✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Kill Bill vol. 2

2004. gada 27. janvārī, 3 komentāri

Sākumā jāatrunājas, ka savas domas par Kill Bill apkopošu tad, kad būšu noskatījies arīdzan vol. 2, jo pirmā daļa man aizdomīgi lika vilties, ibo ibo līdz šim biju domājis, ka Tarantino ir vairāk talants, nekā vienkāršs ambiciozs Holivudas pašpuika. Bet manu viedokli pagaidām vismaz palūgšu nekomentēt, jo tas nepretendē uz pēdējās un galīgās versijas statusu.

Un tagad vēl viena vilšanās. Skaļi par treileri (latviskojums, ņemot vērā, ka ir arī tīzeri, cinematic treileri, TV spoti, TV hailaiti, meikingofi, u.c., šim vārdam maz eksistē?) nosauktais minūti garais klipiņš patiesībā ir vienkāršs tīzeris, kurā nav teju ne mazākās filmas kadru smakas. Tāpēc ņemiet jamo medium quality.

Starp citu iepriekšminētajā Japānas vol. 2 saitā ir pieejams mazliet savādāka tipa tīzeris. Manuprāt, mākslinieciski vērtīgāks un pretenciozāks :)

Kill is love. Kill Bill - The Love Story.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar elfZ

2004. gada 27. janvārī, plkst. 11:44

Uma Tūrmane ir sasodīti nesmuka.

Gravatar sorehead

2004. gada 27. janvārī, plkst. 12:07

atrī piefiksēju, ka http://movies.yahoo.com pazinojis par Kill Bill 2

Gravatar Roze

2004. gada 28. janvārī, plkst. 01:01

Japānai(ņiem) bija arī cita vol1 pilnā filmas versija.. Ar visām krāsainajām asinīm u.c. lietiņām - pilnīgi visas atsķirības nezinu jo nav nācies pagaidām atrast..