✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar lasītājs

2004. gada 6. decembrī, plkst. 09:52

Kruts raksts. Tas ieies vēsturē.

Gravatar bx

2004. gada 6. decembrī, plkst. 10:34

Vovo.. es arī vakar to izlasīju un parādījās jautājums - SO? :)

Gravatar riexc

2004. gada 6. decembrī, plkst. 10:49

vot vot! kārtējais posible maybe

Gravatar Pete

2004. gada 6. decembrī, plkst. 11:15

Vislabāk skan vārdiņš "e-demokrātija". Bet raksts principā tāds e-sūds vien ir.

Laaci, more content please!

Gravatar ml

2004. gada 6. decembrī, plkst. 13:23

tipisks ministrijas sacerējums

strādājot valsts iestādē, šādus sacerējumus iznāk redzēt katru dienu, vienkārši nevajag pievērst uzmanību, labi vismaz, ka gramatisko kļūdu nav.

kādam droši vien bija iedota nauda projekta veikšanai, nauda sen izlietota un 2 dienu laikā bija jāuzcep atskaite, kura vairs nevienu nekad neinteresēs.

Gravatar Didulis

2004. gada 6. decembrī, plkst. 20:32

Tik tiešām palika skaidrs, ka nekas nav skaidrs. Izskatās, ka raksta autoram šis ir pirmais raksts - pliks un tīrs konspekts. Kā arī autors izskatās, ka maz ko saprot no IT. Es labprāt uzzinātu, ko viņi uzskata par platjoslas infrastruktūru? Vai ar to ir domāts patstāvīgs pieslēgums līdz 256kbps, vai arī patstāvīgs pieslēgums ar 10+ mbps? Tb viņu plānos ir izskaust iezvanpieejas un ISDN līnijas? Doma nav arī normāli uztverama, jo šis tas ir īsi pastāstīts, šis tas izmētāts pa pusrakstu, dažādās vietās utt.

Gravatar poker rooms

2005. gada 30. aprīlī, plkst. 17:37

<h1>You are invited to check out some relevant pages about<A HREF="http://www.razordude.com/pacific-poker.html"> pacific poker </A> pacific poker <A HREF="http://www.razordude.com/pacific-poker.html">http://www.razordude.com/pacific-poker.html</A> <br/>... </h1>