✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Mozilla FireFox 0.8

2004. gada 9. februārī, 6 komentāri

Pāris piezīmes par šo lielisko pārlūku.

Mans iemīļotais Mozilla TabBrowser Extension atsakās strādāt, jo sajāj pārlūka XBL bindingus. Trīs reizes pārinstalēju, kamēr sapratu, kas par problēmu. Labi, ka eksistē Mozilla Backup

No sākuma likās, ka ieviešot jauno download menedžeri viņi ir kauč ko sajājuši, jo drausmīgi tas viss pasākums iebremzēja. Pēcāk netīši pamanīju, ka downloadu saraksta skrollbāra klucītis ir mazs mazītiņs, nelietis. Iztīrīju lejupielādēto failu sarakstu un viss sāka notikt ātrāk. Arī tas mani no sākuma mazliet apbēdināja.

Flash 6 plugins pārvērtās par Flash 5 pluginu...

Iekš 0.7 bija DOM Inspector?

Pēc instalācijas pārlūks man uzdod kretīniskus jautājumus no sērijas: "Vai tu vēlies, lai esmu noklusētais?" Vai "Mani te aicina drošināti pieslēgties tīmekļa vietnei, vai ļausi?" Protams, tas viss angliski.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar d10

2004. gada 9. februārī, plkst. 16:48

tas nozīmē, ka pārāk sajūsmā par jauno neesi?

Gravatar laacz

2004. gada 9. februārī, plkst. 16:49

Nu, to gan es neesmu teicis :) Viens ir acīmredzams - jamais ir kļuvis maķenīt ērtāks un ātraks. Par Tabbrowser extensiju gan ir škrobe. Bet izstrādātājs solījās tuvākajā laikā salabot.

Gravatar PolarLacis

2004. gada 9. februārī, plkst. 20:03

beidzot ilgā gaidīšana ir galā

kūlīgs pārlūks

Gravatar sorehead

2004. gada 10. februārī, plkst. 10:14

Laacz, /"Vai tu vēlies, lai esmu noklusētais?"/, iespējams, ka tas ir saistīts ar to, ka nebija pilnībā aizvērts iepriekšējais ^fire(bird|fox)$ Teiksim, ja tu mēggināsi atvērt jaunu firefox, kad viens jau ir atvētrts, viņam vajadzētu uzdot tev tādu passu jautājumu. Iespējams, ka klūdos.

Gravatar PolarLacis

2004. gada 10. februārī, plkst. 10:56

nē, nav ar to saistīts!

tas tāpēc ka iepriekšējais defaltais brovzeris bija UgunsPutns

Gravatar sorehead

2004. gada 10. februārī, plkst. 20:19

PolarLacis, ja runa bija par to nokluseeto, tad jaa. Es nezinu kaapeec iedomaajos par default user settingiem!