✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Thunderbird un RSS/Atom

2004. gada 2. septembrī, 6 komentāri

Testēšanas nolūkos darba pasta kontu tagad lasu, izmantojot Mozilla Thunderbird. Ir daudzas lietas, kas man jamajā netīk, bet ir arī šādas tādas makten zimpatiskas štelles. Bet par to citreiz.

Ja godīgi, tad no e-mail/news klienta es šo fīču gaidīju jau sen. Galu galā, tā tur iederās. Un tu redz ko!

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Biku-Beku

2004. gada 2. septembrī, plkst. 22:32

Thunderbird ir mīļš dizains :)

Bet ne jau par to... Man ir jautājums - vai kāds zin, kā piedabūt Thunderbird uzlikt paroli katalogam vai konkrētam akountam? Lai varētu strādāt vairāki lietotāji ar vienu programmu?

Varbūt daudz plašāks jautājums: birojā vajadzīgs mail klients, kas strādātu pie liela datu apjoma katalogiem[bildes un lieli teksti](ne taa kaa express, kas pie 300-400MB nojūk).. un tam vajadzētu būt pēc iespējas bezmaksas un ar iespēju lietot akountu paroles

Gravatar erms

2004. gada 3. septembrī, plkst. 09:02

njem The Bat! nekadu probzu nav bijis...un paroles var salik accountiem

Gravatar napalmEye

2004. gada 3. septembrī, plkst. 10:15

Jā, RSS lasīklis iekš maila klienta tiešām būtu patīkami.

par iepriekšējiem komentiem: The Bat! nav bezmaksas. Pats lietoju Thunderbird, taču jāatzīst, ka pie gariem tekstiem (virs 1MB) salīdzinoši bremzē krietni vairāk nekā kaut vai tas pats M$ produkts. Tāpat nesimpātiska liekas fīča, ka pievienotie teksta faili tiek automātiski tiek parādīti iekš Message Body. BTW, kāds no gudreļiem nezin kā šito atslēgt? :)

Gravatar laacz

2004. gada 3. septembrī, plkst. 10:17

napalmEye: View->Display Attachments Inline. Noņem ķeksi.

Gravatar rfx

2004. gada 3. septembrī, plkst. 12:37

Feed on Feeds http://minutillo.com/steve/feedonfeeds/ kā RSS (Atom) agregators rulez 4ever ;) Darbā, mājās vai uz Meness (ja tur ir inets ;) ) - ziņas nebūs jāpārčeko 2x. Nu ir jau tur daudz gļuku un nepilnību, bet visu var pieslīpēt savām vajadzībām. Citu alternatīvu šīm projektam nezinu... mož kāds zina - web-based, PHP, MySQL, ne tā kā Bloglines?

Gravatar R21vo

2004. gada 4. septembrī, plkst. 13:19

nez, man kautkā pie sirds vislabāk gāja RSSOwl (opensource/cross-platform), kas bāzēts uz Javas..