✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Gmail nav vienīgais...

2004. gada 27. aprīlī, 4 komentāri

Domāju, ka nu mēs mierīgu sirdi varam ar zināmu sarkasmu pārfrāzēt populāro Geitsa frāzi par 640KB un to pietikšanu.

640KB 1GB should be enough for everyone

Iespējams, ka pateicoties Googlei un tās Gmailam mēs ar laiku aizmirsīsim par diska vietas ierobežojumu t. s. frīmeilos (Latvijā, protams, kas tāds varētu notikt tikai pēc gadu gadiem, ņemot vērā ierasto attīstības nobīdi).

Kāpēc es tā saku nē, bet rakstu? Ļoti vienkārši - viņi nav vienīgie.

P.S. Domāju, ka 1GB drīz vien būs par īsu daudziem jo daudziem. Tā nu tas ir pieņemts. Man pastkaste aizņem nieka 4.5GB (kopš divtūkstošā gada februāra). Tāpēc, ka cilvēki ir slinki uz dzēšanu. It īpaši, ja viņus iedrošina to nedarīt :)

P.P.S. Kad Altavistas (bija kādreiz tāda) īpašniekiem pavaicāja par to, vai tad nu tiešām ir tik dikti izdevīgi uzturēt haļavniju e-pasta servisu, viņi atbildēja, ka nē. Un tad piebilda - bet cik interesanti ir lasīt svešu pastu.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Janekuss

2004. gada 27. aprīlī, plkst. 12:06

Tas ir figņa. Yandex piedāvā meilu bez ierobežojumiem. Vienīgais, attačmenta limits ir 10 Mb. http://company.yandex.ru/news/2004/0422/

Gravatar ossiii

2004. gada 27. aprīlī, plkst. 16:26

hmmz... pilnigi gribetos reali praxe parbaudit ko nozime "piedāvā meilu bez ierobežojumiem". piemeram, aizsutot uz sadu meilu savu cietna saturu sasplitotu pa 10mb. nezkapec liekas ka visu neizdotos parsutit