✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar japets

2004. gada 28. janvārī, plkst. 13:36

tādā gadījumā visi ir latgaļi, tikai daži sūdīgi! :)

Gravatar pioners

2004. gada 29. janvārī, plkst. 21:20

Čiuļi ir latvieši, bet čangaļi ir sūdīgi latgaļi (tie kuri neprot skaidri latviešu valodā runāt, bet tāpat runā savā starpā (starp latgaļiem) latviešu valodā nevis latgaļu). Parasti šādi čangaļi ir no Balvu puses.

Vysi čangaļi pakši.

Gravatar ....

2008. gada 2. jūlijā, plkst. 20:04

Čiuļi ir paši stulbākie cilvēki latvijā. Latgaļi ir daudz sakarīgāki un krievi arī. Es labāk dzīvotu starp krieviem nekā starp čiuļiem!

Gravatar Rasists

2011. gada 18. jūnijā, plkst. 17:04

Zin kapēc čiuļus sauc pār čiuļiem?--- tapecka tiem galvā smadzeņu vietā ir čulas pietam vēl nobremzetas galīgi DIEMŽĒL--bet ko lai dara!

Gravatar visums

2015. gada 11. oktobrī, plkst. 18:39

Čangaļi ir ritīgi triperīši kā jau pierobežā ne latvieši ne krievi īsāk pusfabrikāti runāt arī latviski nemāk šmuļi !!!

Gravatar Čangaļs

2018. gada 3. oktobrī, plkst. 00:24

Kas jūs debīli esat nēs visi esam latvieši un kāda tur ačķirība vai čyuļs vai latgalietis tpt visi vienā valstī esam dzimuši un kurzemniekiem arī atšķiras daudzi vārdi no parastās latviešu valodas

Gravatar Čangals nu čivlejis.

2019. gada 21. septembrī, plkst. 22:59

Man lykās, ka tūs latgaļus, kuri nūdavuši sovu dzimtū volūdu, byutu juosauc par ,,korklu čivlim,, , bet',,čangaļi,, jim lobuok pīstuov - jā tagad na tikai Bolvi, bet Lī'vāni nu jou Varakļoni i gondreiž pusa Latgalis pylna ar čangalim.