✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

ben ī king - stend bai mī

2004. gada 13. aprīlī, 8 komentāri

Neskatoties uz to, ka Skonto un Star FM repertuārs manā pleilistē ir Sarkanās Grāmatas cienīga raritāte, šodien mans kompaktdisku lasītājs bija spiests sagremot disku ar diezgan nepretenciozu nosaukumu - 'new'. Nezinot, kas zem šī neviennozīmīgā nosaukuma varētu slēpties, nolēmu neskatoties uzsākt visa diska atskaņošanu. Izrādījās, ka tas satur pamatā astoņdesmito gadu izlases. Man piemītošā slinkuma dēļ nekādi nespēju saņemties un nomainīt skanošo mūziku uz citu.

Un tad nu nācas tas moments, kurā šī dziesma man kaut kā iepēra (dziedi līdzi).

Vispār jau šī konkrētā dziesma daiļoja manu pirmo pašierakstīto kaseti, kas tika nodēvēta par Izlase 1 (ku oriģināli, ne?) un tika izdota zem leibla (vai pareizi saku?) Rumpīcic Records tā teikt collectors edition only veidā - vienā eksemplārā.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar kitija

2004. gada 14. aprīlī, plkst. 09:51

kā teikt, labas vērtības nekad nenoveco

Gravatar laacz

2004. gada 14. aprīlī, plkst. 10:16

Atmis: nebija gan. BB Kings ir pavisam kas cits :)

Gravatar Mr. Skepse

2004. gada 14. aprīlī, plkst. 20:02

A, zrja, Tu Lāci SKONTO tā noniecini... očeņ daže zrja

Gravatar iewa

2004. gada 15. aprīlī, plkst. 21:48

nu man shii dziesminja iepatikaas,nezinu pat ieseivoju un tagad jau veselu stundu klausos nu arii wecas lietas var aizraut,man vispaar prieks jo man reti kuraa dziesmaa taa tieshaam viss patiik

Gravatar Helasie

2004. gada 16. aprīlī, plkst. 08:37

Šitās dziesmas kavers Hobosiem jauks padevies. A Skonto točno nevaig noniecināt - nav tādas demagogijas kā SWH un pa retam spēlē tādus 80-o brīnumus, kādus var atrast tikai kaut kur fonotēkās. Es te nesen pavilkos uz Z.Liepiņa "DJ" oriģinālajā 80-o.g. versijā

Gravatar N.R.

2004. gada 18. aprīlī, plkst. 12:06

laacz, kaunies. shita dziesminja nav nekaads 80s un skonto tur nekada sakaraa. released in 1961

Gravatar Mr. Skepse

2004. gada 19. aprīlī, plkst. 09:17

N.R. Kapēc Skonto "nekāda sakarā"?