✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Līrijs, de

2004. gada 23. novembrī, 8 komentāri

Maza atklāsme - to, cik bieži un cik daudz ierakstu būs kādā (online) dienasgrāmatā nosaka tas, cik ātri, ērti un patīkami tos var ierakstīt. Neskatieties un nerādiet ar pirkstiem uz mani. Teitan tas nav pats ērtākais.

Stibucījamais stibucis.

Kafijas pauzē pabrowsēt webu nesanāk, jo jādzer kafija. Un jāēd pīrāgs ar pikanto picas garšu (drausmīgais minimaksimas konditorijas brīnums).

Dikti inčīgi pajemt un iestumt pleilistē visus MP3, kurus savulaik esmu licis šajā vairāk vai mazāk necilajā bloģelī vispārējai ievērtēšanai. Hronoloģiskā secībā jamie diezgan labi līmējas kopā. Un arī asociācijas rodas, uzvedinot uz dažādām atmiņām par to, kas reiz. Teiksim, būtu grēks aizmirst kolosālo jū tū versiju par klasisko jū bī fōr tī skaņgabalu.

Nez. Uzmācas neatvairāmas domas par to, ka kādreiz te takš tomēt (neskatoties absolūti ne uz ko) bija ko lasīt, ko darīt un visādi citādi. Aš kā virtuālais Mežaparks padomju vasaras laiku vīkendā.

Bah.

Agrāk liela daļa teitan atrodamā neattiecās tikai uz mani vai kaut ko makten globālu. Tas attiecās uz kaut kādu ne pārāk precīzi definētu tusiņu.

Mans saits ir mana pils. Ņefiga. Mans saits ir manas dzīves spogulis. Mazliet greizs, gan. Bet tomēr. Ar šādu tādu zināšanu laaczoloģijā backgroundā viss iztaisnojas.

Damned.

Cenšanos parādīt savas personības superīgās šķautnes (jautājumu "vai tādas man ir, un vai tās ir rādīšanas vērtas" šobrīd neapskatām) ir nomainījusi primitīva atrakstīšanās izklaides linku veidā, mētāšanās ar dažādām techniskām gudrībām un minimāla bezpersoniska informācija iz privātās dzīves.

Pirksti grib klabināt vēl, bet plaušas grib uzsmēķēt.

Atstāsim kaut ko citām reizēm.

Ta, ta...

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar anonīmi

2004. gada 23. novembrī, plkst. 04:41

tāds ir tas novembris latvijā. depresīvs. turās.

Gravatar Atoms

2004. gada 23. novembrī, plkst. 08:39

brrrr kas tie tev pa nakc murgiem ?

Gravatar red

2004. gada 23. novembrī, plkst. 09:51

labi ka ne liirijs o. maikls piemeeram.

Gravatar nitro

2004. gada 23. novembrī, plkst. 11:20

gaidīsim turpinājumu, darbos, jo rakstītais ir patiesība. uznāca SPPv1 nostalģija

Gravatar mr sensors

2004. gada 23. novembrī, plkst. 12:50

principaa tas ir preslijs, veciit

Gravatar mjā

2004. gada 23. novembrī, plkst. 17:27

jap, tas tiešām ir Preslijs. un UB40 tikai koveristi

Gravatar mjā

2004. gada 23. novembrī, plkst. 17:28

jap, tas tiešām ir Preslijs. un UB40 tikai koveristi. par U2 nemaz nerunājot

Gravatar gliceriins

2004. gada 25. novembrī, plkst. 14:45

nav jau tik traki. galvenais ka kaukaadu prieku tauta guust. un tiem taviem programmeeshanas domugraudiem, no kuriem es neko nesaprotu, var jau arii paarbraukt paari. bet man ir koleegjis kursh tur sho to diezgan deriigu ir atradis