✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

C.I.A.

2004. gada 6. jūlijā, 5 komentāri

Vienā epizodē iz filmas Once Upon A Time in Mexico Džonijs Deps, kurš ir C.I.A. aģents, atrodas ļaužu pilnā arēnā, vērodams buļļu cīņas, tērpies t-kreklā, uz kura lieliem burtiem uzrakstīts "C.I.A.". Gaumīgi :)

P.S. Manuprāt filmu var skatīties. Pateicoties ne tikai Depa personāžam un viņa t-krekliem :) Tikai un vienīgi. Rodrigesam beidzot ir izdevies. Filma nav jāuztver kā Desperado2. Filmā ir daudz bezgaumīgu un tizlu joku, specefekti, kas arī padarīti par anekdotiskiem, neslikti aktier, brīžiem uzaust vienreizējas parodēšanas mākslas zvaigznes. Brīžiem smējos pat līdz asarām. Bravo. Līdz šim tik labi uztaisītu gaumes un bezgaumības, tizluma un virtuozitātes, saprāta un absurda krustojumu vēl nebiju redzējis.

P.P.S. Abnormāla ņirgāšanās par visu. Idejiskā līmenī vairākas epizodes nav tālu no Naked Weapon vai Hot Shots.

P.P.P.S. Karlos, neapvainojies tautas mīlestība un cieņa, bet izbijušais FIB aģents atgādina Tevi :) Laikam jau sejas frizūras dēļ :)

P.P.P.P.S. Bravo!

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Lupus

2004. gada 6. jūlijā, plkst. 11:23

Lupus vai karlos? Šakālis varētu apvainoties, man pa bundžām ;D

Gravatar Arturs

2004. gada 7. jūlijā, plkst. 08:51

Es gan uzskatu, ka, piemēram, IMDB redzamais vērtējums šai filmai ir aptuveni divas reizes par augstu. Filmas galvenā (un vienīgā) vērtība varētu būt aktieru kolektīvs. Taisni jābrīnās, kas tik te nav piekritis filmēties.

Gravatar lasītājs

2004. gada 7. jūlijā, plkst. 12:10

krekliņš (un džonijs) bija labs, mūzika bija laba un garlaicīgi nebija.

Gravatar Martins

2004. gada 8. jūlijā, plkst. 15:10

Shitaa filma ieksh dvd ir jau no gada saakuma :)

Gravatar mxz

2004. gada 11. jūlijā, plkst. 22:37

netīk, kā uz orģinālas un stylish Desperado idejas uzpūš komerc-sīkveli, kurš nedaudz liek vilties. Orģinālais Desperado atzinību izpelnījās, kā pagalam vienkāršs, klasisks un ar shootouts pilns mūvis. Arī Tarantino pirmās filmas bija vienkāršas savā būtībā. Rodrigezs sevi ir izsmēlis, vai arī ir ticis pārvērtēts (Spy kids sērijas arī ir viņa)