✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Linkdump

2005. gada 20. februārī, 10 komentāri

  • Old version, jeb vecākas programmu versijas. Šad tad pasmeļos.
  • Biju pārsteigts, ka dažādos veidos meklējot, šo saiti pie manis nekādi neizdevās atrast. Daudz mazas programmiņas viskautkam.
  • Zinātniska rakstura spēļmantiņas, jeb - zelta roku īpašniekiem.
  • Ajax. Nē, ne TAS. Paņemam visas populārākās un veiksmīgākās tehnoloģijas, izveidojam pāris aizraujošus attēlus ar bultiņām, klucīšiem un visiem saprotamiem uzrakstiem. Rezultātā iegūstam rakstu, kurš neko nepasaka, bet kaut ko tomēr pasaka :P Būtībā zem šī vārda slēpjas visas pēdējā laikā radītās tehnoloģijas un to apvienojums.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Kirils

2005. gada 20. februārī, plkst. 22:15

baigaa kaka tas ajax. tjip it kaa visiem buut JS enableets, aha. according to w3c stats muusdienaas tikai 9/10 cilveeku ir enableets js.

Gravatar laacz

2005. gada 20. februārī, plkst. 23:42

Kirils: Nevienu neuztrauc tie 10%, kuri nenesīs naudu :)

Gravatar Kirils

2005. gada 21. februārī, plkst. 03:11

laa, un kaapeec vinji nenesiis naudu? jo nespees lietot uubermegakuulaas aplikaacijas, kas buus rakstiitas uz js. vai Tev ir kaads pamats domaat, ka cilveeki ar maziem ienaakumiem tur js izsleegtu? par to tachu aboneeshana nav jaamaksaa ;p

http://www.sist.ema.lv/fun/saruna.php

Gravatar laacz

2005. gada 21. februārī, plkst. 07:57

Kirils: Naudu nenes tie lietotāji, kuri nevar izmantot produktu, nevis tie, kuriem mazi ienākumi (ņemot vērā, ka šie produkti ir bezmaksas:) :P

Un, starp citu, es šaubos, ka tie ir desmit procenti. Aizgājušā gada oktobrī - iespējams. Šodien? Diez vai. Ja arī ir, tad šis skaitlis tuvākajā laikā samazināsies līdz ar IE lietotāju skaitu.

P.S. Va tad W3C veic kaut vienu statistiskā tipa uzskaiti par pārlūkiem?

Gravatar bush

2005. gada 21. februārī, plkst. 08:35

jeej, paldies laacz'i. beidzot dabūju savu a.reader ceturto. nost ar blāķiem.

Gravatar bush

2005. gada 21. februārī, plkst. 08:37

a tev, kirils, pa seju par to linku.

Gravatar bubu

2005. gada 21. februārī, plkst. 11:57

bush, kas vainas 7 versijai? :) Ja novāc tur nost (gandrīz) visus pluginus, tad šamā nemaz tik daudz nebremzē - iestartējas tīri žiperīgi.

A bet ir laba alternatīva acrobat readerim - http://www.foxitsoftware.com/pdf/rd_intro.php

Gravatar gg

2005. gada 21. februārī, plkst. 12:46

kiril, cik tev gadu? ja reiz puņķainu tīņu jociņus te sper laukā. linkus patīk likt? smerdelis. es te ilgi nevarēju saprast par ko tevi te īsti daudzi nemīl. vot tagad saprotu.

Gravatar Kirils

2005. gada 22. februārī, plkst. 22:38

piedod, ka aizskaaru Tava paarluuka aknas, gg. manupraat taa saite iederas shajaa diskusijaa.

Gravatar gg

2005. gada 23. februārī, plkst. 01:55

kiril, kādā veidā diez tā iederējās? lai parādītu, ka ieslēgs js ir nestilīgi? parādītu savu lielisko, smalko stilu, es, kirils, ziniet, js neturu ieslēgtu, jūs, ziniet, lameri, ha!?? ja pa porno lapām neložņā, tad var justies gana droši arī ar ieslēgtu js. js pārsvarā izslēdz tie, kas pa porņukus internetā meklē... un ja tu neapjēdz ajax priekšrocības...tad nu puikiņj, mācies, mācies... nav tas nekas ūberģeniāls, bet ar to var dabūt gatavas visai labas un jaukas lietas, jo īpaši sarežģītās uzņēmumu iekšējās sistēmās...