✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Administratīvā pārkāpuma protokols un paziņojums

2004. gada 19. maijā, 9 komentāri

Izrādās, ka pašvaldības policijas izsniegto soda talonu nemaz i nav tik vienkārši apmaksāt, izmantojot Hanzanet. Neba nu tāpēc, ka tas būtu grūti, bet gan tāpēc, ka nav viegli atrast pareizo maksāšanas metodi :)

Ja nu kādam vēl ir vēlme bez komisijas maksas nomaksāt sodu par stāvēšanu neatļautā vietā, tad jādara ir apmēram sekojoši.

Izvēlamies bankas definētos maksājumus. Tur, savukārt, ir maksājums ar nosaukumu CSDD Pilsētas dome. Tad nu ņemam un skatāmies uz protokola apakšējās noplēšamās daļas divus ciparus - Žiro Nr., kas ir piecciparu skaitlis un Maksājums saskaņā ar protokolu Nr. I viss.

Varētu hanzanets ieplānot mazliet sevi apgreidot, lai padarītu dzīvi vienkāršāku. Viens no pirmajiem varētu būt t.s. wizardu (vedņu) ieviešana, kur soli pa solim mēs varam nonākt pie nepieciešamās maksājumu formas. Dotajā brīdī, lai cik labs būtu šis internetbankas pakalpojums, tas tomēr prasa mazliet advancētību. No otras puses var arī saprast - labāk nodrošināties tā pavairāk pret muļķiem, ja ir darīšana ar naudu.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar .

2004. gada 19. maijā, plkst. 10:17

A Tu pamēģini nomaksāts par ātrumu čerez //hanzanet//. Tur bez advancētības prasīsies arī diezgan liela intuīcija.

Gravatar smiga

2004. gada 19. maijā, plkst. 10:39

a kas tur ko par atrumu nenomaksāt? ņemam budžeta maksājumu i vsjo! kas regulāri maksā, tie jau zin... :))

Gravatar Raisha

2004. gada 19. maijā, plkst. 13:52

mja, me jau šāda un līdzīga rakstura maksājumus varētu likt arī automātiskajos maksājumos... :(

Gravatar Mr. Skepse

2004. gada 19. maijā, plkst. 14:30

Diezgan sarežģītas ir arī lietas ar tiem paša definētajiem maksājumiem, sevišķi ja Valsts kasei ir subkonta numurs. Labojot pazūd subkonts, ņemot kā jaunu maksājumu - informācija saņēmējam

Gravatar smiga

2004. gada 19. maijā, plkst. 17:02

Mr.Skepse neponel kas tev kur pazūd?

Gravatar riexc

2004. gada 19. maijā, plkst. 17:05

laabi dzheki, bet juus jau neesat lietojushi bezgala eerto un funkcionaalo Ibanku! :) vot tas ir skaistums - stundu staavu domaadama, kam lai seezhu kamanaas, tipa:)

Gravatar Rukicc

2004. gada 19. maijā, plkst. 18:30

Ibankā ir spēks:D 2 dienas mocijos pēc šablona samaksāt, ņifiga nesanāca, beigās uzčinīju jaunu maksājumu bez parauga aizgāja, nekādas vairs tehniskas problēmas nebija:D

UN sodienas pasākums ar $$$$ krietnu naudas kaudzīti unibankā.... tā vien rodas vēlme taisīties tālāk no tadas bankas ko gada laikā otreiz apmet pa normālu ciparu:)

Gravatar riexc

2004. gada 20. maijā, plkst. 12:48

nēnē - tieši otrādi - viņi to var atļauties :D