✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

JavaScript

2005. gada 25. februārī, 7 komentāri

Patiesībā vidusmēra JavaScript koderis neizmanto ij ne ceturtdaļu no šīs valodas piedāvātajām iespējām un fleksibilitātes. Mazs ieskats. Nepieciešamas priekšzināšanas.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Arconada

2005. gada 26. februārī, plkst. 10:08

Atvainojiet par totālu offtopiku, bet vai k'ds nezinua: kaut kas tāds, kā foto.inbox.lv vai fotki.lv ir manīts arī leišos?!

Gravatar lasītājs

2005. gada 26. februārī, plkst. 10:26

Javascript ir stulba valoda (sintakse, objektu padarīšanas) ar stulbu atbalstu pārlūkprogrammās, tāpēc visas tās iespējas var iet bekot.

Gravatar ns

2005. gada 26. februārī, plkst. 10:30

lasītājs drošvien ļoti ilgi ir kodējis JS.. bet tas nu tā. protblēma manuprāt ir tajā, ka nviens jau tā īsti JS nekodē. visi tikai pieliek kaut kādas elementāras fīčas, kur as ir redzējuši Koļas lapā. turklāt pēc kaut kā pamatīgāka vairumā gadījumu nav vajadzības

Gravatar Kirils

2005. gada 26. februārī, plkst. 13:37

peec taam paareejaam fiichaam vnk nav vajadziibas, jo JS ir tikai papildinaajums , tas pagaidaam nedriikst buut risinaajuma pamats.

Gravatar ciruliz

2005. gada 26. februārī, plkst. 15:45

vo vo. :) universitaates sakaraa vienreiz pieveersos dziljaak JS ar visiem DOM, objektiem u.c. secinaajums - TIK NEPAARDOMAATU [DEBIILU] sisteemu nav naacies lietot & ceru, ka nenaaksies. un kad izraadaas, ka viena un taa pati funkcija GAN TIEK ATBALSTIITA IE & FF , BET SAUCAS GAN KATRAA VIETAA SAVAADAAK. cool. protams veelaak izraadaas, ka to var noveerst, izmantojot ~ 100 "universaalas" koda rindinjas :) manliekas, ka nav veerts saspringt. un pievienojos tiem, kas JS izmanto tikai ljoti siikaam interfeisa detaljaam.

Gravatar lasītājs

2005. gada 26. februārī, plkst. 16:21

ns: jā, javascript esmu kodējis trīs gadus un saku kā ir -- tas tīmekļa izstrādes sūds numur viens.

Gravatar Sm

2005. gada 27. februārī, plkst. 16:23

Zēni, nafig jaucat kopā ECMAScript kā valodu, ar pārlūkprogrammu realizācijām? Pietam šī valoda ir bāze ActionScript, bez kā smukā weba nemaz nebūtu ;-X