✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Graujošs raksts

2004. gada 16. jūnijā, 23 komentāri

Raksts par streetrace ir kolosāli uzrakstīts:) Mazliet gan atsit Peļēvinu, taču visādi citādi vienreizēji. Jau biju aizmirsis, cik lielu baudu var gūt no laba teksta lasīšanas :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar N.R.

2004. gada 16. jūnijā, plkst. 16:23

uzrakstiiju ka laacz raksts dubleejas, bet otrs pazuda ar visu manu komentaaru :) ai zheel :)

Gravatar Lupus

2004. gada 16. jūnijā, plkst. 16:37

A komentāri 10x vērtīgāki ;D Ja uztver humoru.

Gravatar siram

2004. gada 16. jūnijā, plkst. 16:55

Cerēju, ka izlasīšu ko jaunu, bet šis jau diezgan sen žurnālā XPiedzīvojumi ir lasīts :((

Gravatar bush

2004. gada 16. jūnijā, plkst. 16:56

raksts spārda! nāvi autofīļiem! p.s. Parasti pirmais tiek izplēsts nabaga katalizators (štrunts par bitēm, ka tik medus) LOL

Gravatar ShyniE (SiC)

2004. gada 16. jūnijā, plkst. 18:24

Tak kaut kāds Pedinš ir raxstījis un VISS,ko, lai tur pasaka!!!:))) losis bļed!!

Gravatar DimanC

2004. gada 16. jūnijā, plkst. 18:53

izstās, ka ShyniE (SiC) pašam ir problēmas ar mērīšanos. :)))

kāpēc nevarat to visu uztvert ar humoru? labi, stilīgi, biku populārzinātniski (ja ņem vērā filozofiju, nevis tēlainos apzīmējumus auto dažādiem pričendāļiem) uzrakstīts. kas tur ko iespringt...

Gravatar nekaa nesaucos

2004. gada 16. jūnijā, plkst. 19:11

2 DimanC: Vai tikai Tu arii neesi TAADS PATS kaa taa raxta autors, taads kaa jau tajos komentos piemineets?? ;D

Var jau jokot par jebko, bet domaaju, ka ir jaazin robezha - vismaz publiceejoties tik liela meeroga LV portaalaa kaa ir Apollo. Ir dazhaadi cilveeki, dazhaadas intereses un uzskati. Vieniigais, kas ir panaakts - raxta autors sevi ir totaali apkaunojis. Var jau buut, ka vinjsh ir pofigists, bet tas lai paliek vinja zinjaa... :D

Gravatar Vistu Zaglis

2004. gada 16. jūnijā, plkst. 21:02

Hmmm... vai arī vesela kaudze tautas komentāros parādījusi visiem, ka viņiem nav nekā kopīga ar humora izjūtu un paškritiku? :) Kaut kā tomēr sliecos ticēt tam! Bet nu ir OK, ja pa ģenitālijām sper, tad ir sāpīgi, es jūs saprotu! :)

Gravatar Humoru Nesaprotošais Tips

2004. gada 16. jūnijā, plkst. 22:17

Raksts super, rēka labā, komentāri kā kurš. Ja nopietni, tad reti kurš no mums ir tā teikt bez jebkādām problēmām (ja saka nav, tad slikti - jo melo pats sev vai arī vienkārši neapzinās) un katra paša problēmas izlien uz ārpusi dažādos veidos. Tas tur rakstā minētais ir viens no tādiem un ne gluži pats nekaitīgākais. Ja kas, tad šādi es nopietni patiešām arī uzskatu. Un kopumā ja uzmanīgi palūkojas, tad tas parāda lielāko nejēdzību šobrīd - tupums tiek uzskatīts par normālu un otrādi.

Gravatar vee

2004. gada 16. jūnijā, plkst. 23:18

mja, kādu brīdi jau ir smieklīgi, ka ir cilvēki, kas rakstaa ieraudzījuši tikai fallu un kautkā sapratuši, ka runa varētu būt tieši par viņiem, bet patiesībā tas i skumji ...

Gravatar Benvenuto

2004. gada 16. jūnijā, plkst. 23:41

kolosāli, izcili! sen nebiju tā rēcis. drukāšu ārā.

Gravatar DimanC

2004. gada 17. jūnijā, plkst. 00:21

to nekaa nesaucos: nu redz, vismaz no lāča bloga apmeklētājiem lielākā daļa tomēr šo uztver kā veselīgu (ok, bišķi nekategorizējamu) joku/raxtu/whatever. tāpat kā es. takš to...

Gravatar Kuģis

2004. gada 17. jūnijā, plkst. 07:45

Nokrist no krēsla varēja pilnīgi droši lasot šito rakstu. Taču palasot komentārus jāsāk raudāt:) Piemērs iz komentiem: "Dj 17:56 16.Jun. Idiots, kas tā raksta rakstus? Izlglītību žurnālistikā tā kā derētu pirms sāc publicēties. Riebīgi lasīt, saturs sūdīgs, tēma neaktuāla, autors pidars... "

Gravatar Pekauss

2004. gada 17. jūnijā, plkst. 09:45

REĀLI - tas ir labais. Kaut arī no žurnālistikas viedokļa galīgi garām, bet saturīgi ir SUPER!

Gravatar viestards

2004. gada 17. jūnijā, plkst. 10:52

MoralPain sen atpakaļ bija rakstiņš par peņpunktiem, laikam pasmēlies idejas. Bet raksts patiešām labs, šitik labu valodu sen nebiju lasījis :)

Gravatar TorboVecis

2004. gada 17. jūnijā, plkst. 10:54

Mazliet offtopic. Tur komentāros tiek nolikts autora skaidrojums par turbīnu. Cik es zinu, tad turbīna ir figņa, kas iesmidzina degvielu ar lielāku spiedienu, kā rezultā viss baigi kruto sadeg. Līdzīgi to raksturo autors, bet komentāros viņu par to noliek kā analfabētu (pidaru, komunistu, krievu, latvieti, etc). Kā tad tur īsti ir ar tām turbīnām?

Gravatar turbo

2004. gada 17. jūnijā, plkst. 11:48

Visa vaina formulējumā. Turbīna neko nesmidzina. Turbīna vienkārši palielina cilindrā ieplūstošā gaisa spiedienu. Vairāk gaisa ļauj sadedzināt arī vairāk degvielas. Vairāk degvielas -> vairāk jaudas. Turbīnu darbina no izplūdes nākošais karstais gaiss, tādejādi palielinās arī pretspiediens izplūdē, kas, savukārt, daļu iegūtās jaudas noēd.

Gravatar KrizZ

2004. gada 17. jūnijā, plkst. 13:41

Izbūros cauri visiem komentiem... Vai tiešām cilvēki Lativjā ir tik neapķērīgi? Tālāk par rakstīto burtu reti kurš no 100+ komentu autoriem ir ticis un daži pat tik tālu nav... Hmz. Me to visu saprata nedzudz savādāk.

Gravatar Maita

2004. gada 17. jūnijā, plkst. 15:52

KrizZZ, tieši tā, mani arī nedaudz pārsteidza cik daudz mums aprobežotu cilvēku šeit tomēr, a skaitamies tāda gudra tauta. Taču vajag to visu veselīgi un ar humoru uztvert. Automašinas, turbinas šajā rakstā nebija galvenais motīvs un varēja arī nebūt.

Gravatar bush

2004. gada 18. jūnijā, plkst. 00:29

nu tak aprobežotie jau ir tie autofīļi. tie, kas iekš iauto, audistyle, bmwpower mētā tusu.

Gravatar Kreisaa Feja

2004. gada 18. jūnijā, plkst. 06:23

Raksts labais, jau kādu laiciņu apakaļam lasīju drukātajā presē - kruta, baigi patika, vēl gribu :) bet komentārus nožēlojami lasīt. Bija pat tādas zvaigznes, kas raksta "auto tjuneri ir pavisam cita cilvēku grupa nekā mūsu strītreiceri. Pamatā lielākā daļa no auto pārbūvētājiem piedalās oficiālās secensībās un ja taisa kādus strētraces tad tikai starp savējiem..." - tb, mēs jau nemēramies ar krāniņiem, mēs esam labie :) bija pirms kāda laika tvnet auto daļā lapa "pretīgākais tūnings" ar sasūtītām bildēm http://www.tvnet.lv/auto/galleries/worst_tuning/ un tur arī prieks bija lasīt komentārus, kas beigas izvērtas par niknu diskusiju vienos vārtos iesaku izlasīt - http://www.tvnet.lv/auto/about/worst_tuning/comments.php?oid=1720305&tab=tuning

Gravatar JustMe

2004. gada 7. jūlijā, plkst. 16:25

a manc falls i laps PC... rudenī beigšu maxāt šito, i jemšu jaunu, labāku... ;P