✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Par ugunsmūriem

2004. gada 15. janvārī, 3 komentāri

Dikti jau nu ilgi (tas nopietni) meklēju šo veco labo tekstu iz 2002. gada...

Meklēšana vilkās apmēram šādā secībā (visi soļi nav uzskaitīti):

forum.exler.ru, kur tikai izveikta reģistrācija, paralēli meklējot džūglē pēc aptuvenā teksta "site:exler.ru proxy", jo tas bija viss, ko gana skaidri atcerējos - teksts bija par proxy, tātad tur šādam vārdam arī ir jābūt.

Protams, ka paša exler.ru meklis man nesniedza nekādu atbildi. Forumos meklēt var reģistrētie lietotāji, līdz ar ko nācās gaidīt gandrīz dienu, kamēr mani akceptēja kā jaunmemberi.

Pa tam laikam izmeklējos visus forumu arhīvus (kuros nu varēja meklēt) - nekā, protams.

Beigu beigās nospļāvos un gāju tomēt džūglēt tālāk. Pēc daudziem mistiskiem mēģinājumiem ierakstīju izmisīgu frāzi: "proxy exler". Skumju aci lēkšoju pāri lapām un, ak mī un žē, piektajā uzdūros uz attiecīgo tekstu!

Tālāk jau tas bija tehnikas jautājums - atrast oriģinālo postu. Diemžē, attiecīgajos arhīvos meklēšana ir nogriezta, bet piereģistrēties nav iespējams, līdz ar to, no visiem lietotāja tasik postiem es redzu tikai pēdējo.

Paprovējis securityfocusā pameklēt un pielietot visvisādus vbulletin 2.2.5 caurumus. nospļāvos un devos relaksēties džūglē.

Pēc vairākām minūtēm, pieprasījums "tasik site:ru exler" man izdeva visu, kas bija nepieciešams.

Pirmais no rezultātiem par laimi bija vienkārši pieseivota oriģinālā lapele ar visiem linkiem. Paņēmu, aizgāju uz forums.exler.ru/vb, pieierakstīju klāt atlikušo man līdz šim nezināmo linka daļu un voila!

Visā visumā - 2,5 darbadienu laikā vairākas stundas wasted, bet gandarījums neizsakāms :)

P.S. Šis ir gana labs izejas materiāls tiem, kas vēlas apmānīt savus pārgudros firewallus un spēj domāt :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar kugis

2004. gada 15. janvārī, plkst. 08:26

uj, paldies, ka atradi:) baigi labais tomeer teksts:)

Gravatar vimba_zlobnaja

2006. gada 11. janvārī, plkst. 10:08

Laci, a lāci, tev nav šim textam saglabājies backups?