✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Iepirkšanās

2004. gada 6. aprīlī, 20 komentāri

Ja tu kā vienkāršs cilvēks, kuram svarīgi ir ātri ieskriet pa ceļam esošā veikalā un fiksi fiksi iegādāties kaut ko pagraužamu vakaram, pirmo reizi mūžā šajā nolūkā iemaldies lielajā Rimi veikalā, kurš atrodams Olimpijā, notiek šausmu lietas - tu dikti jau nu piekūsti skraidīt no viena veikala gala uz otru cerībā beidzot atrast piem., maizes klaipiņu. Visā visumā - pateicoties gana augstajiem stendiem un nekur neredzamām norādēm no sērijas maize ir atrodama piecus ar pus metrus ziemeļaustrumu virzienā no šīs zīmes atrašanās vietas (kompass atrodams pie kasieres; gida pakalpojumi par papildus maksu), tu patērē daudz laika un izdali mazliet sviedru, jo jāsteidzas.

Sāpe, ne?

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar hmnc

2004. gada 6. aprīlī, plkst. 14:55

maizi iekš olimpijas ir nu dikti grūti atrast - kad ieiet iekš rimi tā ir taisni tev priekšā.. ja ar redzi viss kārtībā un ja iet tikai taisni un nenovirzās no kursa tad jau pavisam drīz var dabūt kādu miltu izstradājumu..

Gravatar lasītājs

2004. gada 6. aprīlī, plkst. 14:56

hmnc, lai nenovirzītos no kursa, ir jāzina kurss.

Gravatar :(

2004. gada 6. aprīlī, plkst. 14:58

Eu, gonor.eja.lv tiešām klapējas ciet? Vot tā ir īsta sāpe.

Gravatar Aicizz

2004. gada 6. aprīlī, plkst. 15:24

IMHO ja maize atrodas 5,5m attālumā, tad jau nu gan to var saost bez kompasa.

Gravatar Atoms

2004. gada 6. aprīlī, plkst. 15:31

nu grūti grūti, labi ka man pa ceļam uz darbu nau Rimi, man jams ir tikai pa ceļam uz mājām :D

Gravatar Kaklz

2004. gada 6. aprīlī, plkst. 15:32

Katrā veikalā kādreiz ieejot pirmo reizi rodas apjukums. Man, kā šī veikala regulāram apmeklētājam viss liekas pilniigi normāli izkrāmēts :)

Gravatar paranoja

2004. gada 6. aprīlī, plkst. 15:35

Tas viss tā ir speciāli. Jo ilgāk tu maldies pa veikalu, jo lielāka iespēja, ka pamanīsi ko tādu, ko nemaz nezināji, ka tev vajag.

Gravatar jam

2004. gada 6. aprīlī, plkst. 15:50

merchendaizings you know

Gravatar Fatalis

2004. gada 6. aprīlī, plkst. 15:57

Tā gausties var tikai cilvēks no laukiem. :-) Pierodi.

Gravatar raymo

2004. gada 6. aprīlī, plkst. 16:37

paranoja, piekrītu! :)

Bet mūsdienās cilvēki ir tik ļoti izlaidušies, ka nevar par pāris minūtes ilgāk pameklēt maizi.. Tādos brīžos atceraties pārus gadus atpakaļ, kad vajadzēja stāvēt rindās pēc desas ;) Es gan taja laikā sēdēju sporta ratiņos :p, bet ideju sapratāt.

P.S - vai tad nav interesanti pēc garas, nogurdinošas darbadienas paklaiņot pāris simtmetrus pa veikalu, pameklēt pārtiku kā to darīja mūsu senči? ;p

Gravatar Livingston

2004. gada 6. aprīlī, plkst. 17:05

Kas var būt labāks par vazāšanos pa lielveikalu meklējot maizi :) Pa ceļma dabū saostīties zivju smaku, sacini, ka gatavot neko negribās - jāpaņem kaut kas no kulinārijas nodaļas. Vēl pa ceļam paej garām alkohola nodaļai, piegrāb pilnas rokas ar Bacardi Breezer, pie maizes stenda pamani pulksteni uz kādas resnas rokas, kas tausta dīvaini uzpampušo baltmaizīti un atceries, ka pēc 22:00 Tev neviens kokteilīšus nepārdod. Dodies atpakaļ nolikt Breezerus, piegrābt pilnas rokas jau ar Užavas aliņiem. Maize vairs nerūp, jo pie aliņa labāk iet čipsi. Meklējot labākos čipsus nāss sajūt jauku veļaspulvera smaku. Tu nez kādēļ paņem rokas mazgāšanai domāto, jo gribi izlikties čaklāks blakus stāvošās čiksas priekšā, kas nevar izvēlēties starp diviem logu tīrāmiem līdzekļiem. Un domājot par tīrību, paspēj atcerēties vecās čības, ko der nomainīt, tādēļ pirkumu kaudzei pievieno arī svaigus sieriņus, apenes un čība, kas izskatās pēc beigtas govs. Pēc tam vairs nebrīnies, ka pārdevēja piedāvā jauki plīstošu kartona asti, jo Tavs pirkums sanācis virs Ls 40 vērtībā. Labu apetīti un kaut Tu aizrītos ar baltmaizi, ko tā aŗi nenopirki.

Gravatar gach

2004. gada 6. aprīlī, plkst. 17:10

A tu kādreiz sakurījies esi mēginajis ieiet kada hyperveikalā? pec ilgas maldīšanas vienīgais risinajums ka tik ara ir pajautat, lai kāds izved..

Gravatar Benvenuto

2004. gada 6. aprīlī, plkst. 17:20

pēc kāda laika būs tā ka cilvēks varēs nomirt lielveikalā un iespējams ka pēc 2 nedēļām viņu kāds arī atradīs. kaukur pie pelmeņu stenda...

Gravatar purvainais

2004. gada 6. aprīlī, plkst. 19:25

Benuvenito- pirms tūkstošiem gadu cilvēks varēja (hei, arī tagad var) doties medībās un nomirt kaut kur mežā, un tur viņu vairs neviens nekad neatrada, ne pēc divām nedēļam, ne pēc gada. Tā ka vēsture atkārtojas. Un pelmeņi nevienam normālam cilvēkam negaršo, manuprāt.

Gravatar raymo

2004. gada 6. aprīlī, plkst. 21:08

Tikai nevajag, pelmeņiem nav ne vainas. Un nevajag pēc pārtikas tagad dalīt normālos cilvēkus un ne-tik normālos ;)

Gravatar Rukicc

2004. gada 6. aprīlī, plkst. 22:28

Vajag paņemt normālus pelemņus un pareizi viņus pagatavot....

Gravatar Delfins

2004. gada 7. aprīlī, plkst. 00:52

nepiekriitu laacim. ieks visiem RIMI gandriz vienmer izkartojums ir vienaads. nesaku par maxima,t-marketu un super-neto kur blakus spilveniem/teevizoriem var atrast zivis vai maizi :) turklaat lielie plakaati gana daudz pastaasta par atrashanos.

Gravatar afigel

2004. gada 7. aprīlī, plkst. 10:22

mani tracina lielveikali!

Gravatar Wrathchild

2004. gada 7. aprīlī, plkst. 11:47

Olimpijas Rimi bija labāks tad, kad tas nebija pārkārtots (ko izdarīja kādā janvārī laikam). Tagad tas ir diezgan nejēdzīgs. Bet ko lai dara. Visi, kas mācās RTU vairāk vai mazāk iet uz šito pašu RIMI kaut ko nopirkt, lai nenomirtu badā.

Gravatar Crs

2004. gada 12. aprīlī, plkst. 23:10

Nūu ka var maizei OlympijasRimi garām paiet??? Tur tak citreiz tadas bulciņu meitenes ir :D