✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Terorisma tālejošās sekas

2003. gada 25. novembrī, 11 komentāri

Acīmredzami, ka terorisma kā savas taisnības pierādīšanas metodes popularitāte ir devusi savus augļus. Neskaitāmas slepkavības pēc 11. septembra notikumiem tikai rases dēļ jau ir pierasta lieta. Un tagad pie mums nepamatoti aiztur cilvēkus bailēs no hipotētiska terorakta.

Interesanti, ka ja aizturētie būtu citas valsts pilsoņi / iedzīvotāji, sāktos nevājš hajs, kurš, visticamākais, izpaliks šajā gadījumā.

Long live democracy.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar SālītaSiļķe

2003. gada 25. novembrī, plkst. 16:03

Nu man gan likās aizturēšana ir visnotaļ pamatota. Un godīgi sakot es laikam būtu rīkojies analoģiski, zinot to, ka viņu iebraukšnas mērķis ir falsificēts...

Gravatar PoRToSS

2003. gada 25. novembrī, plkst. 16:27

To SālītaSiļķe: Nu, nu. Labāk būtu viņus izsekojuši un ja zinātu ka drīz bliezīs gaisā aizturējuši, nevis kā tagad rīkojošies. Būtu tie amerikāņi būtu milzīgs skandāls un sākot ar mentu priekšniekiem un beidzot ar VVF atvainotos āmīšiem.

Gravatar jam

2003. gada 25. novembrī, plkst. 16:33

galvenais, ka vinji nav uzradijushi patiesu iebraukshanas iemeslu un viss. Ja butu kads amerikanis to izdarijis, tapat vinju te izdraaztu un ASV saprastu, ka pareizi, jo ASV pati ir sakusu "aizdomu karu".

Gravatar andza

2003. gada 25. novembrī, plkst. 16:52

Ja tu brauc skatiities sporta speeles uz citu valsti tev obligaati jaabuut kautkaados skatiitaaju sarakstos?

Gravatar jam

2003. gada 25. novembrī, plkst. 17:30

nee andz, bet tad es robezsargiem pasaku, ka braucu sporta speles skatities nevis laizhu mulki.

Gravatar [cx]

2003. gada 25. novembrī, plkst. 17:33

andz: tur imho bija raxtic ka jamie brauc piedaliities turniiraa.

Gravatar Andris

2003. gada 25. novembrī, plkst. 18:18

Manupraat ja buutu noticis terorakts, laacz tagad rakstiitu par to kaadi pie mums ir slikti droshiibsargi :)

Gravatar takuzinis

2003. gada 25. novembrī, plkst. 18:38

ASV pilsoņiem nevienā pasaules valstī vīzu nevajag (varbūt kādā tomēr vajaga?), tātad viņiem nemaz nav iespēja sameloties mūsu (LV) robežsargiem.

Gravatar elfz

2003. gada 26. novembrī, plkst. 10:37

takuzinis: pasu kontrole uz robezhas nav atcelta, un intervija aizdomu gadiijumaa arii veel pastaav, un ar viizaam tur nav nekaada sakara. Un veel ir valstis, kuru iedziivotaajiem celjojot (pamatoti) tiek pieveersta pastiprinaata uzmaniiba.

Gravatar Scorpion

2003. gada 26. novembrī, plkst. 15:14

Man Eegjiptee dziivo labs draugs. Es vinju paaris reizes esmu aicinaajis ciemos. Nevar vien iedomaaties to birokraatiju un laika vilcinaashanu kas bija jaapiedziivo lai dabuutu keksu shurp uz Latviju, jo Maskavaa veestnieciibaa iereedniishi nu ... ahem ... kaa lai saka, rullee. Lielu paldies varu pateikt tikai vicekonsulam, kas bija sakariigs cilveeks un iedeva zaljo gaismu. Katru reizi ~2 dienas padirsu bazareejot pa mobilo ar LV un LV veestnieciibas kadriem NE PAR KO. Zheel, ka shitaa visa deelj mans choms nokaveeja uz manaam kaazaam. IEBRAUKT LATVIJAA - SUX, ja neesi rietumnieks, zhiids vai amerikaanis. ES IENIISTU SHO LIEKULJU VADIITO VALSTI, kas visu sho aparaatu ir sakaartojushi prieksh sevis, nevis prieksh cilveekiem.