✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar riexc

2004. gada 26. maijā, plkst. 12:08

bulshits! visiem tachu dziive ir vienaada:) tad, kad //slabo// iztureet konkurenci tad jaaaiziet. un ko gan labaak ir vainot, ja ne korupciju:)

Gravatar e-remit

2004. gada 26. maijā, plkst. 12:38

Nav jau pirmie, kas paši sasmērējušies, aiziet no tirgus, un lai noveltu no sevis aizdomas, lamā citus.

Gravatar es_pac

2004. gada 26. maijā, plkst. 13:11

Eu!!! Nu nevar taču būt ka pie mums ir korupcija! Viņi ir nepareizi mūs sapratuši. Pie mums vienkārši pieņemts nabaga valsts ierēdņiem un valsts varas pārstāvjiem izsneigt nelielas pateicības dāvaniņas vai brīvprātīgi materiāli pabalstīt attiecīgos indivīdus un to nabadzīgajās ģimenēs (īpaši ceļu policijas gadījumā) un tas taču ir pilnībā pašsaprotams. Īpaši, ja attiecīgas personas ir bijušas iejūtīgas un ir mums palīdzējušas. Pieklājība taču prasa. Bet korupcija... Kur tāda cēlusies? Nav, nav mums tādas... Neko par tādu nezinām...

P.S. Attiecīgais teksts jālas sarkastiskā tonī. P.S.S. Nebūtu jau arī brīnums, ka attiecīga pamatojuma dēļ jamējie Latviju pameta. Tai pašā laikā, pilnībā iespējams, ka uzņēmējdarbība šeit negāja tik pozitīvi kā bija plānots. Un reģiona šefam, lai saglabātu silto vietiņu, kaut kāds papildus pamatojums bija jāizgudro. Nebrīnītos, ja arī būtu abi iemesli.

Gravatar .

2004. gada 26. maijā, plkst. 14:04

He, he, he! Un saka vēl, ka mēs nemākam aizsargāt iekšējo tirgu. Un kā vēl mākam!

Gravatar Livingston

2004. gada 26. maijā, plkst. 15:39

Sajūtas noteikti nav īpaši labas, ja konkurentus atbalsta ministru prezidenti un viņu biedri. Ja viena kompānija ar nopirkt un būvēties tur, kur citas nevar utt.

Gravatar Vistu Zaglis

2004. gada 26. maijā, plkst. 15:47

es_pac -> es domāju, ka patiešām bija abi iemesli, tikai otrais tiešā veidā pakārtots pirmajam. Nebūsim nu naivi, celtniecībā apgrozas pietiekams piķis, lai neliels procents no tā spētu celt dažādu indivīdu peronīgo labklājību.

Gravatar MrProxy

2004. gada 27. maijā, plkst. 09:26

skanskai ari krievija ir problemas jo tur ar pastav tada pati situācija tikai tirgus tur ir lielaks tapec viņi vel tur sēzj.

a uzņemuma darbibas politika tada ka nespej adaptēties apstakļiem valstī kura grib izverst savu darbibu.

bez šadas tadas iemaksašanas pie mums var tikai par ielu pariet pie zaļas gaismas

Gravatar leeds

2004. gada 31. maijā, plkst. 13:56

kā tad liekas, kāpēc šlesers saņēma pāri miljonam par "dokumentu kārtošanu"?