✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Ally McBeal un Sting

2004. gada 13. aprīlī, 3 komentāri

Jāatzīst, ka ceturtās sezonas divdesmitā epizode (mūsu TV programmu garā varētu sanākt kas līdzīgs nosaukumam Alija Makbīla - 87. sērija, vai arī Alija Makbīla - 4, 20. sērija) mani vairākkārtīgi ir pavilkusi.

Tas laikam tāpēc, ka tur nopelniem bagātais estrādes mākslinieks Stings tēlo pats sevi un beigu beigās mazajā klerku kroģelī Vondas Šepardes vietā nodzied veco labo The Police laiku dziesmiņu par ikkatru elpas vilcienu.

Starp citu. Ja Tu neizproti šo ierakstu un tā vietu savā (manā, vai kāda cita) dzīvē, neliecies traucēts. Pie reizes attiecini šo frāzi uz visu šo lapeli.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar DimanC

2004. gada 14. aprīlī, plkst. 01:33

hehe, lāci! mans gan neskatās McBealu (nu NAV laika), bet šādus in_the_mood ierakstus ļoti labi saprotu un ar prieku izlasu. forši, ka 21. gs. cilvēkos joprojām mīt emocijas... ;)

Gravatar riexc

2004. gada 14. aprīlī, plkst. 09:35

hehee:) kaa mans draugs clz te muldeeja, jamais Stinga puika ar katra sava vilciena pienaakshanu papildina savu kontu par tuukstoc naudinjaam...

Gravatar Arturs

2004. gada 14. aprīlī, plkst. 12:05

Par Stingu taisnība un precizējums: "Every breath you take" atskaņošana radio dienā Stingam nopelna 2000$