✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Nočnoj Dozor

2004. gada 6. jūlijā, 22 komentāri

Ja ticēt seriāla oficiālajai lapai, pirmizrāde ir pēc divām dienām - 8. jūlijā... Un kur lai tajā datumā izrauj Krievijas 1. kanālu?!?!?!

Tautieši ar digitālas ierakstīšanas iespējām piesakās :)

Pardon. Izrādās, ka tas pasākums notiek kinoteātros. :///

P.S. Treileris. Un vēl.

P.P.S. Kā tika noskaidrots (bez steigas, pretēji ieraksta brīdī esošajam saspringumam:), eksistē divas versijas. Viena ir 115 minūtes gara kinoversija. Otra ir četrās epizodēs sadalīta televīzijas versija (4 x 52 min). Pirmizrāde kinoteātros notiks astotajā jūlijā. Kad gaisā ies TV versija, nav zināms. Kad parādīsies DVD, nav zināms. U.t.t.

P.P.S. Filma jau vienreiz ir izrādīta - Maskavas starptautiskā kinofestivāla laikā.

P.P.P.S. Paša Lukjaņenko domas šajā sakarā. Jā, jā, tas ir viņa žurnāls. AFAIK - viens no.

P.P.P.P.S. DVD varētu uzrasties jūlija beigās.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar udjix

2004. gada 6. jūlijā, plkst. 12:12

DC jau filma ir atrodama, tikai tam failam pirmaas 17 min nav skanjas :(

Gravatar laacz

2004. gada 6. jūlijā, plkst. 12:14

udjix: a es iespītēšos un mēnesi ar dažām dienām pagaidīšu, lai kāds man jamo uz dzimumdienu uzdāvā DVD formātā.

Gravatar udjix

2004. gada 6. jūlijā, plkst. 12:19

es jau ar parasti screenerus neskatos un pagaidu kad kaads nospiediis !

Gravatar udjix

2004. gada 6. jūlijā, plkst. 12:20

Protams DVD majaas taa jau ir cita runa, bet ir nedaudzas filmas, kuras ir veerts iepirkt prieksh kolekcijas.

Gravatar laacz

2004. gada 6. jūlijā, plkst. 12:25

Šī filma ir vērta iepirkšanai ne tikai kā manuprāt labākā mūsdienu krievu fantasta rakstu darba ekranizējums, un ne tikai kā pirmā pilnvērtīgā krievu filma ar specefektiem un dolby digital skaņu. Bet arī kā principiāla lieta. Grāmatas es arī teorētiski varēju aizņemties un izlasīt. Bet es tās iegādājos. Jo gribās reizi gadā vēlreiz pārlasīt. Tieši tāpat būs ar filmu. Gribēsies reizi gadā, pusotrā to vēlreiz nočolēt.

Gravatar laacz

2004. gada 6. jūlijā, plkst. 12:27

P.S. Ja es iegādājos DVD, tad divu iemeslu dēļ a) tāpēc, ka uzskatu, ka konkrētais darba autors (autori) ir pelnījuši manus latus savā maciņā b) tāpēc, ka vēlos ielikt plauktā nevis tā iemesla dēļ - "lai būtu", bet lai varētu tiešām izcelt no plaukt, ielikt ripugriezējā un noskatīties.

Gravatar marexz

2004. gada 6. jūlijā, plkst. 12:33

piekrītu laacz laba filma ir to vērts lai iztērētu savus latiņus un būtu kolekcijā, ko vecumdienās skatīties

Gravatar udjix

2004. gada 6. jūlijā, plkst. 12:52

es arii piekritu par to originalo dvd pirksanu.Manaa prauktaa tapeec laikam ir tikai 1 dvd, kurs ir originalais (Genesis - The way we walk) un parejie tiek njemti no koleegiem utt...

Gravatar Ivars Tenters

2004. gada 6. jūlijā, plkst. 13:10

YES!!!!!!!!!! NOTIKA!!!! Es to grāmatu parlasiju jau kādas 3 reizes KATRU... Kā domājiet - kautkur iekš DC kad viņa varētu paradīties?

Gravatar Pytonc

2004. gada 6. jūlijā, plkst. 15:31

Grāmatas bija lieliskas. Bet filma... :( Noskatījos.. bez skaņas pirmajās minūtēs var iztikt ļoti labi. Filma bija vilšanās - izskatījās nevis pēc variācijas par Nočnoj dozor, bet pēc narkomāna murgiem. Katrā ziņā vēlreiz noteikti neskatīšos, būtu žēl izdot naudu gan par kinobiļeti gan dvd... lieliska ideja, bet izpildījums :( Daži efekti bija ļoti iespaidīgi, bet kopumā radās iespaids, ka šī filma ir jāskatās: zem lieliem grādiem (>3 promilēm) vai narkotisko vielu iespaidā. Žēl. Jo gaidīju filmu ar cerībām uz kaut ko vairākreiz skatāmu un interesantu. Un par orģinālo dvd pirkšanu - manuprāt iepriekš ir jāpārliecinās vai tas ir to vērts. Jo slavens režisors vai scenārija autors, diemžēl, negarantē, ka filma būs tā vērta. Gaumes gan, protams, ir dažādas, varbūt jums patiks. Šis bija tikai mans subjektīvais vērtējums/nepatika.

Gravatar Norkjis

2004. gada 6. jūlijā, plkst. 15:38

Nju graamata bija laba ziepju opera. Ar turpinaajumiem nez cik daljaas :-) Gan jau ka buus ne tikai mini-series bet pilnveertiigs seriaals :)) Urra.

Gravatar Juris

2004. gada 7. jūlijā, plkst. 12:51

To Pytonc. Nu es ļoti daudz tādus piemērus zinu, kad cilvēki noskatās screenerus un pēc tam saka, ka fima ir galīgs mēsls - turpretī cilvēkiem, kas aiziet uz kino rodās pavisam cits viedoklis. Pats gan šo neesmu redzējis, bet ir ļoti grūti spriest, ja esi redzējis tikai screeneri. Otrs, ja esi lasījis grāmatu, tad nav nekāds brīnums, ka filma ir vilšanās, jo nekad nevarēs uztaisīt visu un nekad nevarēs uztaisīt tā kā pats esi iedomājies visu lasot grāmatu. Tādas lūk manas domas.

Gravatar Malivolus

2004. gada 7. jūlijā, plkst. 15:42

A pie mumsīm iekš kīno šamo rādīs vai nē, es neatteiktos aizčāpot.

Gravatar subboy

2004. gada 8. jūlijā, plkst. 12:21

Treileris tīri tā neko noreklamēja filmu, mož es pat izdomāšu šodien noskatīties un tad jau rītā varēšu ko vairāk komentēt.

Gravatar CooLynX

2004. gada 10. jūlijā, plkst. 17:05

//Телевизионный показ сериала по фильму "Ночной дозор" планируется к показу на Первом канала и на "Первом канале. Всемирная сеть" осенью этого года.//

Tā kā, ja nesanāk noskatīties ātrāk, varēs to izdarīt arī pa (sat)tv. ;)

Gravatar Mulders

2004. gada 11. jūlijā, plkst. 19:04

iepētīju to DC (arī iekš EMule) versiju! Tagad gribu oriģinālu DVD ar visiem navarotiem! Un jā... pirmās 17 minūtes ir bez skaņas, un ja tās izlaiž, tad nesaprot daļu tālākās filmas, ja neizlaiž, tad nesaprot vispār neko! :)

Gravatar Arturs

2004. gada 12. jūlijā, plkst. 10:38

Vai kāds man, kā krieviski tuvredzīgam var patulkot, ko nozīmē "dozor"?

Gravatar Arturs

2004. gada 14. jūlijā, plkst. 13:13

Bet laikam kaut kāda īpaša patruļa, jo krievu val., taču ir arī vārds "patruļ".

Gravatar Rammsis

2012. gada 5. septembrī, plkst. 08:00

To Juris: Nu gan aizbrauci auzaas! "....ja esi lasījis grāmatu, tad nav nekāds brīnums, ka filma ir vilšanās,.... " - Un te nu tu maldies! palasi labaak Bulgakova "Meistars un margarita"! un noskaties peec tam filmu! tu buusi vienkaarshi shokaa jo shis ir tas variants kur filma IR pieliidzinaama graamatai! un par visiem 100%