✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

GMail shell extension

2004. gada 11. oktobrī, 6 komentāri

GMail Drive is a Shell Namespace Extension that creates a virtual filesystem around your Google GMail account, allowing you to use GMail as a storage medium.

Tiesa, pirmāmkārtām - tikai viens Gigabaits, otrām kārtām - visnotaļ nedrošs datu pārraides veids, trešām kārtām - dikti jau nu lēns pasākums (neesmu pats licis, bet gan jau tā ir). Un vēl daudz "bet" :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar endrju

2004. gada 11. oktobrī, plkst. 08:41

Jā, un vēl 10Mb attachment limits. Nu vecas ziņas, vecas ;-)

Gravatar e-remit

2004. gada 11. oktobrī, plkst. 09:20

laaczam protams ir daudz labāks piedāvājums ;)

Gravatar Janekuss

2004. gada 11. oktobrī, plkst. 12:24

Varētu kāds uztaisīt kaut ko līdzīgu, bet tikai jebkuram POP3 meila accountam.

Gravatar bubu

2004. gada 11. oktobrī, plkst. 14:44

Tur ar POP3 nepietiks, vajadzēs vai nu vēl papildus SMPT, vai arī IMAP. Un guugle nemaz uz POP3 nestrādā, bet uz webmeilu, cik man zināms.

Gravatar Bao

2004. gada 11. oktobrī, plkst. 16:28

Būtībā tur divas lielas problēmas šādiem hackiem:

  1. Googles agreements, kas tiek pārkāpts - kautkas par automatizētu rīku neizmantošanu web interfeisam. Šie ņem un šņakts Tavu akkountu ciet.

  2. Latency. Tukša faila izveide (ar //touch//) aizņemot kautkādas ~ 10 sekundes.

P.S. Augstākminēto tekstu "Esmu vienkārši mašīna" uzskatīja par rakstītu translitā. Varbūt var pielikt fīču, ka ja atrod vismaz pārīti latviešu burtus ar diakritiskajām zīmēm, tad uzskata, ka NAV translitā, vai vismaz iedod lielu bonusu pret translitēto apakšvirkņu skaitu. Kautkā tā.