tās ātri strādādu, aizmirstot par dažām elementārām lietām. Taču nau māksla izspiest baigo ātrumu uz vienu, divām plakanām tabulām. Ja paskatās Postres attīstības plānus, tad tomēr MySQL nobāl tā priekšā. Starp citu, Āzijas tirgum tiek gatavota DBVS, kas balstīta uz Postgres, bet kā Oracle konkurents: http://www.postgres.org/news/157.html