✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Lektora agregators

2005. gada 28. janvārī, 8 komentāri

Interesants un simpātisks risinājums, bet, diemžēl, centralizēts katalogs, nespēja ielādēt OPML (vai kādā citā veidā eksportētu fīdu sarakstu). Pirmo divu minūšu iespaids. Bet integrācija ar IE vai FF ir gaumīga.

Starp citu. Sakarā ar to, ka tagad tīmekli lietoju ij no darba, ij no mājām, sāku izvērtēt iespēju sadraudzēties ar Bloglines. Vīlos. Man šķiet, ka šādam servisam jābūt būtu innovatīvam. Iespējams, ka esmu izlutināts ar visādiem gmailiem, kā arī dažiem iekšējas lietošanas web-risinājumiem. No tīmeklī brīvi pieejama agregatora es tomēr sagaidu kaut ko vairāk, nekā man sniedz Bloglines.

Nevēlos neko solīt, bet esmu spēris dažus izpētes līmeņa soļus savas problēmas risinājuma meklējumos. Ir vēl daudz neskaidrību, bet koncepts vairāk vai mazāk ir skaidrs. Kā saka Krauze - “Nepārslēdziet kanālu! Mēs ar jums tiksimies jau pēc nedēļas”.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar pzrk

2005. gada 28. janvārī, plkst. 23:46

ok, atstāsim vienu tabu atvērtu ar laacz.lv ;)

Gravatar Papuass

2005. gada 28. janvārī, plkst. 23:57

Izmēģināju Feed deamon, bet atmetu, jo maksas, Sharpreader bija labs, taču netiek turpināts attīstīt (arī tas, ka .NET). Uzmatu aci Lektorai un Onfolio, taču beigās izdomāju, ka pietiek ar Bloglines fīčām. Tagad vienīgā problēma ir izdomāt, kuras no 107 barotnēm atmest, jo nesanāk laika izlasīt :)

Gravatar ss

2005. gada 29. janvārī, plkst. 10:20

Viss, par ko filozofē ir pieejams ar zFeeder. Konfigurē, kā patīk bez jebkādas piepūles, bezmaksas. Piemērs rezultātam. http://www.hunting.lv/jaunumi/jaunumi.php

Gravatar CaptSolo

2005. gada 29. janvārī, plkst. 20:06

FeeDemon tieshaam bija tiiri ok, bet miinus ka maksas. Pameegjinaashu tagad RSSBandit. Tad redzees. Lai gan no pirmajiem iespaidiem jaasaka ka funkcionaali ok, bet burtinji kautkaadi mazi un vizuaali ne paaraak.

laacz: ja Bloglines neder, kaa ir ar PubSub?

Gravatar laacz

2005. gada 29. janvārī, plkst. 21:18

2 CaptSolo Apžēliņ. Pagāja laiks, kamēr sapratu, kas tur vispār notiek (jā, es no sākuma spiežu pogas un tikai tad lasu manuāli:) Bet arī princips ir man nesaprotams. Es nevaru noformulēt vārdiem sevi interesējošās lietas.

Gravatar Velko

2005. gada 31. janvārī, plkst. 12:05

No RSS readeriem man visvairāk pie dūšas iet Sage - Firefox extension.

Gravatar Gordon

2005. gada 31. janvārī, plkst. 15:01

Runa iet par publiski pieejamiem readeriem. Es arī diemžēl neesmu sev pieņemamu atradis, lai varētu lasīt mani interesējošās ziņas jebkurā pasaules malā, kur es atrodos :(

Gravatar starp citu

2005. gada 31. janvārī, plkst. 22:24

Ja vari atrast nedaudz servera vietas, uzliec zFeeder, nokonfigurē (saliec visas tevi interesējošas adreses vai importē opml failus, norādi cik bieži, cik daudz) un lasi savu rīderi, kur vien tiec pie neta. Var izmantot arī wap failus. Uzliku, nekādu problēmu