✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Polieconomics

2004. gada 19. maijā, 7 komentāri

Es neesmu ekstrēmists. Mani absolūti nepriecē domas par vardarbību vai jebkādu citu vairāk vai mazāk pazemojošu ietekmēšanas metodi. Taču, vakar sevi pieķēru pie domas, ka nebūt neprotestētu pret lielākās daļas Latvijas politiku ietekmējošo personu pazemošanu tiktāl, ka tie vairs ij nedomātu līst šajā lauciņā.

Tas viss ir tikai tāpēc, ka manī nobriedusi pārliecība, ka mūsu valstī (kura pati par sevi ne pie kā nav vainīga) šo cilvēku ekonomiskās intereses un primitīva varaskāre nu jau tiktāl stāv ceļā veselajam saprātam, ka valsts vairs nav spējīga eksistēt šim terminam atbilstošā kvalitātē, kur nu vēl attīstīties.

Laikam ideālais modelis - valsts labklājības celšana tālab, lai celtu savējo, sen jau vairs nav modē. Mūsu valdība man sāk atgādināt viduslaiku Francijas galmu.

Fakts, ka jaunie laiki (neasociēt ar attiecīgo partiju) nāk komplektā ar jaunu valdību, rada nicinājumu pret jebkuru tās pārstāvi.

Nav jau noslēpums, ka pēdējās divas valdības ir centušās skriet ar pieri sienā, pārkārtojot visu, kas viņuprāt nav kārtībā. Aizmirstot par to, ka valsts politiskās dzīves līdzsvars ir daudz svarīgāks par sasteigtām pārmaiņām.

Jūs lasījāt nekvalitatīvus excerptus no mana domu gājiena.

P.S. Protams, ka esot valsts amatā jābūt personiskai ieinteresētībai, biznesa interesēm, vai kam tml. Tā nu tas ir iekārtots. Bet ar mēru, ar mēru. Kāda jēga slaukt beigtu govi?

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Scorpion

2004. gada 19. maijā, plkst. 22:53

jāpiekrīt vien ira.

Gravatar kt315b

2004. gada 20. maijā, plkst. 09:01

"Kāda jēga slaukt beigtu govi?"

#1 Nekrofīlisms

#2 Tu nekorekti vērtē situāciju, tb, ja Tu domā, ka gove iraid beigta, kāds cits/-i apgalvo pretējo. Un nevar zināt, kuram no Jums abiem/viesiem iraid taisnība.

Just my 0.02 LVL/EUR/...

Gravatar laacz

2004. gada 20. maijā, plkst. 09:15

kt315b: Es neuzskatu, ka govs jau ir beigta ;) Ja tā būtu beigta, es šo nerakstītu.

Gravatar japets

2004. gada 20. maijā, plkst. 13:13

kt315b: govs superpozīcijā (šrēdingera govs:)

un zināma taisnība raxtā ir.

Gravatar Snow

2004. gada 21. maijā, plkst. 00:55

Senajiem ķīniešiem tāds lāsts bija: "Kaut tev sanāktu dzīvot pārmaiņu laikā."

Gravatar Druu

2004. gada 24. maijā, plkst. 17:35

Nelolo veltas cerības, pāreizējo politisko "eliti" nemaz nav iespējams pazemot :)))

Gravatar bļe

2004. gada 24. maijā, plkst. 17:36

replace($prev_comment, "pāreizējo", "pašreizējo")