✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Beatles like Metallica

2004. gada 7. maijā, 4 komentāri

Šodien sāku klausīties diezgan pailgā laika posmā iekrāto mūziku. Pirmais, kas iekrita ausīs bija bezgala daiļās grupas Beatallica koverversijas Bītlu dziesmām, izpildot tās ar Metallica metodēm. Piem., Hey Dude (oriģināls, lai cik tas dīvaini nebūtu, ir Hey Jude.

Ja ir luste paklausīties šos ģēnijus vēl, iesaku apmeklēt viņu lapu.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar bubu

2004. gada 7. maijā, plkst. 16:46

offtopic: uzliku mozillai tabbed browser extension un tagad ar vidējo peles kliksķi lapas verās vaļā jaunā tabā un uzreiz aktīvais tabs ir tas jaunais, a agrāk aktīvais palika tas, kurā to linku klikšķināja. vai šo extensionu nevar nokonfigurēt, lai ir kā agrāk?

Gravatar whateva

2004. gada 7. maijā, plkst. 18:34

ja nemaldos, tad tas nāca by default mozillai!

Gravatar bubu

2004. gada 7. maijā, plkst. 19:09

jā, tas nāk defaultā, bet es jau saku, ka pēc extensiona uzlikšanas tā vairāk nav! un prasu vai kāds nezin, kā to uzkonfigurēt atpakaļ (protams, bez exteksiona atinstalēšanas :)

Gravatar aabele

2004. gada 7. maijā, plkst. 19:34

labais gabals. Sākums super, bet hetfīlda vokāls vienkārši nokauj. Vienīgais pēc kā var pateikt, ka tas nav viņš - ir tas, ka betallica solists ir vēl hetfīldiskāks, kā pats hetfīlds :)

Vājais posms bija ģitāra, kas vairāk gan atgādināja bloodhound gang nevis metallica