✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Ak jēziņ - SWAG

2004. gada 13. janvārī, 8 komentāri

Skraidot pa Interneta šaurību netīšām uzgrūdos atmiņām :) Bija kādreiz tāda lieta, kā SWAG. Tas bija liels kvantums ar paskāla izejas kodiem, kuri bija diezgan ērti sagrupēti un tikpat ērti pārlūkojami. Tad nu tas, kam es uzdūros, ir pēdējā oficiālā SWAG relīze HTML formātā. Ak jēziņ :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Andriz

2004. gada 13. janvārī, plkst. 21:20

Tev nebuus dieva un visu sveto vardu nelietigi valkaat.

Gravatar [cx]

2004. gada 13. janvārī, plkst. 22:51

tas tavs ak jēzinh kādā nozīmē domāc :D

Gravatar elfz

2004. gada 13. janvārī, plkst. 23:04

ak jā, idej visiem reliģiskajiem fanātiem - džūglēt blogus pēc tekstiem "ak jēziņ", "ak dievs", "dievīgi", "bezdievīgi", un to angļu (un citvalodu) analogiem, un visos blogos likt aizvainotu un pamācošu komentāru par svēto vārda nelietīgu valkāšanu(?)

Gravatar lasītājs

2004. gada 13. janvārī, plkst. 23:42

Dievs pasarg', elfz, Tev vājš humora izjūc.

Gravatar hmmm

2004. gada 13. janvārī, plkst. 23:50

jā, SWAG reiz bija kas īsteni labs .. vai neesi Interneta šaurībā kaut ko līdzīgu priekš Delphi vai C manījis?

Gravatar cu

2004. gada 14. janvārī, plkst. 11:07

kāpēc bija? Nav tā, ka tas viss būtu aizmirsts, nevienam nevajadzīgs, izzūdošs un tā tālāk. Piemēram, šobrīd mani brālīši mācās Paskālu, un šobrīd ir tikuši apmēram līdz funkciju rakstīšanai, bet drīz jo drīz pienāks tas brīdis, kad help faila iespējas būs visumā izsmeltas un nāks laiks SWAGam, TECHelpam, Norton Guidēm, Game Programmer's Enciklopēdijai un visiem pārējajiem veclaiku brīnumiem.

Vēl gluži nesen, ap Ziemassvētku laiku, kavējoties atmiņās, paskatīju un izmēģināju kādu duci piemēriņu iz EGAVGA un GRAPHICS.

Gravatar cu, 2 hmmm

2004. gada 14. janvārī, plkst. 11:09

Priekš Delfiem ir priekšzīmīga un varen plaša komponentu krātuvīte iekš google://"Torry's Delphi Pages" - materiālu daudzveidība un masveidība ļoti atgādina to pašu SWAG.

Gravatar Neonz

2004. gada 14. janvārī, plkst. 12:42

hehe

laba lietiņa, savulaik es daudzko no šitā iemācijos :)