✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Skype

2005. gada 23. februārī, 9 komentāri

Ja tā ņem, tad Skype ir tomēt ir visai neko sev risinājums. It īpaši, ja Tu, vai kāds cits Tava datora lietotājs ir no tiem, kam tīk paļarkstēt ar vēl kādu līdzīgu. It īpaši, ja ņem vērā, ka tas ir par pliku velti. Teiksim, beidzot parunāt (bez steigas) ar dažiem cilvēkiem iz Latvijas, kuri nu strādā tālās zemēs, bija “vaikupatīkami”.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Kirils

2005. gada 23. februārī, plkst. 07:59

OpenH323 openphone ir labaaks risinaajums advanceetiem lietotaajiem. skype, kad pirms gada testeeju, negaaja uz win (9x), openphone turpretii gaaja.

un openphone bija iiiilgi pirms skype ar iespeeju piezvaniit uz normaalajiem telefonu tiikliem.

Gravatar efix

2005. gada 23. februārī, plkst. 08:46

Kirils: pie kājas.

Galvenais ir izplatības faktors. Domāju, ka 99% no maniem draugiem par tādu OpenPhone nezin, jo es ar nezināju. Pareizs mārketings, pareiza stratēģija, un Skype jau ir virsotnē.. un tas ir lielai daļai manu draugu. Neies tak instalēt 101 softu.

Gravatar čačeris

2005. gada 23. februārī, plkst. 09:32

Skype ir reāli labs. Arī tā konferences fīča. Vienīgi ja ierubī konferenci, tad tīkla trafiks uzreiz riktīgs. Njā, pa velti jau nekas nenāk.

Gravatar edc

2005. gada 23. februārī, plkst. 10:10

2 kirils A kas tur labāks? Mājas lapā stāv "Last Modified: 04 Dec 2003 14:09" Izskatās, ka projekts pamiris...

Gravatar wicked

2005. gada 23. februārī, plkst. 10:47

Uzliku to brīnumu uz savas kastītes, un nevarēju saprast kāpēc apacis vairs negāja .. izrādās ka zem File->Options ir sadaļa "Connection" kurā ir norādīc use port 80 as an alternative for incoming connections vai kautkas tāds .. :))) ja gadījienā kādam tāda pati problēma radās tad nu ir kur idejas pasmelties .. ;)

Gravatar krisha

2005. gada 23. februārī, plkst. 13:16

Skype ir loti labs, pietam njemot veraa ka vish lauzhas cauri visiem natiem, tipa ja nevar direct tad peerojas ar cietiem, vobshem uber. Ir gan ari savi minusi - file transferi - uber sekjuuri - bet uber leeni. Ja varetu piespiest visu no MSN pariet uz skype butu labi - a taa abi paraleli jagriezh..

Gravatar Kirils

2005. gada 23. februārī, plkst. 17:45

@ efix, edc:

openphone bija pirms skype IMO, vnk vinju neviens nereklamee, jo tas nav masu produkts. un nav jau abiem jaalieto viena un taa pati proga. vinjsh izmanto standarta protokolu (un balss saspieshanas algoritmu var izveeleeties). pamataa jau openphoni var izmantot lai zvaniitu uz tele2/lmt/ltk no datora. var arii savaa starpaa. un noteikti iespeejams izveidot geitu uz skype proto, lai tur varetu sazvanities.

Gravatar kazāks

2005. gada 17. aprīlī, plkst. 18:55

Vai kāds nezin kāds trafiks skrien pa minūti runājot caur skype?