✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Labrīt no rīt

2005. gada 22. februārī, 11 komentāri

Esmu nomazgājies, paēdis brokastis un izdzēris kafiju. Tagad varētu arī pablandīties pa Webu. Kā būtu ar trim rindkopām (neskaitot šo)?

Teiksim, kāds varētu būt viens no veiksmīgākajiem (un pašpārliecinātākajiem) veidiem, kā reklamēt stiklu, kuru pie mums vairāk pazīst kā ložu necaurlaidīgu, bet visā pasaulē dēvē par security glass? Elementāri, Mendelson! Starp diviem šādiem ierāmētiem stikliem ieliekam kaudzi ar naudu un rezultātā iegūto stendu novietojam uz ielas.

Tad vēl cilvēki sāk brīnīties, ka blogeriem maksā par to, ka viņi blogo. Bet nu protams. Ja cilvēks talantīgs (raksta labi), un ir spējīgs nodrošināt pietiekamu apmeklētību viņa saitam, tad Krievijas vai visas pasaules kontekstā tas nekas nav. Galu galā, kuram kantorim par viena cilvēka darba algu (lai arī tā nav maza) negribētos saņemt pretim monopoltiesības uz reklāmu labi apmeklētā saitā? Taču, ja kas tāds notiktu tepat Latvijā, būtu jau interesanti :)

Zen of CSS Design. Iespējams, ka atļaušos iztērēt kādu dolāriņu, vai eiro šīs grāmatas iegādei. Tikpat labi iespējams, ka nē :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Arturs

2005. gada 22. februārī, plkst. 10:41

Tai grāmatai vismaz dizains liecina par to, ka arī saturs varētu būt par augstas klases dizainu veidošanu.

Gravatar sfinXters

2005. gada 22. februārī, plkst. 11:05

Naudiņa starp tiem stikliem pārsvarā nebija īsta ($500, tikai pašā augšā). Piedevām, 1 džekam izdevās dabūt vaļā, iesperot pa sānu, vai kaut kā tā!

Gravatar laacz

2005. gada 22. februārī, plkst. 11:07

sfinXters: kur tas rakstīts?

Gravatar efix

2005. gada 22. februārī, plkst. 11:31

Imho tā raksta komentāros kaut kas tāds bija minēts.

Gravatar bubu

2005. gada 22. februārī, plkst. 11:33

laacz: komentāros tam blogam

Gravatar sfinXters

2005. gada 22. februārī, plkst. 11:46

Komentāros zem bildes...

Gravatar $dd

2005. gada 22. februārī, plkst. 11:49

jamacas prkasee nevis ljuureet graamataas... kodeshana vispar kaa taada lieta tikai prkasee apguustama... tapat naksies ljuureet monii lai visu atkaartotu.. jagaida PDFs

Gravatar Vilx

2005. gada 22. februārī, plkst. 12:33

Noliec tik šitādu stentu kaut kur post-padomijaa, pirmajā nakti pazudīs ar visu stabu un pārējiem pribambasiem, varu derēt(labi, otrajā naktī).

Gravatar hmnc

2005. gada 22. februārī, plkst. 13:55

laacz - cik aptuveni maksās šī grāmata? Ja tu taisies pasūtīt ta pasak. es moš arī atlicināšu kādu naudas vienību.

$dd - mūžu dzīvo, mūžu mācies. nesaprotu to jaunatni, kurai nav cieņā papīra grāmata, kuru var palasīt jebkurā brīvākā brīdī nesēžot pie datora. bet nu tagad jau bez datora laikam nekur.

Gravatar anonymous

2005. gada 22. februārī, plkst. 14:00

Kāds laikam neprot angļu valodu .. Tā bloga komentāros rakstīts, ka cilvēkiem tika atļauts tikai izmantot kājas, lai atdabūtu vaļā to štruntu (respektīvi, dauzi tikai un vienīgi ar kājām šamo :D), kā arī ja tomēr izdotos (nevienam neizdevās!) atdabūt šamo vaļā, tad naudu cilvēks šā vai tā nedrīkstētu paturēt. Krč sava veida promoušens tas viss bija .. sauciet pat par šovu, labāk. :)

Gravatar sfinXters

2005. gada 22. februārī, plkst. 15:38

Promošens, ta promošens. Nekas cits, IMHO, tas arī nebija domāts. Tomēr reklāma sanāca ūber-veiksmīga: par to pat Latvijā runā!