✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Nokia 6230

2004. gada 9. jūnijā, 13 komentāri

Vai varētu palūgt komentārus no Nokia 6230 lietotājiem? Labās, sliktās īpašības, overall vērtējums, u.t.t.

Komentāri, kuri manuprāt nebūs atbildes uz šo jautājumu tiks uzskatīti par sūru offtopiku un dzēsti bez jebkādas žēlastības.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar rei

2004. gada 9. jūnijā, plkst. 19:25

Manā īpašumā Nokia 6230 jau ir kādu mēnesi. Kopumā, visnotaļ jauks telefons, bet:

  • XHTML browseris dažreiz karās uz parastām HTML un XHTML lapām.
  • XHTML browseris karās uz lieliem lapu izmēriem
  • sapāroto Bluetooth devaisu nevar atslēgt no telefona (telefons uzkarās)
  • laiku pa laikam, neatkarīgi no uzstādījuma parādās šūnas info
  • kameras kvalitāte ir zem jebkādas kritikas - bildes izmantojamas tikai apskatei no telefona
  • piecvirzienu "svira"? ir diezgan neērta, bieži vien sanāk nospiest uz nepareizo pusi

Soft: V03.15

Gravatar Pink

2004. gada 9. jūnijā, plkst. 20:13

Rei istenībā visu pateica, pie negatīvām īpašībām var piemest klāt tikai ka MMC kartē kas nāk līdz esošu infu vaig noformatizēt un izveidot folderi kurā pēc tam var iekopēt savu infu (mp3,jpg,uttt.) , ja tā neizdara, nokia pc suite vienkarši nokarās, un neko tai kartē iekopēt nevar.

mīnuss ir 2-3 dienu baterija.

Parejais viss ir ok.

Jāgaida varbūt jauns softs?

Gravatar Zupa

2004. gada 9. jūnijā, plkst. 21:03

Nokia ir tāda tradīcija - softs gļuko ar baisu spēku. Līdzīgi ir ar Nokia 6310i, bluetooth normāli lietojams kļuva tikai pie v5.51.

Par doto Nokia - ja neko nejaucu, tad manuprāt šamam modelim ir visu LCD probza - spilgtā saulē displejs ir praktiski nelasāms. Vecie labie tradicionālie displeji šajā ziņā ir labāki.

Gravatar pblack

2004. gada 9. jūnijā, plkst. 23:38

nja neko sliktu par sho mt nevaru teikt, cilveki peerk un ir ljoti apmierinati, taka stradaju mt serv centra, tad zinu ka shim aparatam ir paris gluki ar softu, kas pashlaik [3.15] nav noversti, zinot Nokia's politiku, varu droshi apgalvot ka shi problema tiks atrisinata apm no 1-2 meneshiem. Par nepilnibam softa negribu neko siki stastit, dalja jau ir piemineta, dalja ne ... Ja esi sadomajis iegadaties sho te brinumu, tad tikai uz priekshu.

Mazs padoms - ja peerc pavaica vai vinsh ir LV regjionam paradzets, ceru ka trapisies godigs pardevejs :)

gl

Gravatar pink

2004. gada 9. jūnijā, plkst. 23:56

varbūt tomēr padalīsies pblack ar vēl nepieminētām nepilnībām, intresē takš, un vēl varbūt vari ieteikt ko darīt cilvēkam kas šo aparāt ir iegādājies, kur viš savu sāpi par nepilnībām lai pasūdz. It kā garantija 2 gadi, lietot var bet nemiers tomēr tirda, kas vēl netā ar to nokia. :)

Gravatar Kakjis

2004. gada 10. jūnijā, plkst. 09:29

Baterija tiešām netur tik, cik sola aprakstos, pat ja nerunā īpaši daudz un nespaida visas fīčas caurām dienām. Operatora logo ir pazudis uz neatgriešanos nu jau kādas 3 reizes... neko nespaidot vienkārši apskaties un jau vairs nav, ir tikai LMT GSM... Piecvirzienu svira ir reizē ērta un neērta. Ērta, ja piešaujas izmantot funkcijas, neērta, jo tiešām biezji sanāk kļūdīties, kaut gan man nav milzīgi nejūtīgi pirksti... :PPP Kamera ir pilnīga neveiksme šim aparātam... Jāgaida tikai jaunais softs...

Laacz, ja šīs spēļmantiņas iegāde nepārsniedz apmēram 40% no tavas mēnešalgas, tad tas ir tā vērts, ja vairāk - tad iztiec...

Gravatar riexc

2004. gada 10. jūnijā, plkst. 09:34

man iedeva paspeeleeties: mani sajuusminaaja tas cik aatri viss notiek:) nu tipa, taustinju //response// uz piespieshanu:)

Gravatar njam

2004. gada 10. jūnijā, plkst. 12:05

riexc: a kas tu siemens pirms tam lietoji? vispar laba infa.

kas laaczam 6600 apnicis? atdo man :)

Gravatar Aiks

2004. gada 10. jūnijā, plkst. 16:51

http://lat.times.lv/index.php?Mode=readnews&NewsID=120184 te ir rakstīts par brāķīgiem Nokia 6230. Tas varētu samazināt interesi par šo telefonu

Gravatar riexc

2004. gada 11. jūnijā, plkst. 08:03

2 njam: nē, es esmu zvērināc nokias funs:) bet parasti visas nokias, kas pēc 5110 kautkā bremzēja - tipa nospied taustiņu un tad gaidi:) laiciņš gan ļoti mazs, bet tomēr kaitina:)

Gravatar chromel

2004. gada 11. jūnijā, plkst. 10:33

Varētu padomāt, ka man vienīgajam trāpījies normāls modelis :-) Patiesībā baterija caurmērā tur 5-6 dienas, ja nedzenā spēlītes un neaizraujas ar foto/video uzņemšanu. 5-pozīciju vadības taustiņš ir samērā ērts, bet jūtīgs, vajag tik piešauties. Ērtāks taustiņš ir tikai SonyEricsson. Fotoaparātam kvalitāte ir stipri labāka nekā SonyEricsson T610/T630, bet sliktāka nekā Samsung E700. Bilde pie augstās izšķirtspējas - 640x480 samērā ciešama. Optimālais fokusa attālums ir aptuveni 0,5 - 2 m. Dabasskati gan sanāk miglaini... bet ekspromtam pilnīgi pietiek. Ekrāns. Ar Siemens murgu salīdzināt labāk nevajag. Kvalitāte tāda pati kā SonyEriccson T610/T630, bet tomēr sliktāka nekā Samsung E700. Samsung pieredze displeju jomā tomēr saka savu... Spilgtā saulē ekrāns ir blāvāks, bet ne nesaskatāms. Galu galā - nav jau monohromais augsti kontrastainais displejs. Softa gļukus neesmu novērojis un PC Suite neesmu palaidis (slinkums). Katrā gadījumā pa IS un Zilzobi ar klēpjdatoru komuinicē bez problēmām. Tikpat adekvāti Zilzobis savietojas ar citiem tālruņiem. XHTML pārlūku neizmantoju. Pietiek paskatīties uz LMT cenām par 1 MB. Rēķinu piestāda summējot gan ieejošo gan izejošo trafiku, tā ka megabaiti sakrājas ātri vien :-)

Gravatar hmmm

2004. gada 13. jūnijā, plkst. 15:57

Paspaidīju veikalā tam daiktam pogas, patiesībā īsti apmierināts nebiju. Ar to 5way navigāciju visi 4 malējie virzieni nesagādā nekādas problēmas. Toties vidējais virziens neba katru otro reizi sanāk par kādu no malējiem. Dizains mani neiespaidoja, bet tā jau gaumes lieta. Ekrāns likās ok. Softs - hmm, arī gaumes lieta, bet man liekas, ka šodien drīkst tomēr gribēt jēdzīgāku organaizeri.

Kopumā sapratu, ka arī šis nav tas aparāts, kas apmierinās manu vēlmi pēc neliela un ne fantastiski dārga organaizera ar bluetooth. Tagad neba jācer uz S65. Vai arī uz nākamo paaudzi aiz 6600 / sx1.