✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Gulētprieks

2004. gada 28. decembrī, 3 komentāri

Vakar rīts sākā ikdienišķi - teniss 10:00. Tad, savukārt, īsa atpūta un pārvākšanās uz daļēji izremontēto un nesen ar leckapi apdāvināto dzīvokli. Beidzot, kad šķiet, ka viss smagais un nogurdinošais ir beidzies, uzrodas slepkavniecisku nolūktu mākti cilvēki, ar kuriem tiek veikts ceļš Jelgava - Žagarkalns (Cēsis) - Jelgava.

Divas stundas uz kalna un, neskatoties uz to, ka pēdējo (un faktiski arī pirmo) reizi uz slēpēm (ar mērķi nokļūt kalna apakšā) biju kāpis pirms pieciem gadiem, kritu tikai vienreiz. Kad provēju trešo reizi uztaisīt 360° apgriezienu. Pirmās divas reizes man tas izdevās.

Neskatoties uz to, ka zem segas palīdu pustrijos naktī, uzskatu, ka katra minūte bija tā vērta ;) Nākamreiz jāņem beidzot dēlis.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar jurciks

2004. gada 28. decembrī, plkst. 17:10

īstie vīri braukā tikai ar dēli,

Mef: "labs" dēlis ir stiepjams jēdziens, pirmo dēli pārāk labu nevajag, jo tā kā tā apdauzīsi - nebūs žēl

Gravatar pacific poker

2005. gada 30. aprīlī, plkst. 07:35

<h1>Please check some helpful info about<A HREF="http://www.razordude.com/pacific-poker.html"> pacific poker </A> pacific poker <A HREF="http://www.razordude.com/pacific-poker.html">http://www.razordude.com/pacific-poker.html</A> <br/>- Tons of interesdting stuff!!! </h1>

Gravatar poker

2005. gada 2. maijā, plkst. 04:19

<h1>You may find it interesting to check some relevant pages dedicated to<A HREF="http://www.jmhic.com/empire-poker.html"> empire poker </A> empire poker <A HREF="http://www.jmhic.com/empire-poker.html">http://www.jmhic.com/empire-poker.html</A> <br/>- Tons of interesdting stuff!!! </h1>