✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Umcacā umcacā

2004. gada 1. aprīlī, 4 komentāri

Kā jau lielos globāla mēroga nevalstiskos un nenacionālos svētkos arī šajos laikam jādala šādas tādas dāvaniņas. Pārīti esmu saņēmis un nu steidzu ar dažām no tām padalīties.

Sāksim ar vvz, cik daudz individualitātēm. Diktās grupiņas HMP vārds ir svešs reti kuram ar mūziku puslīdz pazīstamam cilvēkam. Līvu Dzelzsgriezējs agrīnā letiņu hiphopa (?) versijā.

Kurš gan šaubās, ka deviņdesmito gadu sākuma/vidus ģeniālākā mūsu valstī veģetējošā deju mūzikas grupa bija 100. debija? Protams, ka šaubās tie, kas uzskata, ka pirmajā vietā liekams Duets Divi. Nemāku teikt, cik tas ir argumentēti, taču Dejas naktī viennozīmīgi bija hīts.

Un at last but not least nopelniem (un ne tikai) bagāto estrādes mākslinieku trijotni noslēdz manā uztverē viena no perspektīvākajām tā laika (šoreiz bez sarkasma un ironijas) grupām - Austrumeiropa ar dziesmiņu par vēl vienu nakti. Jāatzīst, ka šī ir viena no šīs dziesmas versijām un, sakarā ar to, ka katra versija tika saukta savādāk, oriģinālais nosaukums ir pazudis vēstures dzīlēs (ja nu vienīgi kāds laipni to man paziņos).

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar ulzha

2004. gada 2. aprīlī, plkst. 08:26

Austrumeiropai filenaame - "autstumeiropa" :) hehz

Gravatar viestards

2004. gada 2. aprīlī, plkst. 11:17

Nu HMP man kaut kā nesaistās ar tumci tumci, turklāt Dzelsgriezēja versija ir laba jamajiem, lai gan par HipHop nenosauksi drīzāk rockrap :) Pārējie gabali gan ir reālie shiti.

Gravatar riexc

2004. gada 5. aprīlī, plkst. 12:06

ech atmiinjas:) kautkaac 1993 vai ne?!

Gravatar Liga

2004. gada 12. maijā, plkst. 18:27

biju jauna un naiva.laukos.nopirkusi pirmo glito parnesajamo magnetafonu.un paris kasetes,ko jau tobrid vareja nopirkt.starp tam bija viena vinju. isti man ta muzika nepatika,bet toties man BIJA savs. un divi gadi atpakalj,kad netisham interneta iepazinos ar sho puisi.un pec vairakiem uzsvariem,kas vinhs ir, man beidzot pieleca,ka tas ir tas pats. ir cilveki,kas no sevis iedomajas par daudz:)un dzirdot sho dziesmu es domaju par tiem cilvekiem,kas aiz uzfrishinatas fasades,izraadishanaas slepj lielu tukshumu.