✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

MP3: Camouflage - Heaven (I Want You)

2004. gada 9. jūnijā, komentāru vēl nav

Eksistē tāda radiostacija kā Gold FM. Izceļās jamā ar to, ka raida dziesmas, kuras kādreiz bija überhīti. Un šamai raidstacijai ik dienas izdodās diezgan laba izlase. Tad nu laiku pa laikam sanāk uzķert kādu dziesmu, kas reiz man ir bijusi makten tuva, taču citās radiostacijās nezin kāpēc nav izdevies to dzirdēt.

Viena no tādām ir grupas Camouflage dziesma Heaven (I Want You). Es pat teikšu, ka no visa Camouflage repertuāra tieši šī kompozīcija man tīk visvairāk.

Dziesma un [tās vārdi](https://laacz.lv/f/mp3/lyrics/camouflage_-_heaven_(i_want_you).txt "Dziesmas "Camouflage - Heaven (I Want You)" vārdi").

(Seko pē ess.)

Dažas dziesmas uzvēda tādas atmiņas, ka pavisam noteikti nākas pasmaidīt vai paskumt, uz brīdi iegrimstot jaukās vai sliktās, bet noteikti vērtīgās atmiņās.

Skumji, ka gājušas bojā manas pamatskolas/vidusskolas laiku dienasgrāmatas (ne tās, kur atzīmes lika, piezīmes rakstīja un stundu sarakstu varēja rast). Entos gadus takš rakstīju...

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt