✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar frukto

2004. gada 11. novembrī, plkst. 11:24

Taa jau arii ir. Riiga ir tiira pilseeta. To ir teikushi arii latvieshi kuri pabijushi aarzemees. Bet mees jau pie taa esam taa pieradushi ka tas liekas pa visam normaali.

Gravatar JustMe

2004. gada 11. novembrī, plkst. 12:02

nau ko priecāties! tagad jau EUropā esam - drīz arī mums tāda pat mēslu bedre būs :|

... kamēr nebiju nekur bijis, vietējo tīrību nemaz nepamanīju... :(

Gravatar Rukicc

2004. gada 11. novembrī, plkst. 12:34

Taksis no lidostas tieshaam 6 Ls maksaa...? Izskataas peec kaarteejas Aarzemnieku kashanas.....:D

Gravatar Kristiaana

2004. gada 11. novembrī, plkst. 13:57

Man liidz Riigas modeem panjeema 7us.... Un ar skaitiitaaju.

Gravatar siram

2004. gada 11. novembrī, plkst. 14:11

Nu nezin par to tīrību... Šogad februārī sanāca weekendu pavadit Stokholmā, un atgriežoties atpakaļ, pirmais ko pamanīju Rīgā, bija netīrība un pretīgie dubļi. Pretīgais sāls & smilšu maisījums. Ne-ziemā gan pēdējā laikā nav sanācis salīdzināt Rīgu & citas EU pilsētas

Gravatar riexc

2004. gada 11. novembrī, plkst. 14:29

jāā, ir gan tīrāks atgriežoties no Londonas, Amsterdamas, Dublinas jāsecina - esam gan tīrāki dubļi? nu okei tādi mums ir, bet toties viņiem tur vnk viss piedrazots - uz ielas mētājas dajebkas!

Gravatar jozhix

2004. gada 11. novembrī, plkst. 22:47

Riiga ir tiira pilseeta??? murgi! Ja no robezhas cauri Bauskai mosh veel ir tiiri un skaisti lauki, tad iebraucot Riiga... bedrainie celji bez apziimeejumiem, noplukushas maajas, nolaistais Salu tilts ar nekraatotaam margaam... taadi bija mani (un ne tikai mani) iespaidi par Riigu, muusu mazo Pariizi :P

Gravatar Didulis

2004. gada 12. novembrī, plkst. 06:32

Runājot par Londonu, ir dzirdēts, ka viņi baidās no atkritumu tvertnēs ievietotām bumbām. Tādēļ tās ir aizvāktas no pilsētas.

Gravatar hQuse

2004. gada 12. novembrī, plkst. 11:35

Es otro dienu jau lasu to lapu, viss ir ļoti skaisti, pozitīvas atsauksmes u.t.t., bet ir viena problēma - Internetā ir ļoti grūti atšķirt patiesos komentārus no tūrfirmu darbinieku mākslīgajiem komentāriem.

Gravatar opa

2004. gada 12. novembrī, plkst. 14:22

mani sajusminaaja tekstaa viena taksista atbilde uz krieva uzslavu Latvijas pieklaajiigajiem, atsauciigajiem cilveekiem: 'da, nas takih mnogo, potchti polovina.... ostalnie - latishi!'