✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

TV-out

2005. gada 24. janvārī, 73 komentāri

Tas, ka esi iegādājies videokartiņu (konkrēti - Geforce FX 5700 LE) ar TV-out, nebūt nenozīmē, ka tūliņ un uzreizi varēsi skatīties savas filmas uz TV ekrāna. Man tas vēl aizvien nav izdevies.

Spraudu es visād. Izeja ir S-video. Spraudu gan caur resīveri (S-video uz S-video kabelis), gan pa taisno iekš TV (izmantojot abu virzienu DVD kit tipisko kabeļu komplektu). Ne sūda, es jums teikšu. Iespējams, ka manu roku liekuma rādiuss ir makten mazs, bet nu neizdodas.

Kāds var pastāstīt step-by-step, kā to izdarīt? Esmu noņēmies līks, pārinstalējis draiverus, izprovējis visas iespējamās konfigurācijas iespējas, visus iespējamos savienošanas veidus. Rodas iespaids, ka jamais vienkārši ignorē S-video izeju. Diemžēl, pārbaudīt, vai gadījienā viņš negāž to visu uz DVI, nevis S-video, nevaru.

Update. Mājasdarbs šovakar būs TV-Tool un manuālītis iz ixbt.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Stupicz

2005. gada 24. janvārī, plkst. 10:57

Man arī ir gadījies nopisties.. :( Atceros, ka visa fiška bija kaut kādos kartes un video failu playera setingos.. Tipa, vai tik kaut kāds kodeks nebija jāpieslēdz..

Gravatar U

2005. gada 24. janvārī, plkst. 11:02

  1. vai kabelji ir pareizi?
  2. pietruukst info par opsisteemu (win/linux) ja win, tad display properties -> Settings -> Advanced -> Displays var redzeet vai kabelis pie tv ir veiksmiigi piesleegts vai ari nee...

p.s. mlje, translita niideejs...

Gravatar Vabolis

2005. gada 24. janvārī, plkst. 11:03

Man bija līdzīgas problēmas, ka TV negribēja saprast S-Video. Protams tas bija pēdējais, ko pārbaudīju, pirms tam arī biju noņēmies ar draiveriem u.tml. Nācās uzlodēt pāreju no S-Video uz parasto "Tulpi", tagad rāda arī cuar Resīveru.

Gravatar laacz

2005. gada 24. janvārī, plkst. 11:07

Stupicz: Man pat clone modē neko nerāda :) U: Kabeļi ir ļoti pareizi. OS ir WinXP. Propertijos visu norādīju, jamais man arī teica, ka ir pie S-Video herņa pierubīta, bet kukiš. Vabolis: Neesmu lodētājs un nebūšu.

Būs jāieprovē TVTool. Moš jamais manu sistēmu iemācīs visu darīt.

Gravatar misame

2005. gada 24. janvārī, plkst. 11:13

Pamatīgi ilgi nomocījos ar šo, neko uz ekrāna nedabūju. Čakarējos gan pa desktop propertijiem, gan ar visādiem kabeļiem gan vēl visu ko. Tad kolēģis ieteica TVTool, ko arī uzinstalēju; ar to viss notiekas dikti jauki. Gan rāda pieejamās rezolūcijas, hercus un visu pārējo, gan tiek galā ar Macrovision aizsardzību. Beigās atvadījos no 12 EUR un to softeli iegādājos. Lietoju un esmu laimīgs.

Gravatar Pablo

2005. gada 24. janvārī, plkst. 11:15

UUuuhz probleema ljoti aktuaala un zinaama.... Cik cilveeki ar sho nav slimojushi.

Saprotu, ka neesi tizls. Luugums pameegjini shitaa: (Pamatojums Tavs Televizors ir par gudru)

  1. Paarbaudi vai ir iesleegts acepts ienaakoshajiem video.

  2. Tav tv nesaprot to suudu, variants kaa paliidzeet ir no saakuma piesleegt video, tad jams atrod, un tad neisleedzot video izraut video vadus un iespraust tos kas naak no pc.

Gravatar Vistu Zaglis

2005. gada 24. janvārī, plkst. 11:23

Jā, BTW, triviāls jautājums - vai tu TV kastei izčekoji visus iespējamos AUX kanālus? Varbūt PC vaiga sviedros cenšas un izpenderējas, aber TV kaste to pat iedomāties nespēj. Jo īpaši ja uz AV1 jau kaut kāds VHS vai DVD playeris sēž.

To, ka TV "monitoram" visas krāsas un Hz līdz minimumam nomest, to gan jau provēji!

Gravatar laacz

2005. gada 24. janvārī, plkst. 11:25

TV kaste man ir vienkārša bez gala. Samsung teļļuks, kurš nav liels, havo SCART in. Un visu citu (DVD, DVD via receiver, u.t.t.) rāda.

Gravatar N

2005. gada 24. janvārī, plkst. 11:28

divreiz man ir bijushas nvidia kartes un divreiz ati. divreiz bija chakars ar video out, divreiz nebija. variet mineet pie kuras paliku (saakas ar a)

Gravatar acid|burn

2005. gada 24. janvārī, plkst. 11:33

ar nvidia visi šito ir izslimojuši... ati vienīgi ati.. bet jā - sāc ar hercu nomešanu, pc iestartēšanu tad, ka visi vadi jau sasprausti, un tv ieslēgts... ut.t.t visādi sīkumi...

Gravatar Vik

2005. gada 24. janvārī, plkst. 11:49

Man jau sen ir šitā probza... Arī protams ar nVIDIA. Tas par tām krāsām un herciem ir fufels, jo viņam vismaz kaut kas ir jārada pie jebkuras izšķirtspējas un refresh rate (svītras. miglasbildes, utt.) a vinjsh nerāda neko. Ja kādam izdodas pielauzt tad atsūtiet man uz meilu, kā jums tas izdevās.

Gravatar ml

2005. gada 24. janvārī, plkst. 11:50

man arī galīgi nesanāca, arī pēc visādām instalācijām un nezin kā un tad nostrādāja triviāls paņēmiens - saspraudu TV vadus un pārstartēju datoru un viss bija ok. nezinu kāpēc tā.

  • vai nu no Control Panel-Display settingos uzlikt vēl otru papildus ekrānu blakus, tas laikam prezentāciju vajadzībām paredzēts, pat dators nav jāpārstartē

Gravatar ai

2005. gada 24. janvārī, plkst. 11:52

juu tvtool taadaa zinjaa vienmeer ir spaardiijis pakalju. un ja zheel 12$ kreku ir pa pillo

Gravatar Druu

2005. gada 24. janvārī, plkst. 11:59

Man ir 5700 VS (videosuite), līdzi nāca kastīte, kuru var iespraust universālajā izejā/ieejā (bļē, "ieeja" nevar uzrakstīt kā pienākas, garais ē metās ee vietā :), bet kastītei savukārt ir s-video in, out (fak, kas ar slīpsvītru notiekās?) un composite in, out. Karte TV nodetektē tikai tad, ja kabelis ir pieslēgts. Uz TV man jāieslēdz s-video (pavisam 3 ligzdas tādas), bet uz kompja display settngos jāpārslēdz display mode uz TV un viss ruļī, gan ekrāna rezolūcija pārslēdzas, gan Hz nomainās uz 50Hz, protams, uz parastā monitora tad neko nerāda, jo abus reizē var pierubīt tikai DVI izejas, bet TV-out pasākums izslēdz DVI pasākumu un otrādi (ja vien TV nav slēdzams pie DVI) Jāpiebilst - man liels pārsteigums bija, ka s-video ir bilde-only

Gravatar laacz

2005. gada 24. janvārī, plkst. 12:03

Druu: pie kam, s-video ir divas komponentes. Video un krāsas. T.i. - brutāli samaucot vadus, lai iegūtu S-video uz banānu, mēs iegūsim melnbaltu video.

Gravatar Druu

2005. gada 24. janvārī, plkst. 12:04

Ai nē, tomēr mans ir 5200 :)))

Gravatar Druu

2005. gada 24. janvārī, plkst. 12:05

Nu jā, tagad es arī par s-video daudzko zinu, jo torei, kad nopirktu karti ilgi meklēju, kur skaņa un pārraku 100tiem lapu sietā, līdz nāca atklāsme :DDD

Gravatar Sm

2005. gada 24. janvārī, plkst. 12:06

Offt: Visi kautkādam foršam raidījumam gatavojas??

Gravatar bubu

2005. gada 24. janvārī, plkst. 12:12

Nez, man ar nvidia kartēm nekad nav bijusi problēma ar TV-out. Esmu trīs dažādām kartēm to darījis. Un kā piesprauž vadu, tā arī mierīgi visu rāda.. Nez, laikam veicās :)

Gravatar misame

2005. gada 24. janvārī, plkst. 12:14

Jā un protams, par cik bija tāaaads čakars ar Windiem, tad uz Linux pat nesapņoju dabūt bildi uz TV ekrāna. Varbūt kādam ir sakarīgas idejas, kā to dabūt gatavu? Tīklā atronamās instrukcijas ir diezgan pretrunīgas ;)

Gravatar Peeteriz

2005. gada 24. janvārī, plkst. 12:30

Man bija jaauzinstalee pashas kartes drivaariji (ne tie, kas defaultaa naaca ar windu, bet no drivercd/neta, lai uzinstalee taas savas extensijas kontrolpanelim), un tad video advanceetajos settingos jaasakjeksee, ka man ir otrs monitors-TV pielikts. Jaa, un jaapaarstartee.

Piem, Worms Armageddon rullee, ja tas ir chetataa uz diivaana seezhot un teevee raugoties :P

Karte bija nvidia geforce 3 ti200.

Gravatar hvz

2005. gada 24. janvārī, plkst. 12:41

Ja grib lietot tv-out tad jāpērk ir Ati kartes.

Gravatar Aiks

2005. gada 24. janvārī, plkst. 12:43

Man ir bijušas 2 nvidia kartes un problēmu nebija.Es dariju šādi.Videokartei bija līdzi pāreja no S-Video uz parasto "tulpi" caur to tad pieslēdzu caur vel vienu pāreju SCART ie/ejā.Tālāk vienkārši parādās Display property iespēja izvēlēties TV.Ja nē, tad pie Troubleshooting jāieliek ķeksis lai atrastu TV. Tālāk tikai īsto formātu jāuzliek lai krāsas būtu.Tas arī vis/s:)))

Gravatar Mr.Venom

2005. gada 24. janvārī, plkst. 13:10

Ļoti svarīgs jautājums - vai tajā brīdi, kad mēģini pieslēgt TV, nav ieslēgta kāda programma, kas izmantotu overlay vai kā viš tur saucās (var būt pat kāds windvd, kas sēž trayā, bet jau sagatavojis ekrāna "klasi", atvērts videoplayeris, kaut vai explorerī uzklikšķināts uz faila, ja viš rāda no tā thumbnailu). Tālāk iekš settingiem atstāju pirmo no multidisplays izvēlnēm, (iezīmēts 1, nevis 2 ekrāniņš), un tālāk dziļumā izvēlos switch among displays. Ar vecāku TV gan problēmas - nesaprot, ka TV pieslēgts (nākas pāriet videorežīmā pie sava, tad nest laptopu pie vecākiem, vai arī mēģināt caurkonektēties caur video/satellite un tad skatīties tur).

Gravatar ADam

2005. gada 24. janvārī, plkst. 13:11

5700 bija tā nelaime, ka TV sēž uz viena DAC ar monitoru, t.i. monitors ir jāslēdz uz DVI caur pāreju (cerams, ka bija komplektā :). TV-Tool te nepalīdzēs, jo nestrādā ar FX sēriju.

Gravatar ludis

2005. gada 24. janvārī, plkst. 13:21

<spam>man ir bijushas 2 dazhaadu razhotaaju grafiskaas kartes, bet probleemas piedabuut normaalu atteelu uz TV ir bijushas tikai ar to kas kaka, ar to kas saakas ar A...</spam>

Gravatar Rukicc

2005. gada 24. janvārī, plkst. 13:52

Ja nu kaadam vajag viena lieka DVI paareja ir.....

Gravatar Delfins

2005. gada 24. janvārī, plkst. 13:58

Low Edition(LE) saki !? :]

Gravatar eg

2005. gada 24. janvārī, plkst. 14:15

laptopam (ibm t41) viss ir gauži vienkārši - jāpamaina display settingi kompī (caur Fn+F7) & jāieslēdz video režīms teļļukam

Gravatar NezinKas

2005. gada 24. janvārī, plkst. 14:16

Ja runa ir tikai par filmām, tad video signālu Windows prot parādīt tikai uz PRIMāRO displeju. Man mājās draiveru settingos ir uzlikts, ka TV ir primary ar saviem 50Hz, bet signāls tiek klonēts uz secondary 85Hz monitoru. Skaidrs gan ir tas, ka desktopu jārāda gan primary, gan clone modē...

Viss strādāja OK, līdz nosprāga TV tā, ka vairs neņem AUX signālus. Man ir aizdomas, ka kautkas nemanāmi sagāja uz īso pēdējā kabeļu pārspraušanas laikā :/

Tā ka pirmām kārtām pārbaudi, vai tev no videomagnetofona vai DVD ņem AUX signālu, un tad čakarējies ar programmām.

Gravatar hQuse

2005. gada 24. janvārī, plkst. 14:29

Šitās kabeļu spraušanas ieteicams darīt pie izslēgta tv (un ieteicams arī izslēgta kompja)? pretējā gadījumā var nosvilt ne tikai AUX televizoram, bet arī video karte kompim. Tas visur instrukcijās uzsvērts, tikai ne1 nekad tās nelasa.

Gravatar hQuse

2005. gada 24. janvārī, plkst. 14:30

jautājumzīme iepriekšējā postā - lieka

Gravatar nosaukums

2005. gada 24. janvārī, plkst. 14:35

kaa iisti ir ar pc un projektoriem? kaada vella peec uz pc ekraana filma iet, bet uz projektora melns ekraans raadaas, kaads gudriitis ieteica izsleegt hardware accelaration prieksh displaya un viss gaaja raustoties, taakaa inetaa nesanaak apskaidrojumu atrast, varbuut cil. var izskaidrot. un kaa dariites, kautkaadu speciaalo playeri lietot vai kaa?

Gravatar keiby

2005. gada 24. janvārī, plkst. 14:46

ir vaiciiks vainu :

  1. kabelis "S-Video" (videokartei) <-> RCA ("tulpe" - compim)
  2. paareja "S-Video" <-> RCA mamma + RCA <-> RCA (http://www.videohelp.com/images/tvut.png)

Gravatar LorDRameX

2005. gada 24. janvārī, plkst. 14:55

nu pirmakartam Nvidia Driveri - no CD tie kas winXP vedera neko nemak normal darit

otralieta parasti usajas S-Video -> Scart pareja un vis notiek piereizs ari skajn normal televora var dabuut iekhsa

Gravatar keiby

2005. gada 24. janvārī, plkst. 15:10

shitie S-Video <-> Scart kabelji nevienmeer straadaa. Nezinu - vai ir atkariigs no TV vai no Videokartes. No vairaakiem sleegumiem straadaa fiftii-fiftii

Gravatar Lupus

2005. gada 24. janvārī, plkst. 15:13

Risinājums ir vienkāršs - iespraud vadus, ieslēdz teļļuku un slēdz iekšā kompi. Tas knifs ir tādēļ ka pie boota karte pārbauda vai viņai kas ir pieslēgts (pēc pretestības svideo ligzdā vai kaut kā tā) un tikai tad saka Jā! Na ļetu, parasti, neko neatrod.

Gravatar dodge

2005. gada 24. janvārī, plkst. 16:28

Patiesibaa arii es dabuuju nochakareeties ar Nvidia. Tip dabuuju svideo -> scart, tip raada bet melnbalti, sleedzu meegjinaaju visus PAL, NTSC utt nekaadu rezultaatu nopitku vadu tulpe -> scart, aizgaaja dziedaadams... Taa arii nesapratu vai vadaa vaina vai kur citur... Bet taa ir ok dualview iesleedzam lielo izhkjirtspeeju un raada ka priex...

Gravatar c_m

2005. gada 24. janvārī, plkst. 16:50

Muļķības ka ar ATI kartēm nav problēmas. Ar vienreiz centos pieslēgt s-video to scart, sākumā pat signāls nebija, vairāku stundu labākais rezultāts - melnbalta bilde. Izmēģināts tika ar vairākiem vadiem, pat brenda vadiem.

Vēlāk inetā atradu, ka praktiski jebkurš ir saskāries ar šādu problēmu(mb bilde), mēģinot saslēgt s-video2scart. Risinājums bija speciāls vads, kuru iespējams pasūtīt tikai internetā un kurš maksa ap 25$, vai arī saslēgt nevis caur scart bet caur RCA.

Otra problēma bija, kuru es uzskatu, ka ir visiem, saslēdzot ATI vai nVidia karti ar TV tikai caur tīru vadu, jebkāda veida video nerādīsies, ja neskaita Quicktime video. Tagad vairs neatceros, kur bija vaina, video būs iespējams skatīties tikai uz projektora, kas ir domāts saslēgšanai ar pc, varbūt arī nevajag nekādu speciālo, konkrēti nezinu, bet galvenais, ka uz TV viss tik vnk neaizies..

Gravatar ADam

2005. gada 24. janvārī, plkst. 16:58

Vispārīgi problēma apskatīta: http://www.nvworld.ru/docs/faq12.html

S-Video <-> SCART bieži nestrādā pareizi, jo SCART realizācija ir nepilnīga, t.i izmanto tikai spilgtuma signālu.

Gravatar sn

2005. gada 24. janvārī, plkst. 17:13

nu man viss iet ar manu nVIDIA GF karti, man ir s-video <--> s-video kabelis un taada paareja, kuram vienaa pusee ir scart un otraa var iebaazt gan parastos audio/video gan arii s-video vadus. viss iet, vieniigi reizeem uz clone rezhiima gljuko, filmas bildi raada uz tv, desktopu un paareejos palaistos softus uz pc, bet visu var kautkaa pachakareejot labaak, pamainot taas izejas modes kameer viss ir taa, kaa veelies

Gravatar c_m

2005. gada 24. janvārī, plkst. 17:23

S-video2s-video ir visvienkāršākais un vislabākais variants, problēmas rodas saslēdzot s-video ar composite, scart vai antenna..tiem tad arī jāmeklē dažnedažādie signāla pārveidotaji vai arī vadi, kuriem jau ir klāt tādi pārveidotāji.

Gravatar Lupus

2005. gada 24. janvārī, plkst. 21:46

"Otra problēma bija, kuru es uzskatu, ka ir visiem, saslēdzot ATI vai nVidia karti ar TV tikai caur tīru vadu, jebkāda veida video nerādīsies, ja neskaita Quicktime video. Tagad vairs neatceros, kur bija vaina, video būs iespējams skatīties tikai uz projektora, kas ir domāts saslēgšanai ar pc, varbūt arī nevajag nekādu speciālo, konkrēti nezinu, bet galvenais, ka uz TV viss tik vnk neaizies.."

Šeit jau problēma ir ar draiveriem. Ja nerādās visi, bet quicktime rāda, tas nozīmē to ka netiek attēloti overlay režīmā laistie video (quicktime zīmē uz ekrāna atmiņu caur videokartes interfeisu, overlay, krietni ātrāk, vienkārši kopē pa taisno iekšā videokartes atmiņā). Problēma tiek novērota ja uz tv laiž nevis klonēto signālu (monitora kopiju, vai kā vienīgo), bet liek otro desktop, pie tam, atšķirīgā izšķirtspējā. Tā kaut kā.

Gravatar asiic

2005. gada 24. janvārī, plkst. 22:19

nju pēc visiem šitiem komentiem ņem un uzkodē jaunu softu. (zb translits)

Gravatar asiic

2005. gada 24. janvārī, plkst. 22:21

vajag tikai enable overlay. ar video uz tv darbojos jau no 98ā

Gravatar Vistu Zaglis

2005. gada 25. janvārī, plkst. 00:17

E, laacz, viens prikols, ko es šovakar atminējos, ar ko pats arī cīnījos: Tur kur ir NView settingi un tālāk settingi katram individuālam devaisam, tur parādās opcija, vai tev outputs ir kā S-Video vai kā Composite Video vai vēl herzinkas.

Tad nu lūk; lai cik nebūtu jancīgi, man nostrādāja tā fīča, ka nomainīt devaisu uz kaut ko pilnīgi pretēju, tipa ja ir ieķeksēts S-Video, kas pašam liekas normāli un ir OK, tad raugi ieķeksēt, ka vei uz otro monitoru būs Composite Settings. Tā būs klaja melošana, bet man pēc līdzīga čakara tieši tas nostrādāja!

Gravatar CooLynX

2005. gada 25. janvārī, plkst. 09:51

No šitā visa spama sapratu kapēc ATi tā rullē. :)

Gravatar konservators

2005. gada 25. janvārī, plkst. 18:36

Tas, ka kartei izeja ir S-Video ir tikai optiskais apmaans - no S-Video tur ir tikai ligzda: no kartes nāk ārā parastai kompozītais video (tipa kā pa RCA-RCA kabeli no VCR->TV) so, komplektā vajadzēja būt pārejniekam S-Video spraudnis-RCA ligzda (ja nebija, tad pašam jānopērk :)) pie kuras tad spraužās parastais RCA-RCA kabelis un otrs gals Video-IN ligzdā uz TV. Var mēģināt caur arī caur SCARTu, bet nav 100% garantijas, ka karte to atpazīs. Var gadīties, ka jāsprauž Video-IN ligzdā, kas atrodas uz TV priekšējā paneļa (otrā ieeja). + vēl kartes setingos jānorāda (ar rokām, diemžēl), ka attēls tiek klonēts uz divām izejām...

Gravatar Pink

2005. gada 26. janvārī, plkst. 11:03

Laa a tu esi paarliecinaats ka kabelis tieshaam ir iistais, man te cilveeki suudzeejaas ka nopeerkot kaut kaadu S-Video Scart kabeli ar sleedziiti (tipo paarsledz IN/OUT) jamiem nekas nenotiek, atverot kabeliisha scart konnektoru tieshaam izskatiijaas ne peec S-Video standarta, naacaas parlodeet.

Gravatar NezinKas

2005. gada 26. janvārī, plkst. 14:19

to nosaukums:

augstāk jau rakstīju, ka video iet uz primāro displeju. Tad pats attiecas arī uz projektoriem, tieši tur pirmo reizi arī saskāros ar šo problēmu. Jāuzslēdz settingos, kurš ir primaru display un tad arī ies. Parasti tur var saslēgt, ka resolution ir tāda pati kā monim un tad iet uz abiem - clone modē.

Gravatar GikaR

2005. gada 19. februārī, plkst. 12:36

da nav tur nekaa es nopirku videokarti ar tv izeju iesprauud teljuka vadu un GO :] vajag nokloneet video karti lai vinja iet uz TV ! zaibis tikai zeel ka skanja paliek citaa istaba :D

Gravatar Floids

2005. gada 25. augustā, plkst. 22:30

tā... problēma tā pati karte FX5700, ar ilgām mokām piedabuju pie dziivības, un rāda uz clone normaali, bet ja gribu kādu filmu paskatīties - dažas rāda, dažas nē... vnk melns ekrāns.. please help!!!

Gravatar jaciks

2006. gada 13. februārī, plkst. 22:36

Nezinu,kur problēmas,pirmām kārtām vajag s-video vadu vai dvi,kāds kuram tas televizors,kā arī jāatrod pareizais gals,lai pievienotu kabeli televizoram.Man pašam ir scart ar in un out pārslēdzēju,'dažos scart modeļos nenāk s-video,tāpēc skatieties!Summa sastāda 3.50 ls.,lai viss ietu.Ja tas ir izdarīts,atliek tikai aiziet uz displeju setingiem un aktivizēt,lai bildi rāda uz tv.

Gravatar edza

2006. gada 18. martā, plkst. 01:07

man ir Gforce 5500 liidzi naaca kabeliits ar banaaniem galaa un paareju uz scart taa kaa man telukam ir tikai skart tad savienoju ar to- viss itkaa iet cikiniekaa ,bet tikkai melnbalti- viss augstaaak mineetais tika izmeginaats bet pie kraasaam taapat netieku !

Gravatar marchelloo

2006. gada 1. aprīlī, plkst. 22:04

man ir video karte sis m 760 es piesledzu kompi pie tv man rada melnbaltu bildi.Kas par lietu? Ludzu atbildiet es jau nomocijies.nerada krasaini!!!!

Gravatar jaciks

2006. gada 3. aprīlī, plkst. 19:47

Melnbaltu es ari varu dabuut,ja opcijas neesmu to paarklikshkinajis uz krasainu ekranu,vajag rupigak paskatiit nevis tik dragaat visam garaam,tikai next,next utt.,otrs variants var buut taads,ka skart pakustini velkot to iekshaa aaraa no tv un kaa arii pavelkot vienu un otru scart saanu iekshaa un laukaa,vienkaarshi var buut taa,ka scart ieeja vainiiga televizoram un nav kontakts.Man pasham ir videokarte ATI Radeon 9550.

Gravatar fff

2006. gada 30. aprīlī, plkst. 17:18

Nvidia GeForce 6200 TC nekaaaaadu probleeemu...Skatos ar S-Video kabeli...Uz AV1 Scart sateliits pieslegts uz AV3 no kompja filmas skatos...Nezinu kas visiem te par probleemaaam!!! Viss ir looti vnk :))

Gravatar bļin-darbojas

2006. gada 19. jūnijā, plkst. 22:02

Nu skatos te tā švaki ar texniskiem komentiem. Tad nu pamēģināju un ir atbilde uz marcello jautājumu Vajag uzlodēt koņdžu SCART kābēlim starp diviem piniem un būs krāsains! martcello ja esi no Liepājas tad tevi zinu un pateikšu ko vajag!

Gravatar bļin-darbojas

2006. gada 19. jūnijā, plkst. 22:04

Ja un aizmirsu pateikt kad tie kābeļi SiVIDEO-->SCART ko tirgo veikalā bez partaisīšanas neiet.

Gravatar Garais

2006. gada 27. augustā, plkst. 22:06

Lūdzu palīdziet! Man arī rāda melnbaltu! Man ir kabelis - S-Video uz SCART! Kas nepieciešams, lai rādītu krāsainu??

Gravatar iluss2

2006. gada 23. novembrī, plkst. 23:24

chiw kāds man var palīdzēt??????man ir nvidia 6200 videokarte bet opcijās vispār neuzrādās ka varētu pievienot TV. varbūt kads zin kādu draiveri vajag.

Gravatar bļin-darbojas

2006. gada 26. novembrī, plkst. 11:17

Sorry, bet tagat man negribas to skart ardīt ārā un skatīt, fiška ir tāda---> atradu pierakstus! S-video-->SCART nopērk oriģinālo kābeli veikalā un iekš skarta ielodē kondensatoru 470pF stārp 15 un 20 kāju. Ja parejais ir pareizi tad būs krāsains. Vel ieteikums, es skartu iespraudu uz SCART2 un kad ar pulti slēdzu tad uz AV2S bilde ideāla, neatvienot kābeli nekad, jo tad kompi ieslēdzot visi iestādijumi pazūd un vajag pa jaunu iestādī, ja un protams progu vajag instalēt Ni-Vidia.

Gravatar icecube

2007. gada 17. oktobrī, plkst. 19:05

eu a kur var nopirkt shitadu vadu man ar gribas skatities filmas no pc uz tv P.S uz kadiem tv var skatities? tikai uz jaunajiem platekrana jeb uz parastakiem ar?

Gravatar Filmis

2008. gada 15. aprīlī, plkst. 09:08

Ehhh pats jau tresho reizi pis... ar fuc... vienoshanu un konfiguraaciju ieprieksh sanaaca, peec paaris dienaam forumos un vados:D shoreiz vieno kaadiem vadiem gribi labaakais melnbalta izpluudusi miglaina viljnjaina hvz veel kaada bilde sanaak... Vakar teicienzz radaas Nu ja nevar tad NEVAR:D:D Kas tur ar to TV Tool, kaads vareetu pastaastiit kaa gaajis???

Gravatar Janka

2008. gada 12. augustā, plkst. 20:37

Man ir Laptops HP Special Edition, diemzel notaupiju naudu un nepanemu ar HDMI out port, manam Laptopam ir s-video out, iegadajos s-video vadu, televizors ari OK jauns samsungs 40 colas, telukam ir s-video ieeja, viss ok, vienoju laptopu ar tv kopa, nvidia setingos viss ka vajag salikt, bet bilde uz tv ir vilnaina, jau esmu tik talu iedzits izmisuma ka gribas sito laptopu pardot un panemt tadu pashu ar labaku video karti kurai ir hdmi ports, kas var pateikt kur var buut vaina ja viena no pc un tv, pc svideo aout un tv s-video in, visam jaiet. Ne fuck uz teluka bildi rada bet ir stripas un vilnji, kur butu meklejama problema?

Gravatar Estipois

2009. gada 14. novembrī, plkst. 05:03

Nu es te jau visu nakti ņemos (maigi izsakoties :) ) ar tādu pašu problēmu!

Stāsts tāds: Vēl vakar viss gāja s-video s-video kabelis, Sony televizors, s-video izeja kartei, s-video ieeja TV - gāja lieliska krāsaina bilde (nu protams bij jāuzslēdz NVidia control panelī clone režīmu un TV jānorāda kā primary display) . Lieta tāda, ka nācās pārinstalēt WinXP. Uzliekot Logus ar kautkādu defaulto draiveri rāda krāsaini, bet nevar uzlikt normālus setingus (tikai 800x600).Pēc tam uzinstaleju Nvidia draiverus (Geforce Mx 4000 karte) un tad sākās: mainiju draiverus, opcijas, 300 restarti, ieslēgts - izslēgts TV, NVtweak, nHancer un vēl vissādas progas esmu izprovējies, bet nekā - MELNBALTA BILDE UN BASTA!!! Jau visu nakti būšu pavadijis čakarējoties ar to, bet velti! Ar vadu, karti, TV un iespējām viss ir ok, savādāk pirms tam nebūtu gājis!

Cik saprotu nēsmu tāds vienīgais, taču palasot komentus tā arī risinājums nav izklāstīts! Varbūt ir vismaz kādas idejas (draiveri uzstādās ne tā (atceras kautkādus vecus settingus utt.),TV detektēšnas specifika, automātiska standarta izvele C/Y, NLO, KGB, CIP, urlas vai varbūt es pats esmu cirvis :) ....)

Pakustiniet plz pelēko! :)

Gravatar Estipois

2009. gada 14. novembrī, plkst. 06:08

Taatad te buus risinaajums manam gadijumam: Vaig aiziet uz Nidia control panel (pc ar TV sasleegts, bet raadaas melnbaltaa bilde) Nvidia display setting-os noraada single display PC, tad aiziet uz Tools un ieliek kjeksi Force TV detection -> Shams piedaavaa laisties restartaa -> taa arii daram! Peec restarta aizejam uz Nvidia display settings un tur noraadam Clone un TV primary un MAN aizgaaja kraasaini! Ceru ka kaadam paliidzees!