✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Flešmobs

2004. gada 27. augustā, 15 komentāri

SC flešmobu komūna. Flash mob ir cilvēku grupa, kura nolasās kādā konkrētā vietā, izdara kaut ko neierastu un tad ātri pazūd.

Ja vēl nav skaidrs, ko nozīmē flash mobs, eku šeku definīcija un mazs atskats vēsturē.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Kirils

2004. gada 27. augustā, plkst. 16:02

a no kurienes radaaas tas nosaukums? flash man asocieejas ar EEPROM, bet mob ar GSM.. :/

taa teorijas lapa ar definiiiciju un veesturi nezheeliigi gljuko. praktiski neko nevar salasiit.. nez vai vispaar valideejas :(

Gravatar xx

2004. gada 27. augustā, plkst. 16:13

vienīgi žēl, ka viņu darbībai vismaz pagaidām nav līdzības ar to īsto flash mob, kas man patīk. respektīvi, jau kādu laiku viņus vēroju, bet tā ari nav bijis neviens pasākums, kurā būtu bijusi vēlme piedalīties.

kaut vai pēdējais variants - viss safotografēts un dalībnieki tur bezmaz pozē ar smaidiem līdz ausīm. nu kas tas par flash mob?

Gravatar Maita

2004. gada 27. augustā, plkst. 16:21

Piekrītu Kirilam. Bet nosaukums varētu būt ķipa "zibenīgā mobilizācija" :P

Gravatar .M.

2004. gada 27. augustā, plkst. 17:18

vispirms satiekās tur un tur tad izdomā kur dosies... nākošajā vajadzēs tikai 10 cilvēkus. un pēc tam stāsta kurš bijis, kurš tur apvainojies.

tāds savējo tusiņš beigās sanāk ne flašmobs.

Gravatar Himself

2004. gada 27. augustā, plkst. 17:59

Pirms labalaika bija tādsa atgadījums ar skābētajiem gurķiem ratos Centra Rimī (vai kau-kā tā). Vairāk neko par to Latvijā neesmu dzirdējis. Vai šaipusē ir arī manīts kas cits, bez šīs draudzīgās grupiņas jocīgakjām izdarībām(nekā personīga) ?

Gravatar ManInBlack

2004. gada 28. augustā, plkst. 01:47

vovo, shitie fleshmobisti galigi nerulle. izlasiju vinju lapelee pie "profile", ka satiekas ar kaut kaadaam atpaziishanas ziimeem, kaut ko pastradaa, tachu nesarunaajas, nekjekjina un tad notinaas fiksi katrs uz savu pusi. vot taa ir jautriiba. vakar nejaushi tur tuvumaa pagadiijos pie vinju pasaakuma.. nu nez. barinjsh staaveeja kaadas minuutes 15, runaajaas pie okupaacijas muzeja. tad leenaa garaa devaas uz vecriigas iekshieni kaadu upuri mekleet.

Gravatar Kirils

2004. gada 28. augustā, plkst. 01:57

nejaushi gadiijies?? heheee ;P

a to ar gurkjiem oganizeeja alternative.lv tas bija labs un ar meerkji.

Gravatar hmnc

2004. gada 29. augustā, plkst. 19:15

spēks ar gurķiem bija, kautgan diezgan liels haoss. pat privātajā raksts bija, bet diemžēl esmu pakāsis skenējumu un slinkums skenēt jaunu. pāri 100 cilv. bija. tā lūk.

Gravatar agressor

2004. gada 29. augustā, plkst. 22:19

droshi vien tei flash mobi man zibeniigi atnjeema mob pie dzelzcelja uzbeeruma un veel sho to un aatri nozuda :))) http://journal.bad.lv/users/agressor/119573.html

Gravatar Carrie

2005. gada 4. augustā, plkst. 11:33

Vai kaads nezinaa, kaa var kljuut par moberii??? carrie@tvnet.lv

Gravatar cikurita

2006. gada 21. maijā, plkst. 17:24

IZLASI UN PIEDALIES Flešmobs – pēkšņais pūlis

tātad – sestdien, 27.maijā plkst. 16.00 visi, kas grib jautri pavadīt laiku, tiekas Rīgā, iekš Origo pie stenda, kur pārdod Emīla Gustava šokolādi. bez liekām runām un jautājumiem visi sāk – lēkāt katrs savā ritmā. lēkājam 10 minūtes, tad izklīstam katrs uz savu pusi.

ja nu ir kādi jautājumi – bacillus@inbox.lv

GAIDĪSIM ;)

Gravatar cikurita

2006. gada 5. jūnijā, plkst. 22:09

NĀKAMIS FLEŠMOBS!!!

laiks - 27.jūnijs.

plkst - 18.37 (pieraksti un iegaumē)

vieta - Basteja kalna pakājē uz tiltiņa.turpat netālu no Brīvības pieminekļa.

darbība - iepriekš sapērkam jebko "mutē metamu". tie var būt riekstiņi, sausās brokastis utt. Sanākam, nostājamies un 10 minūtes metam gaisā pārtiku un ar muti mēģinām noķert. jo idiotiskāk, jo labāk. Gaidīsim.Atnāc!

ja nu kādi jautājumi - bacillus@inbox.lv

Gravatar ondo

2007. gada 23. decembrī, plkst. 23:39

Izlasīji pats - aizsūti draugam. Mēs esam piloti! 5.janvārī 15:07 tiekamies pie t/c "Domina" otrās ieejas (pie tilta). Stāvam rindā un tieši 15.13, cilvēks, kurš būs pirmais šajā rindā "ielidos" (Izplešot rokas un attēlojot motora skaņu)Dominā. Pārejie seko. Rindas priekšā stāvēs cilvēks, kurš laidīs jūs iekšā pa vienam, lai visi "lidotu" pēc kārtas. Ir divi maršruti pa kuriem "lidot" (skaties kartē) . Ja cilvēks Tev priekšā "aizlidoja" tuvākajā gaitenī, tad Tev "jālido" tālakajā vai otrādi. Talāk vari pats izvēlēties, kur "lidot". "Lidojot" daudz manevrējam, pēc iespējas izmantojot visu brīvo telpu. Izejot ārā esam parasti cilvēki, kuriem katram ir savas darīšanas. Ja gribat tikties ar draugiem, tad nedariet to pie veikala. Varat satikties, piemēram, pieturās. Stāvot rindā nerunājiet. Vajag izskatīties tā, it kā mēs nepazīstam viens otru. Lidojot nesmejamies. Gaidīsim Tevi 15:07 pie Dominas. Iekšejās telpas karte: http://816.sytes.net/bitbucket/mobb_1198330266.jpg Karte: http://816.sytes.net/bitbucket/mmmob_1198330046.jpg

Gravatar Rītahalāts

2009. gada 4. augustā, plkst. 21:28

Nāc piedalies vienā no lielākajiem augusta notikumiem. Šo sestdien (8.augustā, 2009.gadā - ja nu gadījumā, kādam ir laika mašīna un viņš apmaldās gados ) plkst. 14:00 tiek rīkots flashmob.

Sīkāka informācija par to, kas ir flashmobs, var izlasīt šeit: http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_mob

Tev šinī laikā jāierodas t/c "Origo" un jāuzvelk halāts vai rītakleita un mājas čības (avīze padusē vai kafijas krūze var nebūt). Šajā kolosālajā tērpā ir jāpastaigā 10min un tad, tu esi brīvs un vari doties tālāk savās gaitās.

Mūsu mērķis ir sapulcināt pēc iespējas vairāk cilvēku, kuri atbalsta halātu un čību valkāšanu.

Un padod šo ziņu tālāk saviem draugiem. Lai viņi arī uzzina par šo kolosālo pasākumu !