✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Catch me, if You can

2004. gada 10. septembrī, 10 komentāri

GeoURL sistēmas ieteiktais parametrs, ar kura palīdzību ir iespējams norādīt savu (savas lapas) atrašanās vietu ir jautrs.

<meta name="ICBM" content="latitude, longitude" />

Kāpēc jautrs? ICBM abreviatūras visplašāk pazīstamais atšifrējums ir Intercontinental Ballistic Missile, kas nozīmē - starpkontinentālā ballistiskā raķete. Tad nu droši rakstām sekojošo (Rīgas gadījumā; jāņem vērā, ka šīs koordinātes ir vietai, kura atrodas apmēram pusceļā starp dzelzsceļa un Akmens tiltiem.)

<meta name="ICBM" content="56.9334, 24.1283" />
<meta name="DC.Title" content="Shoot here, please!" />

P.S. Amerikas nīdējiem.

<meta name="ICBM" content="38.8987, -77.0373" />
<meta name="DC.Title" content="The White House, 
                               1600, Pennsylvania Avenue NW,
                               Washington,                                DC,
                               20500" />

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar ppp

2004. gada 10. septembrī, plkst. 09:45

vot tūliņ, ka iešaus, tad redzēsi! ibio.

Gravatar Peeteriz

2004. gada 10. septembrī, plkst. 10:44

Ja lidos ICBM, kas, kā likums, ir ar kodolgalviņām, tad trāpījums Daugavā būs pietiekami labs visai Rīgai :)

Gravatar Linda

2004. gada 10. septembrī, plkst. 10:53

Catch me, if You can ...man asociējās ar filmu (Kaprio galvenajā lomā, ja kas) ja nemaldos filma bija apmēram 2 stundas gara (iespējams, ka pat vairāk)un iedomājaties neviena specefekta, neviena šāviena, bet es pat nepamanīju kā pagāja laiks...tas jau ir kaut kas...tik ilgi noturēt skatītāju... njaa Sorry, ja šis koments varbūt tā ne īsti par tēmu.....bet nu manas asociācijas.....

Gravatar e-remit

2004. gada 10. septembrī, plkst. 15:17

ja lapā tāds tags, tad par musulmaņiem labāk nerakstīt... Bet varbūt var viltus koordinātas norādīt? Piemēram Pekinas centrā.

Gravatar Lupus

2004. gada 10. septembrī, plkst. 18:40

Filozofiska atkāpe: Norādīt autora vai aparatūras atrašanās vietu?

Jebšu, kā orientieris aparatūras dauzītājiem vai autora sitējiem?

Gravatar Avellano

2004. gada 11. septembrī, plkst. 08:45

"pusceļā starp dzelzsceļa un Akmens" Zini, laacz, starp pasaules kaŗiem patiešām rakstīja dzelzsceļš, bet tagad akceptējamāk būtu dzelzceļš. Vai varbūt es neuztvēru humoru? ;)

Gravatar MZM

2004. gada 12. septembrī, plkst. 16:34

Avellano @ 08:45 (11. septembris) :: Nekāda humora te nav - daudzi joprojām uzskata, ka vārds "filosofija" rakstāms ar "z", kā tas bija pieņemts padomju laikos. Mūsdienās par pareizu rakstību uzskatāmi abi varianti, laigan, man personīgi, "filosofija" šķiet labāk, jo īpaši, ja ņem vērā vārda izcelsmi. Diskusija paliek atvērta.

Gravatar pacific poker

2005. gada 30. aprīlī, plkst. 05:37

<h1>You may find it interesting to check some helpful info about<A HREF="http://www.razordude.com/online-poker.html"> online poker </A> online poker <A HREF="http://www.razordude.com/online-poker.html">http://www.razordude.com/online-poker.html</A> <br/>... Thanks!!! </h1>

Gravatar empire poker

2005. gada 2. maijā, plkst. 02:17

<h1>You may find it interesting to check the sites about<A HREF="http://www.jmhic.com/poker-games.html"> poker games </A> poker games <A HREF="http://www.jmhic.com/poker-games.html">http://www.jmhic.com/poker-games.html</A> <br/>... </h1>