✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Programmēšana

2004. gada 23. martā, 8 komentāri

Heh, pēkšņi šķirojot darbā esošo kaudzīti ar viskautko, atradu grāmateli. Kādu? Reku hints:

Programmas izejas kods:)
Programmas izejas kods:)

Un te ir atbilde. Ech, atceros negulētās naktis, kuras pavadītas pie mazā devaisa un mazajiem taustiņiem :)

Pie kam, manā īpašumā bija arī R/W atmiņas modulis :)

Un kur nu varu aizmirst tādas kolosālās spēles uz šīs padarīšanas, kā lapsu medības, nolaišanos uz Marsa, šaha deminutīvu, un daudzas daudzas citas :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar suspends

2004. gada 23. martā, plkst. 10:40

a shitam tam modeliitim laikam bija iebuuveetais rw, bet nu nezheeliigi gljukoja, principaa kautko censties tur saglabaat bija bezjeega, ja bij gara programma, vienmeer kautkas pa vidu nochakareejaas. A tos sprauzhamos moduljus es kautkaa atceros kaa speelju kartridzhus, tur vinjiem taada pabieza knjiga naaca liidzi ar speelju apraxtiem :D Kad bija exaamenu laiks, tad es kaukjim vietaas, kur spraudaas tie modulji, aiz vaacinja sleepu shpikerus :)

Gravatar takuzinis

2004. gada 23. martā, plkst. 10:57

Nebija slikts verķis. (man gan bija MK-61) Atceros manam draugam radi no Autrālijas bija atsūtījuši analogu HP kalkulatoru. Tad arī sacentāmies programmēšanā. Jāsaka tomēr ka HP ierullēja labāk. Komanda izpildījās aptuveni 5-10 reizes ātrāk.

Gravatar elfz

2004. gada 23. martā, plkst. 11:55

tas nebī mans books kādreiz? ;)

kstatji, vai mana myst spēļuka disku čupiņa vēl ir dzīva, vai jau sen ar galiem aizgājusi?

Gravatar Kaspis

2004. gada 23. martā, plkst. 15:45

Ojj, uzsita atmiņas .. tik daudz laika kādreiz, sensen atpakaļ tika notērēts cenšoties noprogrammēt kārtējo "kruto" niecinju :)

Gravatar BigUgga

2004. gada 24. martā, plkst. 08:03

njaa, tai laikaa man augstaas tehnologijas pat sapnjos neraadiijaas ;(

Gravatar Kamazs

2004. gada 24. martā, plkst. 11:08

Tā arī nekad netiku pie sava programmējamā kalkulātora, toties izlasīju veselu kaudzi "tehnika Molodjoži" ar programmu (un spēļu :D) aprakstiem uz šī zvēra. Bija tik interesanti...

Gravatar elfz

2004. gada 24. martā, plkst. 14:21

kamazs: vait' iekš TExHiKA MO/\Od'E>|<i ar' bija šamajam kādi softi? Es atceros lielas "HAyKA i zhiznj" (un "radio", bet tur par kalkulatoriem nebija) ķīpas, ko lasīt, blago mans sencītis tos abonēja un cītīgi uzkrāja.

Gravatar Janekuss

2004. gada 26. martā, plkst. 13:32

Ou yes, mans lielākais sasniegums bija reāls "racing"-s :) Realizējās tā - kamēr programma strādāja, t.i., pēc C/P pogas nospiešanas, ekrānā uz īsu brīdi nomirgoja katras operācijas rezultāti (savējie atcerēsies). Un tā 11110000 tapa par pagriezienu pa kreisi, 00111100 par taisnu ceļu, 00001111 par pagriezienu pa labi. Un stūrēts tika, uzminiet ar ko? Ar pārslēdzēju grad-rad-deg :) Baiga kodēšana bija :) Tikai paspēlēt varēja tikai tumsā, jo savādāk displeja mirgošanu nevarēja pamanīt :) A jums te kveiki un unreali :)