✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Jilted

2004. gada 3. jūnijā, 12 komentāri

Es (ne)?vēlos vērst jūsu uzmanību uz faktu, ka Music for The Jilted Generation vēl aizvien ir manuprāt labākais The Prodigy albums.

Flame on

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar docent

2004. gada 3. jūnijā, plkst. 21:59

Fleima nebūs; būs vien Tev jāpiekrīt. Fat Of The Land savulaik man lika pamatīgi šajā blicē vilties - nav jau tā, ka albums bija totāls s**ts, bet tomēr, salīdzinot ar iepriekšējo, likās, kaut kas no The Prodigy ir zudis. Taču Baby's Got A Temper singls man liek domāt, ka viņi varbūt mēģina atgriezities pie tās nots, kas bija iekš Jilted Generation. Kaut ko jau viņi, nu jau tikai trijatā, tapina, gan jau redzēsim... :)

Gravatar bush

2004. gada 3. jūnijā, plkst. 23:58

docent : tas ir atkarībā no tā, kurējo klausaas pirmo. me pirmo noklausījās FOTL un domā, ka tas ir labākais.

Gravatar leeds

2004. gada 4. jūnijā, plkst. 09:35

man arī noteikti labākais liekas FOTL

Gravatar riexc

2004. gada 4. jūnijā, plkst. 10:11

iisteniibaa shie bazari ir diezgan stuulbi - kursh labaaks, kursh tur sliktaaks. Jo jebkura grupa attiistaas resp. mainaas, taapeec 1. albuums ir taads, naakoshais savaadaaks un taa joprojaam. taapeec luudzu, biedri, lietosim vaardu //patiik//!!

man arii ljoti patiik vinju 1.albuums:) taa ir mana skaistaa beerniiba (zeeniiba:) klausoties, tagad MFJG, paarsteidz tas, cik iisteniibaa taa muuzika ir vienkaarsha:) bet liidz ar to ljoti skaista:)

Gravatar Livingston

2004. gada 4. jūnijā, plkst. 10:40

riexc'am liela taisnība. Piemēram, Metallica manis pēc varēja beigt muzicēt pēc pirmajiem 2 - 3 albūmiem. Nafig sacerēt vēl n-tos gabalus, kas ir tik līdzīgi iepriekšējiem. Klausies viņus un nemanot aizmiedz, fakinie balāžmeistari :))

Gravatar [5pH]

2004. gada 4. jūnijā, plkst. 12:15

nu vispār jau 1. albūms bija Experience ar visiem mega ruļeru singliem like Charly, Out Of Space, Jericho etc. Par MFTJG piekrītu.

Gravatar riexc

2004. gada 4. jūnijā, plkst. 12:54

vo taa - viens duriks (Rudaks) 5Dienaa uzraxta, un tad visi vaalee tikai pakalj:)

Gravatar udjix

2004. gada 4. jūnijā, plkst. 15:47

I completely agree with this statement :)

Gravatar %40

2004. gada 4. jūnijā, plkst. 22:55

Es jamos varu klausīties ar tādu pašu baudu kā pirms 10 gadiem :) Btw viņu singlos arī ir vakirāki kruti gabali, kas nav iekļauti albumos. Tāpat arī daži remiksi spārda. Karoč klausamies, fanojam, ārdamies :)

Gravatar pblack

2004. gada 9. jūnijā, plkst. 23:45

nja, salda berniba - prodigy ownz :)