✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Par brīvdienām

2004. gada 5. janvārī, 6 komentāri

Aizvadītie pirmssvētki, paši svētki un pēcsvētki bija samērā mierīgi, bet nebūt ne garlaicīgi.

Jelgavas salūts bija ko vērts. Diemžēl, izdevās obzervēt tikai pašas beigas, taču anyway sajūta tāda, ka Rīgas salūts ir pliekans ;) Laikam lielu lomu spēlēja tas, ka skatītājiem bija iespēja atrasties tikai pārdesmit metrus no paša salūta radīšanas vietas. Atgāztu galvu un atvāztu muti veroties uguņošanā, kura notiek teju virs pašām galvām nāca prātā viena doma - palikšu kurls un akls, vai nē?

Dons (tas, kas Talantu Fabrikā dzimis) ir maza auguma nē, bet mazāks, nekā televizorā liekas. Apmēram manos izmēros, tikai kalsnāks :)

Karaoke jaungada naktī brīvā dabā uz lielās skatuves ir kas īpatnējs :)

Pavej tik, kā jamie ir izremontējuši kultūras nama foajē.

Pastaiga pa minimāli sasnigušo, taču visnotaļ kardinālie piesalušo, kā arī maksimāli tukšo Jelgavu no centra līdz hokeja hallei, ik pa laikam novicinoties ar rokām, kājām un šalli, jo neganti slīd.

Itogo - pārsimt gramu stiprā alkohola (gudrības zobs:), viena glāze dzirkstošā, apmierināts paskats, pierīts vēders, izdalītas gandrīz vai pēdējās dāvanas, saņemtas arī gandrīz vai pēdējās.

Pulkstens i ne pieci nebija, kā iegājām pa mājas durvīm un iezvēlāmies gultā.

Pirmajā datumā notika brauciens uz jau minēto Jaunpils karnevālu. Tas, kā es izskatījos, laikam jau izsauca dažos cilvēkos sajūsmu (bilde diemžēl technisku iemeslu dēļ būs viena un kaut kad šīs vai nākamās nedēļas laikā), bet mana dāma savā princeses kleitā bija ohtibidahtibi :)

Tagad zinu, ko jūt sievietes, staigājot biezās (cik tur tie deni bija, vairs neatminos) zeķubiksēs. Mana tērpa apakša sastāvēja no pusgarām biksēm, kā rezultātā, nācās vilkt zeķubikses (pusgarās zeķes kaut kā neizdevās atrast). Mamma mia.

Karnevāls jautrs. Bārs dikti dikti dārgs :(

Aiziet Argils pie bāra uz rīta pusi un saka, nu tad man to Smirnoff. Piecdesmit. Bārmenis, nokaunoties, šim atbild - bet būs dikti dārgi... Argils padomā. Mute sausa, dzert gribās, lai jau. Jaungads takš! Cik tad būs, vaicā? Latrs astoņdesmit... Argils panikā... Beigās uzšikoja vēl, piepērkot klāt sulas glāzi - 10 santīmi...

No manis, savukārt, par vienu minerālūdeni, pepelsīnu sulu un skrūvi (50g alko) noplēsa simtu trīsdesmit santīmus...

Palikšana bija pārsimts metru attālumā no pils - pirts, siltas gultsvietas, pasēdēšana, padzeršana, parunāšana, etc. Kas ir jautri, gan vecgada vakarā, gan pirmā janvāra naktī nenoreibu. Līdz ar to izbaudīju visus priekus, kuri pretējā gadījumā ietu secen :)

Dejot rokenrolu ar meiteni ellīgi smukā un ellīgi smagā kleitā, pašam esot apmetnī ir visnotaļ uzjautrinoši :) Savu galveno balvu par labākajiem tērpiem mēs nokavējām :(

Visā visumā jūtos ļoti pat apmierināts. Šeit nav aprakstīta i ne piektā daļa no visiem priekiem, bet nu man kaut kā šodien nerakstās ;)

Sestdien tika uzspēlēts basketbols. Vakar un šodien muskuļi sāp dikti :) Tā ir, kad ar fizo nodarbojas ik pēc 7 gadiem...

Brīvdienas pietika, lai labi atpūstos. Tagad jāmēģina atkal laicīgi iet gulēt, jo ik rītu celšanās notiek pirms sešiem ...

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar delf

2004. gada 5. janvārī, plkst. 16:27

ibio traks - sesos celties :) riga tik tiesam neka nebij uz JG :(

Gravatar MrProxy

2004. gada 5. janvārī, plkst. 16:36

kaa neka nebija uz JG rigaa?! Vajadzeja labaak paskatities. Kas tik nenotikas rigaa!

Gravatar efix

2004. gada 5. janvārī, plkst. 16:50

Galvenais, ka MrProxy bija Rīgā :P

Gravatar skuba

2004. gada 5. janvārī, plkst. 16:50

mans aizmuka no saluuuta - ka netraapa kaada duma rakjete jo likaas ka shauj visi kam nau slinkums un vienalga uz kurieni - ka tik lido kkur

Gravatar Outlawz

2004. gada 5. janvārī, plkst. 23:36

nu ja kādam baigi interesē. es biju allažos.