✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

X-Mas

2003. gada 1. decembrī, 9 komentāri

Pa vakariem mājās turpinot skatīties Ally McBeal ceturtās sezonas DVD box setu, kurā dotajā brīdī notiek visnotaļ aktīva ziemassvētkošanās, brīžiem tiešām pārņem sajūta, ka varbūt šie svētki nekas tāds perverss nav?

Varbūt šie svētki riebjas tikai tiem, kuriem nav, ar ko tos dalīt? Pie kam, šis riebums tiek attaisnots ar riebumu pret šo svētku komercializāciju, kas ir salts pašapmāns, ibo mūsdienās komercializēts tiek itin viss. Un neba nu viss tiem cilvēkiem riebjas...

Tas tā. Šis vēl nav galīgs lēmums. Tikai tāda starpdoma.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar udjix

2003. gada 1. decembrī, plkst. 10:33

tad jau es labaak par Sex And The City boxsetu iebalsotu :)

Gravatar lasītājs

2003. gada 1. decembrī, plkst. 10:33

Pareizi teikts. Manuprāt komercializācija uzdzen riebumu tāpēc ka tā ir uzbāzīga. Nabaga vientuļais cilvēks normāli nevar pāriet ielu, kamēr kāds veikala skatlogs jau paspējis iebāzt degunā jautājumu: UN KO TU DĀVINĀSI SAVIEM MĪĻAJIEM...

Gravatar rxc

2003. gada 1. decembrī, plkst. 12:13

piekriitu starpdomai. kaut gan - vai tieshaam vientuljajiem ir jaanosleedzas no taa z-sveetku fiilinga? varbuut ka z-sveetku fiilings var tikt nokjerts arii vienluliibaa, daavaajot savas daavaninjas tiem, kas nebuut nav tik tuvi:) (labdariiba piem.) tas taa - starpdomas turpinaajums;)

Gravatar Janekuss

2003. gada 1. decembrī, plkst. 12:15

Es izmantošu <a href=http://www.adbusters.org/campaigns/bnd/toolbox/voucher.html">Ziemassvētku dāvanu apmaiņas vaučerus</a>. Nopietni. Padomā arī tu par to.

Gravatar rxc

2003. gada 1. decembrī, plkst. 12:22

nu shitas ir sviesc baisais.....

Gravatar floyd

2003. gada 1. decembrī, plkst. 19:07

laacz, mosh tos akroniimus labaak liec par title only ? citadi parak daudz vietas aiznjem skaidrojumi lielakoties pashsaprotamam lietam

Gravatar iwhay

2003. gada 1. decembrī, plkst. 22:18

nepiekriitu =

man riebjas Ziemassveetki, jo tie ir komercializeejushies.

&& pat, ja man tie patiktu, man buutu ar ko tos svineet.

:p

kaa arii nav viss manaa dziivee komercializeejies

Gravatar leeds

2003. gada 2. decembrī, plkst. 00:08

var jau psihot par visu, ka tas ir komercializējies, bet var arī mierīgu sirdi laist garām, un patīkami baudīt savus "own" nekomercializētos z-svētkus. imho skaisti svētki baltajā laikā.

Gravatar Tigers

2003. gada 2. decembrī, plkst. 10:19

Es atkal pa vakariem jau n-to reizi skatos Coupling. It's da best!!!