✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Leckapji

2005. gada 3. janvārī, 22 komentāri

Nu laikam ir mana kārta teikt teicamo no sērijas a krieviem bija labāk.

Man, teiksim, ir skaidrs funktieris, kurš ir Electrolux & Co leckapju saldētavām. Viena saldējamā kamera, kura forsētā režīmā divās vai mazāk stundās sasaldē teju vai jebko līdz ledus laikmeta fosīliju līmenim, un divas vai vairāk uzglabāšanas kameras.

Bet, jāatzīst, ka esmu vairāk nekā nepatīkami pārsteigts par šo jauno ledusskapju parastās daļas ietilpību. Teiksim, pieņemamu izmēru leckapis, kurš ir mazdrusciņ lielāks nekā vidusmēra agregāts (augstumā laikam 2 metri), nebūt nenozīmē, ka tajā ir iespējams salikt visu, ko vien vēlas sirsniņa.

Nu jā, jā. Ārzemēs viss, kas tiek iepakots jebkāda vieda iepakojumos, nepārsniedz kaut kādus mistiskus daždesmit centimetru izmērus. Bet ievietot trīslitru burku, neizņemot vienu vai vairākus plauktus, ledusskapī, kurš ir paredzēts arī saldētu produktu uzglabāšanai, nav iespējams. Nerunājot nemaz par alus pudelēm, kuru skaits pārsniedz desmit (sāku saprast ārzemēs esošo māniju dzert šo gardo sulu no pretīgām alumīnija bundžām).

Rezultātā esmu nonācis pie secinājuma,. ka, ja vēlies iepildīt savā ledusskapī to pašu, kas savulaik ir ietilpis tavā Minskā, nāksies vien pirkt lielumlielu herņu, kura maksā virs 350 latiem. Jo lielu ledusskapi, kurš nav A+ energoefektivitātes klases pārstāvis, uzturēt es neņemos.

P.S. Par to, ka Electrolux ir vienīgā saprātīga cilvēka izvēle ledusskapju jomā, šoreiz nerunāsim. Tas ir fakts.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar shizo

2005. gada 3. janvārī, plkst. 09:08

Labi teikts! Sadziives teh domaata sadziives vajadziibaam, bet sadziives vajadziibas dazhkaart neaprobezhojas ar easy to use un iestraadaato "komfortu". Nu a teiksim, ja pus cuuku vajadzeetu ledusskapii iefiireet (kaa senie latvieshi to meedza dariiit)? A vot fig :)

Gravatar laacz

2005. gada 3. janvārī, plkst. 09:11

shizo: normālam cilvēkam //nekad// neradīsies vajadzība savā ledusskapī iestūkāt veselu cūku. Tici man :) Ja Tev šāda vajadzība rodas, tad parastie tiek pirktas/izbūvētas atsevišķas saldējamās kameras.

Gravatar N

2005. gada 3. janvārī, plkst. 09:32

mana ledusskapii normali var ielikt 3l burku, utr ir divi plaukti ar pusi dziljuma. un normali vietas pietiek visam. un kur tu esi izraavis ka elektrolux ir labi ledusskapji??? velpietam pats nonakot pretrunaas :)

Gravatar riexc

2005. gada 3. janvārī, plkst. 09:34

lāc: nekad nēsi dzirdējis Reiganu dziesmu "Lauku radinieks"?! noklausies! :) a ja nopietni, tad vēl nesem mana vecā mamma turēja cūkas, kuras 2x gadā tika nošņakātas un tad tuvāko radiņu leckapju saldētavas tika piestūķētas ... hmm, nu ar kādu 1/3 no cūkas nu točna:) tas tā - nekad nesaki nekad:)

Gravatar Vazaņķis

2005. gada 3. janvārī, plkst. 10:42

Electrolux esot saprātīgākā izvēle? Ha ha hā, reklāma tātad strādā, vēlviens upuris :) Pac tak tikko pieminēji 2x mīnusus (nejeedziigi plauktinji, cena lielajiem) - nepamaniiji? :P

Gravatar Mr. Skepse

2005. gada 3. janvārī, plkst. 10:46

paliek ar Whirlpool, un nevienam nežēlojas. Wiss kewl.

Gravatar Smilgs

2005. gada 3. janvārī, plkst. 11:06

Nu nez, man ir General Electric ražojums, un gribu teikt ka vismaz šeit amīšu lielummānija ir īstajā vietā :)

Gravatar Druu

2005. gada 3. janvārī, plkst. 11:40

Risinājums ir snaige (manējs ir ~180x60x60cm, Aklase), ievietot var gan 3L burku, gan kasti alus, nu pašu kasti, protams, ka nē, bet kam gan vajadzīga kaste ledusskapī? :)

Gravatar njam

2005. gada 3. janvārī, plkst. 12:09

pilnigi piekritu Druu ;) mums maajas pat 2x Snaige

Gravatar niknaiszemnieks

2005. gada 3. janvārī, plkst. 12:28

Par aukstumu runājot... un par lāčiem...

http://oper.ru/gallery/view.php?t=1048751194

^_^

Gravatar lasītājs

2005. gada 3. janvārī, plkst. 12:35

Mēs arī vairākus gadus mājās turējām cūku. Tiesa, atsevišķā saldētavā.

Gravatar morfejs

2005. gada 3. janvārī, plkst. 12:46

Man ir LG un gana labs :). Nez par kādiem elektroluxiem jūs te.

Gravatar shizo

2005. gada 3. janvārī, plkst. 13:33

to lasītājs: Mēs arī vairākus gadus mājās turējām cūku. Tiesa gan, ne saldētavā.

Gravatar Delfins

2005. gada 3. janvārī, plkst. 13:48

logisks secinājums, tikai pērkot jāpskatās iekšā. es parasti arī pabrīnos, ka lielam leckapjam ieksha ir tikai 2 plaukti + moroziļniks

Gravatar Short

2005. gada 3. janvārī, plkst. 14:44

Tikai un vienīgi Ariston ;)

Gravatar riexc

2005. gada 3. janvārī, plkst. 14:47

to lasītājs & šizo: patiesībā cūkām patīk dzīvot saldētavā, viņas parasti tur var atrast:)

Gravatar Despacho

2005. gada 3. janvārī, plkst. 16:23

A mans "Minsk" rulē pēdējos n-tos gadus un rullē vēl joprojām!!! par LG kvalitāti es gan šaubos, bet lai nu būtu, neesmu eksperts...

Gravatar noisex

2005. gada 3. janvārī, plkst. 16:26

man ir samsungs, kautkadi 2,2m augstuma..nu dahujaa var salikt..bet jaatzist -tie plauktinji man ari liekas ka ir bikku pa daudz :) un ja velies ielikt kaut ko lielaku, tad nakas vinjus parlikt vai vispar iznjemt laukaa...korochit viss ir easy transformejams.

Gravatar z

2005. gada 3. janvārī, plkst. 17:45

Tu maz zini, kas ir A klase?

Gravatar Kaspars

2005. gada 3. janvārī, plkst. 17:58

No offence, katram ir tiesības mīlēt un fanot par kaut kādiem brendiem, bet es pateikšu tikai vienu lietu - ledusskapis ir visvienkāršākā elektroierīce no visām (ok, ok, vēl jau ir arī gludeklis, lodāmurs utml..), tādēļ ar pilnu atbildību varu pateikt, ka tas fakts par Electrolux nav patiess. Tā ir gaumes lieta! :)

Gravatar t-bone

2005. gada 3. janvārī, plkst. 22:18

Izpakojot savu jauniegādāto Snaige, patīkami pārsteidza fakts, ka kompresors un kādas tur vēl viņam iekšas, ir Electrolux darinājums.

Gravatar marss

2005. gada 5. janvārī, plkst. 09:57

nju jaa ... 3 litru burku :] var jau buut ... un veel puscuuku :D ... bred kakoi to ;)