✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Gmail

2004. gada 1. aprīlī, 5 komentāri

Gmail = Google e-mail. Manuprāt, Google ir viens no retajiem kantoriem, kuram nav problēmu ar storage. Ja vien tas nav glauns aprīļa joks, tad e-pasts, kurā tev ir savs personiskais Google meklētājs un vienu gigabaitu liela vieta, kur glabāt savu e-pastu, nāk nākdama. Un te pastāsts presei.

Bah

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Pecis

2004. gada 1. aprīlī, plkst. 19:20

Sākumā gribēju kā Laacz teikt - bah - bet in fact, es palasiju to FAQ un visu cieņu viņiem. Ja izdosies pacelt šamo es noteikti trešo kontu - inbox.lv un darba neskaitot - taisīšu te un pārējos likvidēšu nafig.

Redzēs, ideja jau ir savā veidā daudz kas inčīgs tur.

Gravatar Smejmoon

2004. gada 1. aprīlī, plkst. 19:39

IANAL, bet šamais arī šo to pasaka : "To comply with the Children's Online Privacy Protection Act, at this time Gmail is only available to users who are at least 13 years old. If you are under 13, please do not use the Gmail service."

Gravatar Smejmoon

2004. gada 1. aprīlī, plkst. 19:40

simpatizē atklātība.

Gravatar SkadY

2004. gada 1. aprīlī, plkst. 21:20

lol!!! SkadY reeec :DDDDD

Kaa var buut tik stulbi - 1 GB :DDDDD Lielaakais var buut 20mb nejau 1GB. Iedomaajieties cik cilceeki tur regjistreetos? Katram 1GB? April April!!!

Gravatar Pecis

2004. gada 2. aprīlī, plkst. 09:17

Vispār jau Google arī sāka vākt CV darbam uz viņu jaunās Mēness filiāles, tā kā nezinu :) Moš joks, moš nē.