✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Olimpiskās kaislības

2004. gada 17. augustā, 11 komentāri

Kā zināms, Atēnu olimpiādes laikā un norises vietās nedrīkst dzert Pepsi, maksāt ar kādu citu karti kā tikai Visa, u.t.t. Tā nu ir piespieduši darīties paši sponsori (Coca-Cola company, Visa, ...).

Izrādās, ka tas nebūt vēl nav viss. Tagad arī linkojot uz Atēnu olimpiskā saitā esošu informāciju ir jāpiekrīt (patiesībā, ja tu linko, tad tu esi piekritis:) šādiem tādiem noteikumiem, kuriem es nepiekrītu.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar kt315b

2004. gada 17. augustā, plkst. 10:39

really?

nu sviesc...

Es gan nedzeru nedz CocaColu, nedz Pepsi, bet ja man vēl aizliegtu kaut ko dēļ tā, ka sponsori utt... Lai tak iet !$%@$ tādi pasākumi...

Gravatar Inku Zelts

2004. gada 17. augustā, plkst. 11:02

Domāju, ka ja tu ielinkosi, nekas ļauns nenotiks. Ļaunākajā gadījumā pēc pāris nedēļām tu saņemsi vēstuli no viņu jurista/admina, kurš tev palūgs izlasīt tevis augstāk minētos noteikumus un izņemt laukā linku. Uz to laiku olimpiāde jau būs kādu liaku kā beigusies un tu varēsi mierīgi piekrist viņu izvirzītajiem noteikumiem. Otrs variants būtu palamāties ar viņiem, un norādīt, ka interneta pamats un būtība ir linkoti dokumenti un šādi ierobežojumi ir pretrunā ar dažādiem i-neta brīvību garantējošiem normatīviem. Zinot grieķu organizētību un birokrātijas mīlestību, es neticu, ka ātrāk par mēnesi vispār kāds tajā pusē noreaģēs.

Gravatar shtucieris

2004. gada 17. augustā, plkst. 11:07

Olimpiaade suukaa!

Gravatar Kirils

2004. gada 17. augustā, plkst. 13:15

LOL! btw, tas bullshits par to logo ir peec kaut kaada "greek law", kas latvijaa nemaz nedarbojas, taa kaa logo droshi var linkot :D

es gan nesapratu, ko vinji vispaar njemas :\

Gravatar Ivars 'Ivarix' Tenters

2004. gada 17. augustā, plkst. 13:54

Stūlbums.

Gravatar Kakjis

2004. gada 17. augustā, plkst. 17:34

Aciimredzot Griekjija ir liidziiga banaanu republika kaa Latvija, jo, varu sadereet, ka muuseejie birokraati buutu sadomaajushies liidziigi, ja kaut kas taads pie mums notiktu...

Gravatar c_m

2004. gada 17. augustā, plkst. 17:54

laacz, ja jau nepiekrīti, ar kādām tiesībām šo linku atļāvies ielikt? :)

Gravatar bush

2004. gada 17. augustā, plkst. 18:40

lolisms. veel vareeja pielikt nosaciijumu, ka, ja coca cola vietaa tu labaak izveelies pepsi, tad linkot ir aizliegts.

Gravatar Uibis

2004. gada 18. augustā, plkst. 01:03

Vispaar man Coke garsho labaak nekaa Pepsi un arii 2 Visa Electron krtes ir kabataa... Bet principaa, kopsh pagaajushaas tresh- vai ceturtdienas, es to s**u nedzeru un jau ilgu laiku plaanoju paariet uz Maestro karti. No krediitkarteem pagaidaam jeegas neredzu.