✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Turpinot rant'u

2004. gada 3. februārī, 8 komentāri

Kusli šķirstot lapeles un lasot komentārus, uzmācās pārdomas. Un vēlme tās paust, lai deģenerētu savu blogu un atbaidītu tā lasītājus.

Jā, lāci. Kāpēc Tu, kretīn, atļaujies teikt, ka Tev kaut kas nepatīk, ja pats esi pārbāzts ar sliktu latviešu valodu un vēlmi to popularizēt?

A kāpēc lai es savā lapā neminētu, kas man nepatīk un nenoklusētu to, kas man piemīt/trūkst?

Patiesībā es vēlējos teikt ko citu. Tautieši un netautieši kladzina, ka cilvēķeļiem, kas nevaid ideāli nav tiesību pret kaut ko iebilst. Ja viņi piem., iet pāri pa ielu pie sarkanās gaismas, viņiem nav tiesību to mācīt saviem bērniem. Ja cilvēķelis saka nepareizi vienu lietu, tad viņš nedrīkst paust savu neapmierinātību par to, ka viņam nepatīk, kā citi saka to un šito?

Sveiki, koki (lasītāji)!

Es runāju tā, kā man patīk un kā es uzskatu par pareizu (adekvātu). Ja nu man ir vēlme paust neapmierinātību par velnsviņzinko, tad es tieši to arī darīšu, neskatoties uz to, ka daudziem nepatīk tas, kā es runāju. Iespējams, ka es to daru nepareizi (nevis iespējams, bet "gan jau, ka").

Man patiesībā šie antikomentāri liek aizdomāties par savu pārākumu un to, ka to autoriem ir nepietiekams daudzums (ie)spēju pašapliecināties. Es esmu latviešu valodas lielais speciālists un pašpasludinātais elvēneta Endzelīns. Un ja jūs, mīlīši, tas kretinē (jā, jā - tieši kretinē), variet iet un iesūdzēt mani tiesā par cieņas un goda aizskaršanu. Vienalga - sava, veselas nācijas, vai tikai tautas. Da kaut vai sūdziet par to, ka esmu viena paša nabaga Endzelīna pīšļiem licis kapā apgriezties kājām gaisā.

Es labprāt kādreiz vēl paturpinātu paust savu pārākumu :) Tāpēc tagadiņās visi, kam ir lust, esat laipni aicināti komentāros.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar amalija

2004. gada 3. februārī, plkst. 00:38

Ai, kā patika man šitas::))

Gravatar portiz

2004. gada 3. februārī, plkst. 01:06

HI,HI.vieglāk palika?:) kad būs kronēšana Endzelīnam II - uzaicini.

Gravatar produkc

2004. gada 3. februārī, plkst. 08:15

Nu vispār jau neizskatās gan, ka tev būtu vienalga, ko cilvēki komentāros izsakās.

Un kāpēc gan komentētāji nevarētu izteikties kā grib, ja jau reiz tu viņiem šādu iespēju esi devis ?

Atceros lasīju kādu interviju ar tevi. Laikam E-Pasaulē. Tur tu izteicies, ka vienmēr ir bijis un būs cilvēki, kuriem kaut kas vienmēr nepatiks. Visnotaļ atzīstami. Un tu vēl teici, ka tu esi iemācījies viņus uztvert nepersoniski, kaut gan sākumā esot bijis grūti.

Pieminu interviju tāpēc, ka man liekas, ka šobrīd tā vairs nav taisnība, ko tu teici tad. Manuprāt, tev jau ir izveidojies pašam savs tāds kā personības kults. Līdz ko parādas apt. trīs anti-noskaņoti komenti, tad tu uzreiz apvainojies un meities rakstīt anti-komentētāju-noskaņojuma poustus. Izskatās, ka nevari samierināties, ka kāds tev nedievina, vai vismaz nepiekrīt tavam viedoklim.

Bet, protams, tev jau arī galīgi vienalga, ko es te sarakstīju.

Gravatar produkc

2004. gada 3. februārī, plkst. 08:22

Un, protams, gan jau tev būs savi argumenti ar kuriem tu pierādīsi, cik liels lamzaks es esmu, bet nu necenties. Bet ja manā iepriekšējā komentā ir kaut graudiņš patiesības, tad padomā par to.

Gravatar Livingston

2004. gada 3. februārī, plkst. 09:37

Cilvēks, kas iet pāri ielai pie sarkanās, ir tiesīgs (un tas pat ir viņa pienākums) mācīt savus bērnus tā nedarīt, bet respekts pret tādu mācību = 0. Tas vienkārši izskatās stulbi :(

Gravatar MZM

2004. gada 3. februārī, plkst. 10:20

Jo dziļāk mežā, jo resnāki partizāni ;)

Moš maini niku uz Endzelīna ntā reinkarnācija? ;)

Šo bezjēdzīgo cīņu ar elvēneta puņķutapām par lv valodu atbalstu. Turies!

Gravatar Kruts Skuju

2004. gada 3. februārī, plkst. 12:05

piedrāzt. un Tev arī vajadzētu būt piedrāzt.

Gravatar d10

2004. gada 3. februārī, plkst. 15:17

nu nez, Laa, man izskatās, ka ar pašapliecināšanos problēmas ir tev, nevis citiem, kas dažos gadījumos zina, kā ir pareizi jāraksta. Tas, ka Tu tik daudz reaģē uz visādiem pseidouzbraucieniem, liecina tikai to, ka tie Tev daudz nozīmē un Tu gribi savu taisnību. PROTAMS, Tava lapa, Tava taisnība. Taču beigu beigās tas izklausās liekulīgi - it īpaši par valodu.

Neviens no Tevis internetā Endzelīna jaunos piedzīvojumus negaida, bet attieksme ta' kāda? Man šķistu tikai normāli labot kļūdas, kuras citi ir pamanījuši, nevis demostratīvi un spītīgi tās turpināt. lielākoties šo es saku nevis par visādiem okazicionālismiem (kretinēt, piemēram), bet kļūdām, kuras ir, bet netiek atzītas un novērstas.

un tad sanāk jocīgi - norāda Tev, ka <P> birka kodā palikusi vaļā, un tas uzreiz tiek novērsts, bet, ja es pateiktu, ka latviešu valodā būtu jāraksta nevis ZIN, bet gan ZINA (paskaties uz RSS tūļa linku), tad Tev uzspļaut. Kāpēc pret XHTML Tev ir cita attieksme, m?