✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Politika

2004. gada 9. februārī, 17 komentāri

Vai tiešām kāds vēl šaubās, ka valdība tika gāzta, nevis tā krita? Paveicās, ka Repše & Co bija tik dīvaini ambiciozi un puiciski, lai nevajadzētu šo krišanu argumentēt. Bet viss jau notika Eiropas naudas (300 miljoni?) dēļ. Tādas summas dēļ var arī valdību nogāzt un koalīciju izveidot, lai pēcāk klusi kāpostu sadalītu.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Pecis

2004. gada 9. februārī, plkst. 16:17

Un tu zini kas laacz visvairāk sāp? Tas ka ne jau tie 300 milijoni tiks izmantoti lielderīgi. Ja pat kāds to piķi sarunātu iepriekš, KUR ir radītās darba vietas? Kur tas viss ir, ka nauda kalpo ekonomijai? Nekā nebija. Nemaksājām un nemaksāsim nodokļus. Neveidosim darba vietas - tas ir dārgi, neefektīvi, efektīgi ir apzagt valsti ar tādu regularitāti, kad man pat ir kauns ka šeit dzīvoju.

Un Repše - viņš meibī ir iedomīgs un tā, bet vismaz ir infa, ka viņš ir tiešām godīgs - lai arī pataloģiski, bet man liekas, ka Latvijā savādak nevar. Savādak mums nav nākotnes.

Gravatar laacz

2004. gada 9. februārī, plkst. 16:21

Ja cilvēks iet politikā //instead of bussiness//, viņš nevar būt godīgs.

Ja cilvēks ir ar nosliecēm centralizēt varu, viņš nevar būt godīgs. Pat, ja viņš ir godīgs, tad, ja viņam izdotos vadīt valsti vienam pašam, tā tiktu novesta vēl lielākā haosā. U.t.t. U.t.j.pr.

Domāt citādi ir naivi :)

Gravatar zz

2004. gada 9. februārī, plkst. 16:26

Valdiba krita, kad uzzināja, ka Priverts esot paņemts ciet ar kilogramu kokas ;)

Gravatar hvz

2004. gada 9. februārī, plkst. 16:32

Labāk šausmīgs gals nekā bezgalīgas šausmas :).

Gravatar Lupus

2004. gada 9. februārī, plkst. 16:39

negāza lā, negāza. Protams intrigas tur bij, etc, bet pamatā jau bedri izraka sev pats Repše spēlēdams uz ārkārtas vēlēšanām brīdī kad rētings bija pie 40%. Ai da labi, nav ko te politiku skatīties.

Gravatar Jack

2004. gada 9. februārī, plkst. 17:24

Repše normāls cilvēks. Viņš atšķirībā no citiem kaut ko vismaz darija. Un viņam par nelaimi pārāk daudz kā izlikās.

Repše arī ir sevi pierādijis... es nedomāju ka viņš tagad ņems un apstāsies. Visi viņa iepriekš izdarītie gājieni ir bijuši perfekti apdomāti... tas tā nebeigsies.

no otras puses.. pa 300 000 000 var arī monarhiju ieviest un visus krievus izšaut ja vajag...

Gravatar JIB

2004. gada 9. februārī, plkst. 17:45

hehe Jack naive. Ne jau krievus izsaus del tiem 300M. Bet gan kadus citus.

Gravatar es_pac

2004. gada 9. februārī, plkst. 18:20

Jā, marsieši valdībā ir dīvaina parādība. Bet, baidos, ja par premjeru kļūs cilvēks, kuram skaistums nāk no iekšām, tad būs vēl vairāk dīvainību jāpiedzīvo... Piemēram - Žirinovskis noteikti varēs braukt pie mums ciemos. Varētu smieties, ja vien nebūtu jāraud...

Gravatar vee

2004. gada 9. februārī, plkst. 18:27

ar vēl ir varaints, ka Repše atkāpās, lai pārējos ministrus pa 1 nenovāktu, ja kas ...

Gravatar martins

2004. gada 9. februārī, plkst. 18:43

man domāt, repšem daudz lielu plusu un divi mīnusi

plusi -bezmaz vienīgais, kurš patiesi strādā valsts nevis savā labā (es domāju no augstākajām varas aprindām), -pārējie plusi ir no sērijas par zināšanām, darbaspējām utt.. nav man talants skaisti izteikties, bet ir neliela (pavisam neliela) saprašana par to, kas tur notiek

mīnusi -izteikta nerēķināšanās ar citiem, vienpersoniska lēmumu pieņemšana (velk uz diktatoru, te jāpiekrīt laaczam) -nespēja vai nevēlēšanās komunicēt publiski, tas darbiņš, ko repše uzņēmās, tomēr ir visu labā, tāpēc arī visiem ir tiesības par jebko un jebkad saņemt atbildes

mans rezumē - ja repše būtu spējis savu mīnusu ietekmi uz darbu samazināt, tad visi tie, kas sākumā noraustījās baiļu konvulsijās, kad repše nāca pievaras, nebūtu varējuši repši nostumt, patiesība, repše pats pat palīdzēja sevi nostumt

Gravatar Arturs

2004. gada 9. februārī, plkst. 19:42

laacz, Tev kā militārismam tuvu bijušam cilvēkam jāzina, ka, piemēram, lai izcīnītu konkrētu kauju vara tiek centralizēta ģenerāļu (vai pulkvežu) rokās. Tā ir normāla parādība un tādās reizēs, zaldātiņi-individuālisti visticamāk ir nošaujami vēl pirms kaujas. Repšem var pārmest tikai citu viedokļu neuzklausīšanu - varas centralizēšanai kā tādai nav būtisku trūkumu.

Gravatar Grrr

2004. gada 9. februārī, plkst. 19:42

Ja cilvēks iet politikā instead of bussiness, viņš nevar būt godīgs.

Nuja nuja. Līdz ar to mums protams visi politiķi ir maucīgi cūkas, un šādā valstī neko darīt nav jēgas, nu un nodokļus viņiem maksāt -- nu nē...

Ērti.

Gravatar e-remit

2004. gada 10. februārī, plkst. 09:14

Offtopic: Laacz, cik maksā reklāma Tavā lapā (jautājums, skatoties uz āķi lūpā).

Gravatar laacz

2004. gada 10. februārī, plkst. 09:15

e-remit: //depends// :) Cik daudz, cik ilgi, cik biezhi, etc.

Gravatar Aicizz

2004. gada 10. februārī, plkst. 10:56

Visu laiku, 2 nedēļas, katru dienu. CIK? :)

Gravatar SomeGoofy

2004. gada 10. februārī, plkst. 11:03

ER valdība vienpersoniski izraka sev bedrīti, pati tajā iekāpa un pati sev uzkaisīja vēl smiltiņas; nu labi varbūt kāds nedaudz pieturēja rociņu, lai nesanāk ar blīkši iegāzties.

Gravatar SomeGoofy

2004. gada 10. februārī, plkst. 11:05

Jā es nešaubos, ka ši valdība 90% krita pati un 10% tika gāzta. Kādēļ negāzt, ja tādu iespēju piedāvā?