✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Atpakaļbūšana

2004. gada 26. jūlijā, 7 komentāri

Atpakaļiru. Vidzemes trīs dienu autotūres hailaiti būs tajā dienā, kad atradīsies gana daudz laika apkopot piezīmes un paņemsies līdzi Latvijas ceļvedis. Starp citu, šo izdevumu neslēpti rekomendēju iegādāties itin visiem, kas vēlas apceļot Latviju. Kā jau tik apjomīgam izdevumam, ir diezgan daudz neprecizitātes, dažiem reģioniem varētu vēlēties detalizētākas kartes, pilsētu kartēs bieži vien ir tikai pats centrs (nezinātājs, iebraucot Cēsīs no Valmieras puses, pa Gaujas kreiso krastu, var apmaldīties viens, divi), bet jebkurā gadījumā, komplektā ar TIC'iem, šis izdevums ir neatsverams palīgs.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar ulzha

2004. gada 26. jūlijā, plkst. 09:32

Ir tāds "Latvijas autoceļu atlants", ar to nu apmaldīties nevar, varbūt jāņem abi divi...

Gravatar laacz

2004. gada 26. jūlijā, plkst. 09:35

ulzha: kādā izmērā jamais ir? ja liels, tad ļoti neparocīgi mašīnā ar tādu rīkoties, savukārt apstāties katru reizi, kad vajag apskatīties un uz kapota to arī darīt, ir vēl neparocīgāk :)

Gravatar DimanC

2004. gada 26. jūlijā, plkst. 11:12

laacz: (/me atbildēs ulzhas vietā) tas autoceļu atlants ir ļoti foršā formātā. grāmatiņa - tieši tik liela, cik vajag, forši verās (nekas nepaliek paslēpts pie šuvēm)... ja tā ir tā, par kuru runā ulzha.

vispār prieks, ka Tev sanākusi normāla LV apceļošana. laiks jau ar bij neslikts ;-)

Gravatar dodge

2004. gada 26. jūlijā, plkst. 15:11

Emm tas atlants ir baisi baisi baisi labs:) Braucot uz rallijiem pārbraucienos ļooti noder, tur pat meža takas (ceļi kuri bieži vien izbraucami tikai ar bik lielākām mašīnām:) iezīmētas. Izmērs, kā normālam bookam pat lentīte - graamatziime iešūta - sīkums, bet patīkami. Navigācija pa booku arī ir ok. Tas ir pagaidām imo vienīgais materiāls, ko var labi izmantot ceļojot ar auto pa lv (naakoshais solis ir iejūgt palmu GPSam un tad lūkot ceļus;)

Gravatar ulzha

2004. gada 27. jūlijā, plkst. 10:49

Jā, jā, tas pats - http://www.kartes.lv/lat/1210a_map.php?map_id=75 - visas pilsētas, visādas ievērojamās vietas, beigās ielu un visa kā indekss... Vienīgais, kas man tur pietrūkst, ir Rīgas sabiedriskā transporta maršruti.