✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Year in pictures

2004. gada 30. decembrī, 4 komentāri

Ikgadējais MSNBC kopsavilkums bildēs. Tā kā iekš Firefox lapā esošais flešs neko nepopapo, tad eku links. Redaktori ir izvēlējušies atspoguļot gada nozīmīgākos notikumus, bet apmeklētāji ir sabalsojuši par dikti smukām bildēm (augšā divi attiecīgie šķirkļi - editors' choice un readers' choice). Otrajā dikti jau nu daudz bilžu ir nejēdzīgi labas.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Anete

2004. gada 30. decembrī, plkst. 12:01

Izskatās, ka balsotāji nu ļoti mīl tornado skatus... Kaut kā zīmīgi, ka redaktoru izvelē tik daudz bija visādu kara ainiņu, bet lasītāju izvēlē - gandrīz nemaz. Vai nu liekulīga norobežošanās no dzīves patiesībām, vai arī - gluži dabiska vēlme sevi pasargāt no negāciju lavīnas, ko mediji ar apsakužamu neatlaidību gāž virsū katru mīļu dieniņu.

Gravatar KKTK

2004. gada 30. decembrī, plkst. 14:34

Njā Editors' choice reāli pavelk uz vienu vienīgu politiku. Saukt par labāko bildi, bildi kura ir neasa un nekvalitatīva tikai tāpēc ka tur ir amerikāņu zārki - njā... Galiigi neko tajā bildē nesaku par ideju un noskaņu, bet ja reiz runa iet par bildēm tad - neizdevušās bildes tomēr nevajadzētu likt. Tāpat "nonormāli interesanta" likaas tā besbolistu bilde, kas mani toč nekādi neuzrunāja :) Uzreiz padomāju ka tad jau jābuut arī amerikāņu futbolam, un bija arī - tik cik tā bilde jau daudz labāka :))) Lasītāju bildes gan baudāmas, žēl tik ka tik mazas un tajā nolāpītajā flašā iespiestas :/

Gravatar Ksp

2004. gada 30. decembrī, plkst. 20:41

Melnbaltā bilde ar lēcēju ūdenī ir fantastiska. Labprāt mājās pie sienas tādu piekārtu.

Gravatar ilviiiiiiiiiiii

2005. gada 3. janvārī, plkst. 11:10

laaaaaaalalalalalalallalaaaa

kaa tu esi ?

mmmm ?