✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Dators un sekss

2004. gada 4. jūnijā, 14 komentāri

Pēc tik maldinošas ieraksta tēmas, lasiet tālāk vecu anekdoti.

Vēla nakts. Dators. Pie datora sēž datorists. Pēkšņi viņš sajūt maigu glāstu. Paverās apkārt - sieva. Kaila. Kaislīgu skatienu verās savā vīrietī. Vienvārdsakot - vajag.

Tad nu mūsu puisis visvainīgākajā balsī no visvainīgākajām saka:

- Piedod, mīļā... Man dators ir aizņemts. Man tas vēl kādu brīdi būs vajadzīgs ;(

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Gordon

2004. gada 4. jūnijā, plkst. 11:50

ja anec saskumdināja, tad apollo raksts reāli uzjautrināja :)

Gravatar Juris

2004. gada 4. jūnijā, plkst. 18:08

Es nav shokaa, bet komaa !

Gravatar BBK

2004. gada 4. jūnijā, plkst. 18:23

Kaut kur biju lasījis krievu cybersex tur gan varēja vareni pasmieties, bet apollo publicētais salīdzinājumā ar krievu, pavājš.

Gravatar Delfins

2004. gada 5. jūnijā, plkst. 09:13

zhozefiine dzirdeets niks, bet izkataas teksts ir neiists. paaraak gludi tur viss notiek :)

Gravatar njam

2004. gada 6. jūnijā, plkst. 15:53

teksts veeeeecs... bet incha, ka apollo nopubliceeja!

Gravatar zane

2004. gada 7. jūnijā, plkst. 14:30

kad mate bija nopirkusi saviem deliem kadu kaudziti ar bralu kaudzisu romaniem, abi deli loti pacilati sita plaukstas kopa un priecigi lekaja ap mammu. mamma sis gramatas bija nozagusi vieteja biblioteka, par kuru sen vairs neviens nerupejas. pedejos divdesmit gadus mate ar deliem pavadija lasot bralu kaudzisu romanus un visi tris aizgaja boja kopiga bada nave.

Gravatar zane

2004. gada 7. jūnijā, plkst. 18:22

aiz trejdevinam zemem, aiz trejdeviniem kalniem, kads zens, kuru visi sauca par prici, nolema doties aiz trejastonam zemem, aiz trejastoniem kalniem, jo tur, pec nostastiem, neviens kaju nebija speris. sakravajis mantas, pricis parmeta kulkeni par plecu un devas celojuma. pagaja diena pec dienas, nakts pec nakts, tacu nedz trejastonas zemes, nedz trejastonus kalnus neredzeja. ta nu pricis nolema doties atpakal, majas, pie sava krusteva pifa.

Gravatar zane

2004. gada 8. jūnijā, plkst. 00:17

reiz dzivoja ansitis un vinam bija autisms, vai medicinas nosaukumu valoda runajot aspergera kaite. vins nemaceja nedz runat, nedz lasit. te vienu dienu uzradas krodzinieks varis, kurs sen bija pazistams ar to, ka makot visas kaites dziedet. ta nu varis devas pie ansa vecakiem un ludza, lai tie paraksta ligumu par elektrosoka terapiju. vecaki, neko sliktu nenojausdami, ar vieglu pratu un atvieglotu sirdi parakstija ligumu un ar so bridi sakas vinu lielakie murgi...

Gravatar zane

2004. gada 8. jūnijā, plkst. 01:02

saulespuke auga pasa darza vidu, ta bija par galvas tiesu izstiepusies augstak ka citas pukes un augi. visi saulespuki apskauda, bet saulespuke tikai pasparliecinati smejas un smaidija par visam glevuligajam pukem, kuras nesniedzas pat lidz saulespukes viduklim. pienaca vesa diena, visas pukes saravas un paslepas zem kartupelu lakstiem, tacu saules pukes kakls bija ciets un ta nekadi nevareja noslepties. saulespuke taja nakti nosala un pec paris dienam nomira.

Gravatar zane

2004. gada 8. jūnijā, plkst. 02:57

reiz dzivnieki nolema spelet paslepes. katrs noslepas kur nu kurais, tacu mazais zakis nevareja atrast vietu, kur paslepties. vins meginaja noslepties liela laca ala, tacu ta jau bija aiznemta - taja slepas vaveres un sesks. mazais zakis meginaja tikt bisu stropa, tacu bargas bites vinu izdzina, piekodinadamas, lai vairs nekad netrauce vinu mieru, paslepes nav prieks vinam. ta nu zakis, nevaredams atrast sev pasleptuvi, apsedas uz celma un gauzi raudaja.

Gravatar Himself

2004. gada 31. jūlijā, plkst. 12:07

Zane, aspergera sindroms nav tas pats, kas autisms, gudri vīri vēl spriež vai aspergera sindromu var ierindot autisma apakškategorijā. Ja cilvēks nemāk ne lasīt ne runāt, tad iespējams viņš ir vienkārši garīgi atpalicis. Apsergera sindromam ir vairāk kritēriju, pēc kuriem var cilvēku pieskaitīt pie šši kaites sirgstošajiem.

Gravatar verners

2004. gada 13. septembrī, plkst. 13:17

Vai autisms ir iz'arst'ejams, un k'das metodes pielietot, d'elam pieci gadi un vi'n's nerun'a/