✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar aabele

2004. gada 13. novembrī, plkst. 12:07

no lietotāja vieodkļa jau ūber, bet šaubos par to vai weba īpašnieks gribēs iegūt no tevis mazāk datus, ja var iegūt vairāk datus. Turklāt, ja pieņem, ka 90% no sērfotājiem tiešām godīgi arī raksta savus 'marital status' u.t.t. ...

Gravatar Kirils

2004. gada 13. novembrī, plkst. 12:21

kur prikols? The requested method POST is not allowed for the URL /archives/trimming_form_fields_3.html.

Gravatar elfz

2004. gada 13. novembrī, plkst. 12:56

Bet ar usability kaut kas pieklibo. Ja ar pirkstu neparāda uz fīču, tad tā paliks nepamanīta (pats kādu brīdi nevarēju saprast, kur joks, un redz kur arī Kirilam nevedas). K-gan no otras puses - nax vispār tad tos opcionālos laukus?

Gravatar Kirils

2004. gada 14. novembrī, plkst. 00:04

eh, nospiedu uz taa linka "There is a detailed tutorial available on how this page was created.", a tur raxtiits, ka JS tiek izmantots. nu i viss kakjim buudaa.

Gravatar Didulis

2004. gada 16. novembrī, plkst. 03:56

Pirms kāda laiciņa kaut ko līdzīgu pats rakstīju, kur pēc vērtībām vienā ievad laukā apslēpj nevajadzīgos laukus. -->> Kirils: ir tikai 2 metodes kā to panākt - 1. JavaScript; 2. Pārlādējot lapu.

Blokus šādi ir vienkārši apslēpt, jo tie gan pēc standartiem, gan ēzelītī vienādi apslēpjas, tachu tabulas rindām gan vajag atsevišķus skriptus katram browserim.